icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

januska010
14. aug 2013

@katyka11 To isté 🙂 Ja sa vždy smejem, že je na ceste môj druhý maznáčik. lebo ani Max manžela nechcel kopnúť a je z neho môj maznáčik, no najstarší syn kopal skôr manžela ako mňa 😀

nanuska123
14. aug 2013

náš mal v sobotu keď ma prijímali do nemocnice takmer 1,3 kg...ale ja som v nemocnici schudla viac ako 2 kg z tej hnusnej stravy, takže som bola akurát na ovocí a jogurtoch čo mi doniesli...ako neviem kolko by som schudla, keby som tam bola viac dní....však za necelé 3 dni, viac ako 2 kg...dúfam, že len krpec neschudol...ale pobral všetky živiny z toho ovocia a jogurtov len pre seba....

katyka11
14. aug 2013

@januska010 tak to prvy bol tatinkov a teraz prisiel na radu mamin maznacik tusim naozaj
😉 😉 😉

januska010
14. aug 2013

@katyka11 Prvý aj je tatinov dodnes 🙂 Max je celý môj a tuším aj tento náš tretí princ bude môj 🙂

kwetinnka
14. aug 2013

@trish31 ja ti maleho kludne postrazim 😀 a ja to mam dnes za 100,takze nas aspon podaktore predbehnete... 🙂 JA som bola v poradni dnes dalsia az po dovolenke 19.sept.este sa musim zastavit pre potvrdenie aby som mohla letieit.A sono mi nerobila takze neviem aky je velky,ale myslim ze sa mafajn.
@katyka11 drzim palce nech sa vam uz ukaze...
@eevicka83 tak ako to crp...inak ak ma zapal mocovych ciest,alebo obliciek,je malo pravdepodobne ze by si to mohla pri normalne hygieine dostat aj ty....jedine ze by to bol nejaky putujuci streptokok ktoreho si pestuje a u nej cestuje pri znizenej imunite,lebo crp 117 ci ako si to pisala je sice dost...ale stale to nieje 400 ako pri silnych zapaloch,a co berie ake ATB?

andy09
14. aug 2013

@januska010 to aj u nás akonáhle je muž v nočnej tak je Miška nasáčková u mna v posteli a to už bude mať o 2 týždne 9 rokov, ale tiež jej nepoviem , že nie. A ona ešte má od malička v sebe , že ked spí s niekým v posteli tak ho musí cítiť tak bud sa lepí na mna alebo aspon rukou ma musí cítiť, že som tam. Takže tiež sa poobkladám vankušmi aby ma nekopla v noci. A najlepšie je, že už vraví no ked bude ocino v nočnej ja budem s Tebou spať a Šimon bude s nami, tak sa len smejem pri tej predstave, keby si malý zvykol s nami a teraz Miška a po krajoch mi dvaja , tak to by sme už asi na nočných stolíkoch spali 😀

januska010
14. aug 2013

@andy09 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Na nočných stolíkoch 😀 😀 😀 My sme staršieho neučili spať pri nás, Max ... No on sa naučil, keď mu išli zúbky, hrozne v noci plakal a keď som ho dala medzi nás, tak bol tichúčko a asi mu to tak ostalo. Teraz už majú chlapci spoločnú izbu, no aj tak spí radšej Max pri mne a starší ostane sám bez problémov, v noci ani nevieme, že ho máme 😀 Túto našu tretiu lásku vôbec neplánujem dávať v noci k nám.

andy09
14. aug 2013

@januska010 No popravde povedané, Mišku som si naučila ja spávať so mnou, lebo môj bývalí robil v zahraničí takže väčšinou nebol doma a mne jej bolo luto a mne smutno tak som si ju šupla k sebe no a potom, ked sa na nás vykašlal a odišiel, rozvod a tak, tak spávala so mnou dalej to mala 2 roky a spávala so mnou pokým sme sa nezoznámili s Rastom mala skoro 6 rokov a nešli bývať sami, to mala svoju izbu tak odvtedy je naučená vo svojej izbe, ale ako vravím pri prvej príležitosti je hned v našej posteli 🙂

januska010
14. aug 2013

@andy09 To aj náš takto 🙂 Keď išli zúbky, manžel bol vyhodený z izby 😀 On na gauči a malý pri mne. Ja som rada a myslím, že ho to skôr či neskôr prejde. Keď sa narodí malý, určite bude Maxi radšej spať s bratom v tichu, než pri nás a budený podľa kojenia každé 2-3 hodiny 😀

andy09
14. aug 2013

@januska010 Ja si tiež myslím že aj Mišku to prejde ked malý zaplače a zobudí ju a ona je navyknutá zavčasu chodiť spávať, ale ju zasa máločo zobudí, ona má dosť tvrdý spánok 🙂 Ja si vravím, že keby bol malý taký dobrý ako Miška tak mám vyhraté...tá mi od 2 mesiacov prespala celú noc, zúbky som ani nevedela kedy jej vyšli...uplne suprové bábätko bola.

januska010
14. aug 2013

@andy09 Nášmu prvému tak vyšli, ani sme nevedeli kedy, zato s Maxom sme si užili svoje ... Idem upratať kuchyňu, máme tam penovú show 😀 O chvíľku prídem.

