Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@matrix87 magnezium, magnezium, magnezium no a pozor na prechladnutie noh.. teraz sme nejake citlive, v noci pravidelne vyskakujem z postele a musim to rozchodit hore dole po celom byte ☹ krc v lytku povoli rychlo, ale z predu na pistale je to horsie, casto sa mi opakuju a len tazko povoluju ☹ mam 4x denne 1 tabletku 500vku, ale doktor vravel ze mozem aj viac :-/ uvidime, ako to bude dalej pokracovat, uz tu mame chladnejsie noci, snazim sa vydrzat vo fusakloch ☹
@matrix87 magne B6 alebo stop krcom...alebo papaj vela bananov 😀
@januska010 je to hrzone,pezivat taketo veci,my sme mali takuto krizu po dvoch rokoch manzelstva,...som po nom hodila kluce nech odide z mojho domu ale nejak sme to prekonalil...ale keby som bola tehotna,..neviem co by som robila....drzim veeelmi palce
@januska010 drzim palce
na krce naozaj len magnezium. mna zase boleli vcera v noci nohy a boli ma zub...
aj vam sa stava ze ked sa v noci zobudite tak idete aj 4x za hodinu max 2 na zachod..? lebo ja ked sa zobudim raz ze mi treba na wc tak potom neviem zaspat a kym nezaspim mam stale pocit ze mi treba ist cikat a vzdy ked idem tak aj normalne cikam akoby som nebola pred chvilou.. ale to mam len v noci.a cez den menej casto a nic ma neboli tak hadam je to len tym ze mala tlaci na mechur
@matrix87 presne ako pisala trish31, magnezium sa zle vstrebava pri nedosatnku vapnika. Ak mas caso taketo krce a magnezium ti nezabera, kup si i sumive kalcium a urob si jednu tabletu denne z neho. Potom by sa to malo zlepsit. I ja ako fungujem uz nejaky mesiac. 3x denne magnezium + 1x denne sumive calcium 🙂
Baby nemate v poslednej dobe pocit ze by Vam babatka tlacili na zaludok?ja mam pocit akoby sa mi cely obsah zaludka vracal naspat do krku....
Boze mne je strasne teplo...pot ma oblieva ja uz nevladzem v tomto teple existovat
ja veru citim, ze mam uz malo miesta v bruchu. ja uz len po malych davkach mozem jest, inac sa citim strasne preplnena. a vecere len minimalne, lebo potom sa mi vobec neda spat, ked ma to navecer tlaci, len sa prevraciam.
@trish31 poznam,ja si nemozem najeden lahnut,mam pocit ze ma jedlo zatopi 😀
@januska010 koli tym detom asi clovek vydrzi vsetko...len ja mam niekedy pocit ze je to nejak na nas aby smevsetko zachranovali..
@trish31 tento pocit mám už niekolko týždnov, musím jesť po malých dávkach a proste niekedy sa stane že posledný hryz rožteka už do seba nemôžem dať lebo by som bola preplnená. A večer už po 17:00 ani nejem lebo ked si lahnem tak sa cítim prepchatá a začne mi byť zle. A nakoniec zistím že som za den zjedla minimum , ale ani mi to nechýba, zvykla som si už takto jesť.
Už nech je zajtra aspon 17:30 a ten môj chlap ide do nočnej, lebo dnes mi ide riadne na nervy, ale ozaj riadne. Fakt sú niekedy horší ako malé deti a teraz ako so mnou lomcujú hormony precitlivelosti tak je to o to horšie.
@januska010 a s kym bol v tom 5hv. hoteli? Ja by som ho prerazila.
baby ja som sa asi pred vcerom rano zobudila ze by sa mala mohla volat Amália.. ja som to meno chcela uz predtym ale potom mi vsetci hovorili ze nie je pekne...ale mne sa paci a teraz malu volame Miska lebo sme chceli MIchaelu ale mozno to bude len bruskova prezyvka..

@matrix87 na krce magnezium a napnut sval - akoby spicku nohy smerom ku kolenu alebo ako to opisat.