Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
vysledok dnesneho USG...drobec je ok, hodnoty ma na 32-33t a hmotnost 1880g. A povedal, ze este 2kg priberie, takze prestavam dufat v normalny porod a zmierujem sa, ze bude zase sekcia :( Aj prietoky mi robil a aj foto mame a s manzelom sme sa zhodli, ze vyzera rovnako ako starsi, ked bol v brusku...tak uvidime po kom bude tento 🙂
Jaj baby mne sa zas toci hlava strasne neznasam svoj tlak
kocky, kolko vyzili vase zlaticka v 31tt? vcera na poradni som bola trosku sklamana- maly ma cca 1300g, zda sa mi to nejako malo..
Tak a sme doma z nemocky,praskla mi nejaká cievka vnútri tak preto som krvácala. Ako darček ma šupli na rizikové,takže už som MD.
@vavrenka moja mala v 29tt 1400ga dr. povedal ze zodpoveda 30tt. a v 32 mala 1740g. ale to moze byt aj menej aj viac.. a u teba je to podla mna uplna norma neboj. a moze mat aj o 200-300g viac.. staci ze trochu inak meria.. neviem ci si to tu citala ale moja zase mala rozmery na 33tt vsetkeho a brusko len na 30tt a tiez to moze byt ze zle dr. odmeral brusko malej.. a tiez ma to kusok stve ale to su vsetko len merania a urcite to nie je jednoduche odmerat presne..
@nanuska123 ahoj, aj ja mam negativny rh faktor a prvu dcerku som prenasala 14dni. Takze asi to neni pravda. Ale zase za 8rokov sa vela pomenilo. A ako ti vysli protilatky? Ja cakam na vysledky, ktore budu v piatok. V prvom trimestri mi vysli negativne, tak.dufam, ze aj teraz budu. 🙂
@sheila2004 zatiaľ mi stále vyšli negatívne protilátky....
@trish31 ahoj, ja som tiez mala vcera poradnu a maly mal 1820 g a doktorka povedala, ze je to v pohode vaha 🙂
@sheila2004 mne robí tie povinné ultrazvuky a ked sa chcem pozriet,tak mi spraví tiez 😉 samozrejme si za kazdy platím 5 eur
@sudabe neviem,ci si uz bola na tej magnetickej refonancii,t je stránka,co to je
http://www.magnetickarezonancia.sk/
a potom daj vediet,ako si dopadla,ok?
@trish31 mne budu o tyzden... ze posledny odber povedala sestricka, len pre informaciu, aby som vedela aj ja ak doktor, ci mam vsetko ok...
baby, mam dnes taky pocit, ako keby mi okrem vytoku unikala aj trocha plodova voda, neviem, ci ste to tu niektora nahodou uz nepisali davnejsie, ale da sa to nejako zistit? zajtra sa chystam k doktorovi po papier na socialnu poistovnu, ale k nemu sa nedostanem, da mi to len sestricka, a tak mi napadlo, ze sa jej opytam, ci sa to da nejako. tak sa pytam aj vas, ci ste sa s tym nahodou nestretli?
@kajca84 mne povinne.robi na velkom a tam vidim babatko a kazdy mesiac takym.jeho malym, ale nic sa nedozviem, len ze vsetko je v poriadku. Inak mam velmi ticheho lekara, nic nepovie a az ked sa opytam, ci je vsetko oki, povie ze "samozrejme". :-/
Tak dnesna poradna maly v 28/6tt 1721g
@malaberuska no vsak ja sa nestazujem ja len hovorim lebo Evi pisala ze pojde asi cisarskym...koli velkosti
@trish31 myslis kvoli velkosti, ze je nejako moc velky? som to nepostrehla ☹ a tebe nieco povedali, ze je babo velke alebo take cosi?
Baby dnes mi robil doky na poradni aj vyter na zistenie streptokoka skupiny B,Vam to uz robili?Ak je pozitivny,pred porodom musim dostat infuzku z ATB tak dufam,ze nebude 😖
@malaberuska ano vraj koli velkosti aspon tak som to pochopila....Mne nie,mne doky povedal ze je to akurat primerane 🙂
@trish31 mne tak isto. a kto to pisal, ze ciraskym? 😕 ake velke babo? 😕
mne budu robit ten vyter inak az v poradni v porodniciach, ale gynekologicka hovorila, ze to ma vela bab pozitivne, ze to nic nie je..
@malaberuska vsak @euka210 ale ona pisala len ze sa zacina zmierovat ja neviem ci jej to aj odporucili...
No aj tak by som bola radsej keby to bolo negativne 🙂
@trish31 aha uz to vidim 🙂 no ale tak vidim, ze Evka je v 31tt a pisala, ze babo je 32-33tt takze asi preto.
ja dufam, ze tiez to budem mat negativne.. ale snad hej, kedze je kvazi od 3-4 mesiaca beriem atb az do konca tehotenstva 😒
@nanuska123
@sheila2004 kocky vy mate Rh faktor negativny predpokladam. Lebo moja sestra je Rh faktor + a jej vysli protilatky pozitivne. nikto tomu poriadne nechce verit, ze to nie je mozne, ale fakt jej to tak vychadza.
@malaberuska ty beries ATB?To som nevedela...No vsak uvidime ale mne tiez lekar povedal ze zas vazne to nebude ked by aj pozitivny bol
@trish31 hej hej, ze len tu infuzky daju..
ano kvoli prekonanej toxoplazmoze.. a mam ich brat pre istotu az do konca tehotenstva, ale tak co uz, nejako uz vydrzime 🙂

@trish31 mozno Keby sme vsetke maly takého gyn. Ako ty tak by bolo super.