Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@andy09 poznas to ze sluby sa slubuju....blazni sa raduju??? mala som slubene ze piatok... ale kdeeeeeeeeeeee..... nekonalo sa... a sobota nedela bola trosku rychla na to aby sme to stihli.... takze snad to do porodu stihneme...ale uz radsej nepisem ze kedy...lebo to nevide.... 😀 😀 😀
@katyka11 ha ha poznám to až moc dobre🙂 Ešte že Ti nepovedal že ved som Ti nepovedal ktorý piatok, to môj by sa hned tak vynašiel 😀 To môj má ešte stále na toto čas, som mu povedala že donesieme ju od našich poumývam ju a nie som si istá či som šrouby v sáčku na nu nalepila alebo nie a ak nie bude treba ich kupiť a on hned ved ano môžeme ju doniesť ale zložiť je čaaas, tak vravím to ju ani nemusíme nosiť bude zavadzať nezložená a ked som mu dnes vravela že od zajtra už len 60 dní a kedže budem rodiť skôr o 2 týždne tak vravím nejakých 45 tak na mna hladí ako na zjavenie...ale hlavne že on má čas 😀 A vypočula som si rozhovor medzi ním a malou, Miška posmrkovala že ked ja budem v nemocnici a tak a on jej vraví nebooj mi všetko vyupratujeme a nachystáme pekne byt ked mamka so Šimonkom prídu a niečo dobré im navaríme....tak som sa smiala a sa už teraz neviem dočkať toho príchodu domov či to tak bude 😀
@ewca
@matrix87 ahojte ste zlaté ze ste napísali no najhirsue je ze oni stale nevedia co mi vlastne je stale mi len robia vseliake vysetrenia a nic na sono chodim každý den vcera som bola 2krat, krv mi stale beru moc no aspon je malí ok robia mi 3xdenne ozvy, a konecne vcera som sa uz aj najedla lebo som uz bola taká hladna. Tolko tabletok mi davaju aj iniekcie strasne,
@prahaxx a ty si prve rodila v jakom tyzdny? Len ty si mala kontrakcie a ja nemám a mne z krvy vychadza zapal, a to si porodila riadne? Já sa len velmi bojim aby mi nerobili cisarsky lebo maly má len 1400g to je malinko, a ked by má chceli operovat žeby to bolo slepé crevo tak to by som sa tiez bála ist, já som ešte v životě nebola operova.
@fergie1
@sudabe ja som nemala zapal, vysledky boli stale dobre, len silne bolesti a kontrakcie, v nemocnici som bola od 35teho tyzdna, ale nakoniec som rodila na konci 37meho, stastie bolo, ze boli dovolenky a prisiel doktor, ktory mi vysadil atb a pustil ma domov, len som lezala, ale vydrzala som az do toho krvacania
@trish31 pekne 🙂 Ale este ho nechaj pekne oddychovat a rast v brusku - tam mu ju zatial najlepsie. Ja mam skrateny krcok od 20tt, teraz uz mam i nariadeny prisny kludovy rezim, aby som vydrzala este aspon 4 tyzdne ☹ ziadna slava mat predcasniatko - kopa stresov, strachu a nedajboze i zdravotnych komplikacii ☹ Moj muz sa malemu kazdy den prihovara s tym, ze " do 1.11. ta tu nechcem este vidiet" 🙂 Bodaj by mal pravdu 🙂 Karolinka sa narodila o 2 tyzdne skor, tak hadam i tento krpcek vydrzi dovtedy v brusku 🙂
Takze ty i pekne len fot vybavicku, snivaj o malinkom, vela oddychuj ale este ho pekne nechaj v brusku 🙂 Ako sa hovori, ze vsade dobre - u mamy najlepsie v nasom pripade zatial plati na 110%
caute baby, tak ja som dnes konecne absolvovala navstevu zubara po troch rokoch... nasla som si noveho sympatickeho a mladeho 😀 to tie hormony 😀 ale mam konecne peciatku v tehu knizke a mozem pokojne rodit... 🙂
@trish31 aj mne dnes bolo doobeda uplne zle... som dve a polhodiny sedela v cakarni, zle mi bolo, ani jest ani pit som nemala co... uz mi az do placu bolo chvilami z toho...
@trish31 doma 🙂 v pondelok idem na kontrolu, tak dufam, ze nemusim uz balit tasku ☹ I ked drzat prisny kludovy rezim doma nie je prave najlahsie, ale moje lasky mi maximalne pomahaju 🙂 Tak som si dala zavazok, ze cez vikend z postele ani len nevyleziem, aby ma do tej nemocnice lekar neposlal. I ked uz na poslednej kontrole to bolo "LTT"
bože baby, ja už 2 týždne každú noc mám sen o porode...dakedy nestačí jeden a stihnem aj tri za noc 🙂 raz úplné koniny, potom že ani neviem že som rodila a tá tretia kategória je najhoršia...a potom celý deň nad tým rozmýšlam...mám pochybnosti ako to zvládnem...a bolesť to je moj úhlavný nepriateľ...epidural ani nezvažujem, lebo sa bojím, že by mi ho zle pichli....ja sa za tých 7-8 týždňov asi zbláznim, ak sa mi to ide snívať každý deň...
@nanuska123 napodobne...mne sa uz aj maly zjavil ako bude vyzerat no som zvedava 🙂Som ho kocikovala po Kanade kopec snehu vsade bolo🙂Ale aj zle sny mam...mam skor aj cez den take myslienky ze co ak nebude v poriadku a podobne:(
Dievčatá tak mám aj ja za sebou dnešnú poradnu. Prišla som tam ráno o 8:30 a plná čakáren, predomnou 8 žien a za mnou radšej ani nevravím. Na rad som prišla o 11 išlo to strašne pomaličky, dr. tam bola druhý den po dovolenke tak sa bláznili ženy🙂 Poradna dopadla super, moč v poriadku, krček v poriadku a dokonca tlak 125/85 a u doktorky no som nechápala 😀 Sa ma dr. pýtala či chcem ísť už teraz na MD alebo 6 týždnov pred pôrodom, tak som povedala , že stačí 6 týždnov pred, takže od 21.9. nastupujem na MD. teraz idem na poradnu 19.9. Tak som rada že je všetko v poriadku, dúfam, že sa to bude tak držať aj nadalej 🙂 Som zistila že mám už nejaký problém sa u dr. vyštverať hore na vyšetrenie a ked som zišla som fučala ako kôň ked som sa obliekala a šnurky zaväzovala 😀
@trish31 no veru, som si lahla na chvilu, kym sa pizza spravila, tak mi od radosti Kubko okopal všetky rebra, ktore mam aj nemam v jeho dosahu 😀 ja mam poradnu az o tyzden, a sono mi isto robit nebude :( ale snad sa ho este dakedy dockam... 🙂
@nanuska123 aj mne sa uz zacina snivat sny o porode a o dnoch po porode... zatial je to ale celkom neskodne 🙂 uvidim dokedy...
@nanuska123 mne pomaha ked vzdy ked mam take stavy poprosim panbozka aby bol maly zdravy a vzdy mu podakujem,ze na nas dava pozor.ALe ja som veriaca,takze ja mam takuto pomoc🙂Skus si opakovat ze sa narodi babulo zdrave.A co sa porodu tyka,nuz,ja sa bojim tiez velmi ale prist to pride tak ci tak,zatial si pomaham tym,ze si opakujem,ze tymi bolestami pride maly na svet a kazdou kontrakciou budem k nemu blizsie....Nejak to uz len zvladneme

@andy09 my sme ho chceli hlavne kvoli vacsim kolieskam