Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@trish31 no ale moj dr. bude este o tyzden na poradni tvrdit ze som len v 28tt 🙂 on neberie termin poslednej ms 16.01 ale 26.01... a pritom neviem ci sa mozu mylit ale zatial vzdy na kazdom sone u roznych dr. mala sedela na viac ako moj dr. stale tvrdi...si zober ze ja som tu asi v najvyssom tyzdni a stale nemam ani cukor spraveny a idem nan az o tyzden ked mi tu uz bude ukazovat 31tt a tu uz ste boli hadam kazda okrem tych bab mozno co maju termin na konci novembra
@andy09
@trish31 no ja sa na mojom svišťovi smejem, lebo som sa ktorýsi týždeň snažila prísť na jeho aktívny a neaktívny rytmus, a ked som už na to prišla, tak začal nový týždeň a rytmus mal úplne nový 😀 a tento týždeň sa asi pripravuje na veľké žúry a diskotéky, lebo sa stále vrtí a kope ma všade, kam dočiahne 😀 si myslím, že on vôbec nevie, že má teraz spať a potom neskôr má nespať 🙂
baby ja mam dnes poradnu a test na cukor a som uplne nervozna jak male decko :D tak nervozna som snad este nebola, neviem coho sa bojim, ci tych odberov krvi, alebo vysledku...och uz to chcem mat za sebou :b. Inak tie co pracujete isli ste po tom teste este do prace?
U nas sa konecne dnes rano troska schladilo a maju byt velke burky, vcera sa nedalo ani spat ani dychat, som sa potila aj na takych miestach o ktorych ani neviem, ze maju potne zlazy :b
este dva dni a konecne dovolenkaaaaa 🙂)
Tak ma brat nahovoril v sobotu do poľska na nákupy....som zvedavá čo tam pokúpim....dám vedieť!
baby, tak uz len 2 dni prezit a bude OCHLADENIE! 🙂 masaker pre nas tehu tie horucavy
@94 a do targu či do jablonky???? potom chcem vedieť či sa dá nakúpiť...
@nanuska123 do targu! pôvodne som chcela ísť koli kočíku, ale ten už mám....takže asi také tie veci okolo spania...postielka a spol....jasné napíšem.
@trish31 Ešte stále máte také teplo ??
@januska010 ano dnes ma byt 39...
@trish31 Och !!!!!!! Toto u nás hádam ani nebolo toto leto, My dnes 23 a prehánky ...
neuveríte, ale teplomer ukazuje práve 22°C, tak mi je dobre, ale len na balkone... v byte je celkom teplo stále... a musím byť dnes za slušnú (oblečenú), lebo príde nejaký chlap vymeniť nám merače na nových radiatoroch, tak asi by bol veľmi prekvapený, keby som mu otvorila len v spodnom prádle 😀 tak sa tvárim, že mi je strašná zima akože a som oblečená 😀
@94 a len na trhy pôjdete? tam je aj ten obchod veľký s detskými potrebami, len som zabudla ako sa volá...
@januska010 ja to uz dnes nejak doklepem,dam sa na nafukovacku do bazena a budem sa tocit dookola vo vode 😀 Od zajtra VRAJ uz nemaju byt az take horucavy no som velmi zvedava dievcata @matrix87 ....Ja sa idem zajtra fotit s bruskom k fotografke tesim sa 😀
@trish31 Och bazén - závidím !!! Mne sa to teraz všetko nekopilo, musím ísť dnes do mesta pozrieť nábytok do detskej izby, lebo pri tom čo mám doma o chvíľku porodím a malý ma jedine tak 2x kočík a postieľku.
@januska010 ja musim este prebalovaciu dosku na komodu kupit....
@trish31 Ja by som ju mala mať ešte po Maxovi, ale či je použiteľná, to musím zistiť .
Fuuuj baby uz citim to teplo a to som v dome zatvorena....

@januska010 a kolko vazi?