icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

nanuska123
3. sep 2013

@trish31 ja som sa na poslednej poradni pýtala na prietoky, či mi ich urobí, lebo že mi na alergu diagnostikovali začínajúcu astmu a beriem na to celé tehu lieky, tak že či je ten prísun živín v poho.... a ja nechápem, čo sa s tým doktorom robí, ale strašne rýchlo tehulky vybavuje, odbije ich so všetkým....povedal mi, že mi ich nejde robiť, lebo že mi ich určite urobí Dr.Grochál v MT. potom sa zase pýtam, či nemá náhodou pupočnú šnúru okolo krku a on z fleku hodí, že to ani nejde pozerať, lebo že teraz ma može vystrašiť, že ju má a že ked vyjdem z ambulancie už ju nemusí mať...nechápem naozaj jeho prístup, keď som tam začala chodiť, úplne super doktor to bol....len teraz všetko rýchlo rýchlo, ženy čo sú na ročnú prehliadku, tak sú u neho dlhšie dnu ako tehotné ženy...sme sa minule smiali 3 tehulky v čakárni, že sme tam max. 2 minúty a fakt to je pravda...a to hlavne ženy vo vyššom štádiu tehotenstva...ja som tam v 32tt bola max. 10 min, ale pani asi tak v 38tt tam nebola ani 2 minúty...

nanuska123
3. sep 2013

@trish31 ja síce nie som ani pokrstená, ani som sa v kostole nevydávala, ale zájdem do kostola, ked to potrebujem....a tiež sa pomodlím, vždy ked to potrebujem....na vysokej som sa modlila pred každou skúškou a teraz tiež večer ked ma niečo bolí, nech to prejde...

trish31
3. sep 2013

@nanuska123 ja sa nemozem stazovat.Je pravda,ze si zaplatim,ale doktor ma vzdy pozrie kompletne aj vaginalne aj abdominalne sono urobi,prietoky skontroluje,pomeria ho,ked mal pekne polohy tak ho aj odfotil vzdy.A pocula som,ze aj pri porodoch je velmi fajn tak uvidime.Ale ja som nikdy nemala zleho gynekologa.No,mala som prveho ale to bol taky stary dedek,ten ani nevidel nic uz podla mna 😀

trish31
3. sep 2013

@nanuska123 na to aby si verila v Boha nemusis chodit do kostola.Ja nechodim,lebo nemozem pocuvat tie dristy 90% nasich knazov...A ak idem,tak idem len k par knazom na par omsi

nanuska123
3. sep 2013

@trish31 práveže ja si tiež sa tie soná platím a neviem prečo by nemohol hneď skontrolovať aj prietoky...zvláštny prístup

nanuska123
3. sep 2013

@trish31 ja chodím vačšinou iba cez sviatky.....

trish31
3. sep 2013

@nanuska123 jaj...tak to uz asi zavisi od lekara...ale ja si myslim ze lekar to robi hlavne pre seba ved on je zodpovedny za Teba a to babatko

nanuska123
3. sep 2013

@trish31 však jasné, je to jeho zodpovednosť....to je ako s tým termínom porodu čo som sa s ním "dohadovala", tak ja som 30+1 a on prepíše sestričkin výpočet podla utz v 12 tt, čo presne sedelo, že 30+1...a on tam napíše 31+2, tak nechápem...a presviedča ma, že teda termín porodu by nemal byt iný...nebudem sa s ním hádať, ale som zvedavá, ako ma budú v nemocnici brať, že či už prenášam alebo nie...síce Grochál mi dal teraz podobný termín ako moj lekár, tak neviem...a počula som, že Grochálovi, tie termíny nejako najviac sedia, lebo že má lepšiu techniku...tak neviem....

nanuska123
3. sep 2013

ináč neviem či mi budete niektorá vedieť odpovedať....ale čítala som, že ženy s krvnou skupinou rh negativ nemožu prenášať???? neviete čo je na tom pravdy???

trish31
3. sep 2013

@nanuska123 ja sa na termin moc nespolieham popravde...malo deti sa rodi presne na termin...

nanuska123
3. sep 2013

@trish31 hlavne nech už máme po tom....

