icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

adka11
19. mar 2013

@vavrenka No ak som mala 14.2. 130, tak 16.2. by som mala mat 260, 18.2 - 520 a teda 20.2. 1040 a ja mam 19.2. iba 660, ze ci ten posledny den to nestupa nejako pomaly. No hlavne doktor je teraz na dovolenke a sestricka bola skupa na slovo ☹

dadenka111
19. mar 2013

@zuzumajko ahoj, drz sa! treba fakt lezat a lezat a lezat. mne to pomohlo. 9 dni strachu, ale pomaly sa to vytratilo. 😉 este som si davala 3x1tbl. ascorutin a 2x1tbl vit. E 100mg. potom som bola na kontrole a bol tam gestacny vacok primeranej velkosti 🙂 , ze je dr. spokojna a este ma caka buduci tyzden potvrdenie srdiecka. 😔

rodinnefoto
19. mar 2013

@zuzumajko Drz sa, hlavne co najviac oddychuj ak mozes. Drzim palce nech je vsetko OK.
@vavrenka lebo mi to este pride skoro, nemam ziadne potiaze...proste ja maaam cas 🙂

eevicka83
19. mar 2013

Baby ja som ste donedavna stresovala ze nemam priznaky takmer ziadne a teraz posledne dni mi je brutalne zle cely den a aj v noci ze uz som si dnes aj poplakala ze to nezvladam je to hrozny pocit absolutne nic mi nechuti ale hlad citim no neexistuje potravina z ktorej by mi nebolo zleeeeee....uz rozmyslam ci to nie je tym duphstonom? Beriete ho niektora?ak ano tak ako vam je?

teuflerin
19. mar 2013

@adka11 si bola u lekara co nove???

kocky pocuvajte ako vyriesit to ze zajtra idem rano do prace a na 12.45 som objednanan na gyndu...vlhcene obrusky alebo ako???kedze nemam moznost sa sprchnut????
@eevicka83
@rodinnefoto
@dadenka111
@trish31

nelynciatko
19. mar 2013

@andy09 a ako travis cas doma?

trish31
19. mar 2013

@teuflerin vlhcene jedine...co uz ked sa inak neda 😉

dorothy77
19. mar 2013

@eevicka83 no len ja viem presne kedy bol styk, ale zas možno sa tam tie spermie sviňuchy niekde motali 🙂 🙂

dorothy77
19. mar 2013

@eevicka83 až takto zle mi nie je, ale cítim celodennú žalúdočnú nevoľnosť, pomáha mi popíjať slabší zázvorový čajík

blondy12
19. mar 2013

@nelynciatko no vies co ti poviem..teraz som davala malu spat a som zaspala ..no zobudila som sa a mam riadne bolesti v podbrusku..ale aspon sa tesim z toho lebo pri malej som mala nieco podobne..a dokonca pri tomto tehu od piatka kazde poobedie si musim pospat kym je mala v skolke...a teraz tie bolesti tak ma to dost pozitivne navnadilo..ze to bude len dobre 😅 ..kto by povedal ze sa budem tesit z bolesti 😝

dadenka111
19. mar 2013

@teuflerin jj vlhcene 😉

meruska
19. mar 2013

@teuflerin aj ja idem zajtra na 12:45 😀 😉

uskulienka
19. mar 2013

@eevicka83 ahoj moja, písala som, ze beriem Duphaston preventívne 2x denne a tiež sa už teším, keď ho budem môcť po porade s lekárom v 12tt postupne vysadiť. Nebýva mi až tak zle ako tebe, no cítim každý deň aj jeho nežiaduce účinky. Dneska som prvýkrát videla fazuľku, máme 11mm, pulzuje srdiečko a všetko je zatiaľ v poriadku, tak verím, že snáď aj ten Duphaston mu nejak pomáha a tak to s ním ešte nejaký čas snáď vydržím. Skús sa na to takto pozerať a mysli pozitívne 🙂 Držím palce

teuflerin
19. mar 2013

@meruska tak si piseme ako sme dopadli ok? drzim paklce :D

meruska
19. mar 2013

@teuflerin jasne piseme si 😉 aj ked pozeram ze ty si tyzden predo mnou, ja mam podla kalkulacky termin 18.11.

