Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@andy09 Tak to sa mu pohľad na život celkom zmení. Môj sa pri prvom celkom zmenil, celkom od základu. Pri Maxovi mu bolo ľúto, ale proste nemohol zato, čo sa stalo a ja som rada, ze ho vôbec videl a že ho tu dnes mámr. Nechýbalo veľa a už by tu s nami nebol ... Veď aj dnes som si pozerala v notebooku fotky, správy a všetko s toho nášho nešťastného roku a aj ked ma ten moj chlap vie poriadne naštvať, vytočiť a dvihnut mi tlak, som rada, že tu je a že je môj 🙂 🙂 🙂 🙂
@andy09 ja som mala na vyber,no drahy mi povedal,nech sa nenechám uspat,lebo jemu sa snívalo,ze by som sa neprebrala,tak mi dali spinálku,hroza a des.Iba to bolo super,ze som pocula plakat malého a doniesli mi ho hned ukázat a mohla som ho pohladkat.
Ked to bude aj teraz cisár,dúfam,ze pohodovy ako tvoj,teda to vsetko po nom 😉
@eevicka83 mne sa moc nezvacsili,iba trocha,no uz by som si mala kúpit vacsie podprsenky,lebo zacínajú mi byt nepohodlné.A kolostrum mi vyslo samé len raz zatial
@trish31 nastastie sa mi netocí,no moze to byt aj z toho,ze sa tak radikálne mení pocasie,teda aspon u nás vcera skaredo,dnes uz bolo pekne slnecno a teplo
Dievcata ako ste na mna mysleli????:((
Zajtra idem rano k dr do nemocky... a ked budem mat ten tlak aky som mala dnes... si ma tam rovno nechavaju :(((( 190na90 :(((
a doteraz sme boli dievcatko
ALE SME CHLAPEEEEEEEEEEEEEEC!!!!!!!!
@januska010 On berie Mišku za svoju ale ked sme sa spoznali tak Miška už mala skoro 6 rokov , takže dá sa povedať že velká a samostatná ale také bábätko si nevie predstaviť, tak som zvedavá, že či aj jeho to nejako zmení 😀 Ja tak isto, fakt vie niekedy tlak riadne zvýšiť a nervov narobiť, ale to asi každý aj ja jemu občas asi 😀 Ale tiež si to neviem bez neho predstaviť a som mu vdačná za vela. Sme aj s Miškou radi že ho máme.
@andy09 Dakujem .... prisaham mame skoro vsetko spolocne v tomto tehu... tri krat mi merali tlak dnes na poradni a tri krat vysoky....
tak len dufam, ze zajtra rano bude vsetko ok...
si so mna robil dr. srandu ze ma nasral ten chlapec...
a ze ci nemam syndrom bieleho plasta nahodou... a potom ze ci ma on nahodou nevyvadza z miery...
inak mame 1235gramov :DDD
@katyka11 možno si bola z toho rozrušená a tlak sa Ti zvýšil, alebo ozaj aj ten syndrom bieleho plášta. Dúfam, že do zajtra sa Ti tlak znormalizuje. Jooj tak to je už kus chlapa, snád aj ten náš má už tolko, mne dr. nevedela naposledy na poradni povedať kolko váži vraj nemá také sono. Veru všetko rovnaké, nakoniec hádam aj naraz porodíme 😀
@andy09 Tak podla mna tvoj drobec bude tiez podobne na tom s tou vahou... boze ale moze byt fakt ze som bola s toho sona tak vzrusena...a preto ten tlak supol hore...zajtra ked sa s toho vyspim tak snad sa to zlepsi.... dufam...
lebo moja segra koli tlaku rodila v 31.tt. tak snad mna toto necaka...lebo viem co vsetko si prezili na predcasne narodenom.... otras... ani na to nechcem mysliet radsej....
@katyka11 Na také radšej ani len nemysli, lebo sa Ti zasa ten tlak ráno zvýši. Neboj všetko bude dobre si bola len rozrušená a tlak sa zvýšil. Pokial Ti neopuchaju nohy a tak, tak ak by Ta aj v nemocnici nechali tak Ti dajú infúzie a budú tlak znožovať. Nič sa neboj všetko bude dobre.....ved sme na tom rovnako a ja sa teda rodiť ešte nechystám a Ty tým pádom tiež nie 😀 Tak klud a bude dobre ..uvidíš. Budem na Teba myslieť.
@katyka11 To Ti verím ani mne by sa nechcelo tam byť ja mám obavy z toho že ked posledný mesiac budem chodiť na poradnu do nemocnice a tam budem mať vysoký tlak tak ma tam šupnú ☹ Ale dúfam, že nie. No a ešte máme rovnaké aj to že ja som sa narodila v Malackách a Ty odtial pochádzaš že? 🙂
@katyka11 tak to sa tu stalo asi iba tebe ze hovorili dievcatko aje to chlapceeek... ale nevadiiiii hlavne nech su vsetky deticky zdravucke a to je jedno...napr. ja mam kupene vsetko ruzove este aj kocik ale ked by mi teraz povedali ze chlapcek tak mi je to totalne jedno len nech je o.k. ale to vsetkym z nas. 🙂
NO a ten tlak to co??? ako to ze ti tak vybehol? aj predtym si ho mala vyssi?? ale bielkoviny neboli asi lebo to by ta nepustili... a neopuchas na nohach?
@katyka11 no vidíš ešte aj to máme rovnaké, takže drž krok a žiadne zlé myšlienky ok? 🙂 Hej hej viem že tam z toho urobili sukromnú a platia snád už len za to že tam vkročíš, sme tam boli pred mesiacom za babkou tam ležala skoro 2 týždne a chudera musela celý pobyt zacvakať, býva 3 dediny od malaciek.
@eevicka83 Nie ...bielkoviny ok neopuchaju mi nohy... aj to ok... len ten tlak na prd...ale asi to bude asi fakt tym vzrusenim z toho sona po 10tt.
mala som dva krat zvyseny ale len do 150... ale toto prekvapilo aj mna ze 190... fuuu....a sestru ratovali pri malej ked mala 210 na 130 tusim..a ja mam 190 na 90 kokso...ma porazi...

@januska010 No ved uvidím čo a ako bude ked uvidí také čerstvo narodené a jeho vlastné🙂 On ešte svoje deti nemá takže nemá predstavu čo a ako je a bude....teda aspon mám taký dojem 🙂 Ale on sa spraví ...vhupne do reality a bude 😀