andy09
14. aug 2013

@januska010 To sa vraví vraj ked je prvé dobré, tak pri druhom si to odkrútiš všetko 😀 Dúfam, že to tak nebude. Tak vy si takéto párty robíte...penové 😀

matrix87
14. aug 2013

@trish31 aj z vody môže prehnať... hlavne z tých balených... ale nech to je z čohokoľvek, dúfam, že to rýchlo prejde celé... hlavne, že ma skutočne nič nebolí ani sa necítim nejako choro a že sa svišť hýbe...

trish31
14. aug 2013

@matrix87 ja to mavam velmi casto v tomto horku

januska010
14. aug 2013

@andy09 U nás to tak bolo, aj keď kým nešli zúbky Max bol kľudný, až potom sa rozbehol 🙂 🙂 No čo ti poviem, my sa nikdy nenudíme. Len pri tom počasí sa nedala urobiť na dvore, tak sme si ju spravili v kuchyni 😀 😀

nina88
14. aug 2013

Ahojte, nehnevajte sa,že vám sem vstupujem, nie som žiadna ,,reklama,, len som včera zažila niečo úžasné a chcem sa o to podeliť s čo najviac mamičkami,ktorým by to mohlo pomôcť, tak si ,,dovolím,, vám poslať link, ak sa niekto rozhodne prísť, určite neolutuje. 😉
http://www.centrumradost.sk/podujatia-2/cesty-k...

eevicka83
14. aug 2013

@kwetinnka berie atb zinnat a este jej davaju do zily nejaku infuziu a tiez su v nej atb nejake.. no vcera prisla urokultura a zapal mocovych ciest to nie je ...prvykrat jej asi nebol sterilne odobraty moc... takze o to horsie lebo aj ja som myslela aj dr. ze ak je zapal mocovych tak by som to chytit nemala... ale dnes sa ma o nieco lepsie oproti vcerajsej noci... tak sa tesim dufam ze to fakt je na dobrej ceste.. ale este nemala od vecera horucku...

eevicka83
14. aug 2013

@andy09 my takto spime stale od narodenia deti... moja ma 7,5 a 5,5 a obidve doteraz spali s nami ale teraz uz nemozme kvoli brusku tak ja spim s jednou a muz s druhou... ale nam sa to tak paci a stale si uzivam ze sa s nami tak dobre citia...

Baby ta moja mala je stale len dole... vkuse ked ju citim tak sramoti dole v podbrusku a vypuca sa okolo pupka.. ale ona mi dost malo kope ona sa len tak vypuca... neviem ci tam nema miesto alebo co..

eevicka83
14. aug 2013

@andy09 u nas to tak neplatilo prva bola dobrucka a druha tiez..obidve celkom pekne spavali aj v noci aj cez den..tak dufam ze tretia bude podobna 🙂

matrix87
14. aug 2013

@trish31 ja som to praveze nemala, ked boli horucavy a teraz je u nas prijemne pocasie, ziadne horucavy, dokonca vcera aj prsalo... ved, moze to byt z cohokolvek, a neviem ani, ci si nejaku tabletku mozem dat alebo kvapky alebo co... ale viem, ze z jedla to nie je...

trish31
14. aug 2013

@matrix87 skor skus banany a suche pecivo

matrix87
14. aug 2013

@trish31 suche rozky sa na mna pekne usmievaju z kuchyne 🙂

kajca84
14. aug 2013

@matrix87 neviem,ci na slovensku je normaflore,ked hej,daj si ten,ja som si to dávala

matrix87
14. aug 2013

@kajca84 skusim zistit. dik za tip 🙂

eevicka83
14. aug 2013

@matrix87 kup si biopron probiotika..tie su najlepsie a urcite ich mozu aj tehotne

matrix87
14. aug 2013

baby, svist zacal kopat dole pri bedrovej kosti, myslite, ze sa otaca? nikdy som ho tam necitila... az dnes... od 22tt je otoceny hlavou dole aj podla sona aj podla toho ako kope. myslite, ze je to dobry napad, aby sa teraz zacal tocit opacne?

andy09
14. aug 2013

@eevicka83 ja tiež dúfam, že toto druhé bude kludné ako Miška 🙂

andy09
14. aug 2013

@eevicka83 ja tiež malého stále cítim dole a tiež sa vypúča okolo pupka a potom ma to tam tak tahá a niekedy ma tam tak kopne že to riadne bolí .

andy09
14. aug 2013

@januska010 to je fajn aspon sa nenudíte a máš o zábavu postarané. Mne minule ked prišla Miška na týžden domov z prázdnin vraví že mamka vidím že je dobre že som prišla na chvilku domov, musím vyleštiť rúru zvonka to sklo, lebo to ona stále leští...a pritom bolo vyleštené a aj tak ho musela leštiť. Tak som si tak pripadala ako keby som nič nerobila 😀

januska010
14. aug 2013

@andy09 😀 Ja už nepoznám slovo nuda, odkedy máme Maxa 🙂 Zlatučká, no je to už riadna slečna a mamine treba predsa pomôcť 🙂