meruska
19. mar 2013

neviete mi poradit? chcem zmenit lekara, mam sa ho na to opytat zajtra po vysetreni ci radsej prist iny den ze chcem zmenu?

adka11
19. mar 2013

@teuflerin Ahoj 🙂 Bola som u lekara, tak mi stuplo hcg zo 133 na 656 🙂 Tak dufam, ze je to dostatocne. Lekar ma teraz dovolenku, tak as v pondelok mu budem volat, ze co a ako. Ze ci pojdem na sono a hlavne kedy🙂 Ty ides zajtra, ze? Tak sa spytaj na to hcg a drzim ti samozrejme palce. Okamzite daj vediet 🙂

poussin
19. mar 2013

@trish31 urcite by som ti poradila slovensko-kanadske obcianstvo. Len pre pripad keby si nieekedy mala s manzelom problemy aby ti nebranili vycestovat do tvojej krajiny. Skus si o tychto veciach nieco nastudovat.

PS: baby s prenatalnymi vitaminmi ako femibion a podobne by som sa neponahlala. Bavila som sa s viacerymi zdravo. sestrami a tie povedali, ze je to hlupost. Len marketing. Nasledne sa potom zenam rodia velke deti. Ak vam nic nechyba staci len Folic Acit - kyselina listova.

trish31
19. mar 2013

@poussin ja som si o tom studovala,bude mat slovensko kanadske obcianstvo 😉

teuflerin
20. mar 2013

@poussin ahoj...akurat som o tom uvazovala a tak osm si cez vikend kupila v lekarni len bio folic-acid cistu kyselinu listov...stala ma malicko a nepotrebujem nic extra...akurat si kupim este kvoli mojej alergii na laktozu vapnik v tbl aby osm ho mala dostatocny prisun.......tiez mi npadlo aby osm potom nemala mega dietko :D

teuflerin
20. mar 2013

tak kocky myslite dnes na mna ja uz odpocitavam cas aby bolo aspon 12 hodin...ide ma porazit z toho.....

teuflerin
20. mar 2013

@trish31 no budem to tak musiet poriesit nemam toto rada :(

mariova99
20. mar 2013

Ahojte, tak aj ja by som sa k Vám rada pridala 🙂 Po troch mesiacoch snaženia sa konečne objavili vytúžené dve čiarky. Ani som nedúfala, že sa to podarí tak rýchlo. Doma už máme štvorročnú slečnu, tak bude veselo. Podľa kalkulačky by som mala byť v šiestom týždni a termín vychádza na 25.novembra.

ewca
20. mar 2013

@poussin to s tymi vitaminmi je pravda, ale len pokial ich beries cele tehu, kym je to len do 12tt tak je to v pohode...mne dr. povedala, aby som si kupila k.listovu a E-cko... alebo akekolvek tehu vitaminy, neodporucila mi presnu znacku...ale mam femibion, ale dlhsie ako do 12tt to brat nebudem... pri prvej dcere som to tiez tak spravila a mala 3400g, co je celkom v norme

meruska
20. mar 2013

ja som vitaminy brala pocas celeho tehu Calibrum Babyplan a neskor Calibrum Mamia a môj Timko mal 3150g cize nie na kazdu posobia ze bude mat velke babo 😉

teuflerin
20. mar 2013

@meruska nooo.....asi ano 🙂 ja mam termin 11.11.2013 tak uvidime co mi dnes lekarka povie 🙂

teuflerin
20. mar 2013

kokcy.....snivalo sa mi ze budu dvojicky :D

zuzumajko
20. mar 2013

@teuflerin wuaa dvojicky su dvojnasobna radost 😀

rodinnefoto
20. mar 2013

že dvojičky! Nestrašte 😀 ... z mužovej strany v rodine nejaké sú, tak dúfam, že nás to obíde, hodne veľký oblúkom 😀