Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@eevicka83 Neboj malinká v brušku je iste v poriadku, sú to len hormony, mne už tiež raz tak praskli nervy a nechápala som že až tak a v podstate za maličkosť. Bojíš sa o malú a aj o malinkú v brušku. Možno by bolo ozaj lepšie ako píšu kočky keby bola malá v nemocnici a porobili jej nejaké vyšetrenia ešte ked už jej to trvá dlhšie a neprechádza jej to.
@andy09 Presne tak 🙂 Odbehnem, to som mala v pláne, len ambulantne, ale kto vie, už mi to takto nevyjde podľa mňa 🙂
@januska010 Hlavne nech je všetko v poriadku a bude fajn 🙂
@andy09 Presne tak, a nech krásne rastú a priberajú 🙂 Môj sa nejako rozbehol, ale podľa bruška som sama usúdila, že už máme dosť, lebo je čím ďalej tým ťažšie a väčšie.
ja to mam za 84. ale asi za viac realne, podla mna budem prenasat.
@januska010 No ved ,ale Tvoj už je krásny chlapisko, ja som zvedavá kolko má ten náš, ale na poslednej poradni ked mi dr. robila sono mi povedala, že váhu mi nevie povedať, asi nemá také sono, alebo neviem, ved ked pôjdem do nemocnice na sono hádam mi povedia...by som mala ísť 3.9. takže to bude ešte väčší, ale aj ja cítim že už je velký a tažký lebo občas mi také kopance dá, že ma to až bolí a aj ked sa pretáča tak všade mám vypukliny 🙂
@katyka11 boze ani nehovor...ja si stale opakujem ze sa porodu nemam bat ze budem stale mysliet na to ze maly de von a zachvilu sme spolu...inak zatial to celkom pomaha 😀
Baby ja dufam ze skola m zacne v oktobri to by som este mohla stihnut prednasky lebo po porode neviem neviem ako to sthnem ci maly vydrzi bezo mna.....
@januska010
@andy09 ja mam poradnu 21.8.tak som zvedava kolko ma maly....naposledy mal 1,04 kg co si myslim bolo dost uz....
@nanuska123
@matrix87
@trish31 no dnes jej zoberu kontrolne crp ci klesa...dufam ze ano lebo ma porazi...nastastie v noci jej nevybehla teplota tak uvidime ale som kludnejsia dnes ze nebola teplota..ale uz som fakt rozmyslala ze ak bude zle tak bude lepsie ked pojde do nemocnice...ma 7 rokov uz by ju s nami nenechali a ona je brutalne citlive dieta preto sa to takto riesilo a ako naschval sa mala dnes nechce hybat...ale uz mala taku slabu cikutku a zopar jemnych pohybov bolo ale poriadny este ani jeden tak hadam je o.k.
@januska010 bojim sa troska toho pol dna by bol s babkou a od tej 1 by bol s maminou kym dojde z prace....Potom uz skusky su OK to vybehnem na skusku mama sa zatial pomota s malym niekde v kociku....uz ked budem Bc. robit to uz bude vacsi a v BA je x moznosti dam ho zatial do jasiel na par hodin...
@trish31 Myslím, že každá matka má trochu obavy, či to jej dieťatko zvládne, veď aj ja som sa bála, ale nemala som na výber. Zvládal to v pohode, raz s ním ostal manžel inokedy svokor 🙂
@januska010 ja sa váhou vždy riadim ako popíšete Vy ved termíny máme skoro rovnaké a vždy si poviem tak + - niečo, má hádam tak nejako podobne 🙂 Aj náš tak Mišku do chrbátika kopol minule ležala pri mne a natlačená bola chrbátikom na mna a tiež zrazu kop a Miška že mamka to čo bolo 🙂
@andy09 To áno 🙂 Ja si tiež vždy prečítam, porovnám, ako ten náš rastie oproti vašim drobčekom 🙂 Ale zas manžela nekopol ešte ani raz, cíti len taký jemný pohyb, ako sa mrví, ale taký normálny kopanec mu ešte nedal 🙂
@januska010 ani môj muž ešte riadne necítil iba ked sa vypučil a aj to sa ma vtedy bojí chytiť za brucho, že aby mu niečo neurobil 😀 Alebo ešte vidí ked sa vela krúti ako mi brucho vlní. Ale Miška tá chytá a tá vždy cíti ako kopká a ona sa mu aj prihovára a uplne ako keby na jej hlas reagoval 🙂
@januska010 Moj drahy ked sa chyti bruska.... tak ako naschval ani tuk....ale ako nahle da ruku prec...uz zacne opat rodeo...
moj hned nato ... ze je smutny...lebo uz teraz chce len maminku 🙂
@andy09 To aj u nás, Max dokonca so mnou ešte aj spí, keď je starý preč, ale kým zaspí, malý v brušku ho okope kvalitne a ja sa potom obalím do paplóna, obložím sa tonou vankúšov a spíme ďalej 🙂 Aj keď už by som mu to mohla zaraziť, no nejak nemám to srdce stále. 😀 😒

@andy09
@katyka11 baby ja to mam za 81 😀 Ale som zvedava ktora bude prva...