nedockava4
3. sep 2013

ahojte, maminy...dakujem za odpovede ku kociku 🙂 ja som dnes bola pozriet znova 🙂 a mam este väcsi zmätok :D
Dnes som pozerala take lacnejsie (ako pre koho), navington a gb hardy...no, ani na jeden mi nesedi moja sedacka, resp. vajicko Romer, co mam po dcerke :( tak hladame dalej :(

sheila2004
3. sep 2013

Ahojte dievcata. Vidim, ze tu spominate svojich doktorov, tak.sa zmienim aj ja. Neviem, ako casto vam robia utz, ale ja som babatko videla naposledy na morfologii ☹

vavrenka
3. sep 2013

@nedockava4 a nepozerala si hartany? su to dobre kociky, fakt fajn - nemecka vyroba. ja ho mam. dokonca je tu cela jedna diskusia o nich - teda, necitala som predchadzajuce prispevky - mozno ste sa o tej znacky s kockami uz bavili..

eevicka83
3. sep 2013

@trish31 boooze dole klobuk nad tvojim dr.. moj kasle na vsetko... ja som bola v poradni 28.08 a teraz idem az 23.09... a nejak vsetky tu chodite castejsie... no ale ja si aj tak zbehnem za znamym lebo aj ked si myslim ze je to o.k. vadi mi ten rozmer bruska o skoro 3 tyzdne mensi oproti hlavicke a stehennej kosti... zajtra si idem pre jednu peciatku k dr. ale inemu takemu super je to nas znamy gynekolog lebo vcera mi bola socialka na kontrole a ako naschval som nebola doma.. tak sa ho opytam aj na ten rozmer ci to nevadi...

eevicka83
3. sep 2013

@trish31 ja by som dala aj 10 keby mi vzdy spravil sono...je to super vec ked sa male inak kontrolovat velmi neda..

trish31
3. sep 2013

@eevicka83 no ja vraj uz budem chodit na kontroly kazdy tyzden co sa mi zda zas skoro ale radsej viac ako menej

matrix87
3. sep 2013

@nanuska123 ja už ich ani nepočúvam... lebo to by ma asi porazilo...

matrix87
3. sep 2013

@trish31 ja mam tiez sukromnika, ale zatial som nechcela sono navyse, lebo na zaciatku mi stale robili sono a teraz to nejako vydrzim este do nejakeho sona... prietoky aspon raz by mohol skontrolovat... podla tehu knizky by som tam mala mat este jedno sono v 36tt, tak som zvedava...

eevicka83
3. sep 2013

@trish31 no ved prave hned by som brala tvojho gynekologa...

trish31
3. sep 2013

@matrix87
@eevicka83 a krv vam baby nahodou nebrali teraz niekedy?Lebo mne budu zajtra vraj krv brat

trish31
3. sep 2013

@eevicka83 ja som spokojna a je aj mily neodbije ma nicim

eevicka83
3. sep 2013

@trish31 supeeeer fakt ti zavidim to nie ako tento moj.. idiot..

trish31
3. sep 2013

@eevicka83 a este je aj fesak haha 😀

eevicka83
3. sep 2013

no a do konca fesak!!! to sa ti k nemu chodi... 😀

eevicka83
3. sep 2013
trish31
3. sep 2013

@eevicka83 a teda 😉

sudabe
3. sep 2013

@kajca84 dakujem za podporu no zajtra idem nä magneticku rezonaciu ani neviem co je to za vysetrenie, dufam ze to malému neškodí každý den sona a este toto. Stale sa modlim aby sme este vydrzali 2mesiace.

@trish31 stale mam tie bolesti uz nie také silně aké mam a to mi pichaju iniekcie od bolesti aj antibiotika aj magnezium, no nechapem prečo má to stale boli.

@prahaxx aha tak to si mala dobre, lebo Keby som ja mala este kontrakcie tak uz asi fakt robia cisarsky.

Kocky feste mi zajtra palce nech to je nejaka banalita dneska uz asi ano nezaspim.

trish31
3. sep 2013

@sudabe joj myslim na Teba

malaberuska
3. sep 2013

@trish31 mne krv brali dnes 🙂