Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
Baby, ani u nas Johnson nezabodoval, tak sme vymenili za Sebamed a tuto znacku Misko pouziva doteraz. A na zapareniny sme si oblubili Sudocrem,takze ten budeme pouzivat aj pri druhom babätku. 😉
Žienky musím sa niekde vyrozprávať 😢 😢 😢 😢 Ja už neviem čo mam robiť, môj manžel ma buď krízu stredného veku alebo sa nadobro zbláznil. Od stredy sa ozval len jediný krát, vôbec ho netrápi, že som sama doma v 7.mesiaci a malými deťmi. Správa sa ako totalny idiot, behom pár minut dokazal rozflákať cez 1 300 €, ktoré sa dali vyuzit aj rozumnejšie.
Tlak zo strany svokry na jeho osobu je neskutočný, ona diriguje život jemu a on ho tým pádom ničí mne ☹ 😢 ☹ Neviem, či sa niekedy svokrinho tieňa zbavím, neviem, či ešte mám silu proti nej bojovať, pohrávam sa s myšlienkou na rozvod, ale stále ho milujem .... 😢 😢 😢 😢 😢 😢 Ja už som zúfala ... 😢 😢 😢 😢
@januska010 to si ozaj nevedel vybrať lepší čas na krízu. Fakt nechápem takéto správanie, a tie peniaze sa ozaj dali lepšie využiť ako ich rozflákať. A ved nech Ti na rovinu povie čo chce, čo zamýšla, ved takto aby si sa trápila čo bude a s malými detmi a v 7 mesiaci žiadna sranda. Takže on vôbec s Tebou nekomunikuje ?
@eevicka83 Už som sa rozhodla,že ju radšej ani ja nekupim, nebudem zbytočne riskovať. A inak som bola navečer v tescu a sm si naschval všimla tú kozmetiku a už jej vôbec nemajú tolko ako volakedy, mali asi iba dva druhy a to olej a šampon...nič viac a čo si pamätám tak mali vždy vela druhov a teraz nič.
Boooze baby cele dni mi je zle na zaludok a este aj po nociach som hore co stale citim a zobudim sa na to ze mi je spatne...teraz zase budem hore nejaky cas a spat budem okolo 4hod...
ahojte baby,tak ja som vcera vecer s tymi bolestami skoncila v nemocnici,tak si ma tu nechali.tie bolesti v podbrusku su vraj z toho ze maly tlacil na nejaku branku,tak aby som sa nezacala otvarat.dali mi infuzku magnezia,porobili vysetrenia a par dni si polezim.ale dnes rano uz aspon bolesti nemam,lebo uz som chodit nemohla
@nanuska123 fuuu tak dufam ze sa uz bolest nevrati a pojdes skoro domov.
Baby moja dcera mala v noci horucku 40 stup. Ideme na pohotovost za znamym dr nech jej zoberie crp.len sa bojum aby som to od malej nedostala lebo neviem co takto v tehu s takymito chorobami...
Mali ste niektora teraz horucky? Alebo ako sa branit aby ma to obislo..?
@andy09 Už je doma. Našťastie ...
@eevicka83 primar mi dnes povedal ze si tu oddychnem 3-4 dni.aspon keby mi tu vec z infuzky z ruky vybrali.
Booooze, dievcata, ako tak pozeram, teda citam, vy uz mate vsetko nakupene 🙂)) my este len ideme izbu prerabat posledny augustovy tyzden. No som zvedava, ako sa budem citit, na to velke upratovanie. Snad mi svokra pride pomoct. 🙂
Baby tak mala musi ist teraz na infuzie a ma aj nejaky zapal v moci...dost sa zacinam bat aby som to neschytala....co potom ...neviem ..mali ste este niektora v tehu nejaku takuto chorobu z horuckami vysokymi?
@eevicka83
v 5mesiaci som mala hrdlo aj preidusky chytene a celkovo mi organizmus odchadzal. museli my dat antibiotika. ked som ich dobrala tak sa mi to vratilo, ale uz mi nemohli dat ziadne lieky, tak si ma posuvali doktory. po 1mesiaci pn som isla znova do prace. a odvtedy mavam hnacky a krce v nohach. inak mi nic nieje tak stale chodim do roboty. vypisat ma doktor nechcel....
@nanca5 fuu tak to si si riadne uzila... ale mala ma este aj 40 stup. horucky a to uz si vobec neviem predstavit... tak ale hadam to nechytim. ak by to bol zapal mocovych ciest ako to vyzera aj ked nema bolesti pri cikani tak to by nemalo byt chytlave. keby som nebola tehu tak mi je to jedno co chytim len nech sa ona vyzdravie ale takto sa bojim za malu v brusku aj.
@januska010 co sa stalo?Co urobil s peniazmi?Ja by som mu nezdvihala telefon ked sa nevie ani ozvat a necha ta tehotnu s malymi detmi.Na co mu mas hlasit ci ste OK?Co on nevie kde byvate ci?Alebo si len ulavuje vlastnemu egu?
@trish31 Zaplatil si 5* hotel. Dnes prišiel, všetko sme si vysvetlili .... A dali si úplne poslednú šancu.
@januska010 drzim palce nech uz je vsetko ok.. ale rozflakat 1300 eur pri dvoch detoch a dalsim na ceste... 😒
@malaberuska Je to hlúpe, sebecké a detinské ... aspoň tak som mu to povedala ja. Ďakujeme.
@januska010 zas na druhej strane, ak vam to malo pomoct tak peniaze boli aj budu 😉
@malaberuska Neviem, či to pomohlo, len mne to narobilo kopec stresov, ubehané dni, ktoré si dnes vybrali svoju daň a manžel - no už je neskoro ľutovať. 😒 ☹
baby, ja som tuto noc mala take strasne krce v nohach, nie a nie nohu vystriet :( mi az do placu bolo z toho... neviete, co je na to dobre?

@kwetinnka ja nakupujem oblecenie pre deti z nextu cez internet vacsinu a nieco malo v H&M a beneton je krasny ale dost drahy..drahsi ako next. Aj vsetko ostatne povacsine cez net lebo je to krajsie vsetko a aj lacnejsie..idem si to omrknut a potom objednam.