icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

andy09
20. mar 2013

@nelynciatko no včera som bola prvý den doma, ale už ma porážalo som ani nevedela čo robiť, nie som zvyknutá byť doma. tak som včera žehlila, pozrela som si po 13 rokoch stužkovú a motala som sa. Dnes sa doobeda premotám poobede pôjdem pre malú do školy a s nou už bude doma veselo 😀

grace
20. mar 2013

@inka070707 ja som rodila u Dr. Malovej 🙂 bola prijemna. Ja som s nou nemala dohodu...jednoducho bola tam ona ked to na mna prislo 🙂

hrustik1
20. mar 2013

@eevicka83 no mne je presne tak isto ... zle mi je 24 hodin denne - den-noc ☹ Ked som hladna je to zle, ale ked sa najem mi nie je ani o mak lepsie ☹ A presne neexistuje potravina, z ktorej by mi bolo dobre. Vcera som mala obrovsku chut na obycajny biely rozok s bambino syreckom, ale po 5 minutach mi prislo zase tak zle ... ze som to i olutovala. Ale presne takto isto mi bolo i pri prvej dcerke a skoro cele tehotenstvo, takze sa tesim ☹ Ale nevadi, raz som to uz prezila, prezijem opat. Stoji to za to !!! 🙂

teuflerin
20. mar 2013

@zuzumajko no som zvedava sama :D
@rodinnefoto u nas mojho otca otec je z dvojiciek...takze velka pravdepodobnost 🙂

tanickaskorokubikova
20. mar 2013

@teuflerin Ja mam tiež stále pocit že to budu dvojky 😀 😀

tanickaskorokubikova
20. mar 2013

BABY nebolí vás brucho okolo pupka?

grace
20. mar 2013

nestraste s dvojickamiiiii. Ja dufam, ze tam bude len jedno

teuflerin
20. mar 2013

@tanickaskorokubikova ako prec by osm ich nedala ale radsej jedno :D
@grace
@tanickaskorokubikova a vies co?......okolo pupka ani nie

tanickaskorokubikova
20. mar 2013

@teuflerin mne by to nevadilo ja ešte namam deti takze by som to mala jedným vrzom 😀 😀 😀

tanickaskorokubikova
20. mar 2013

@teuflerin no mna tak zvyklo bolieť po cvičení po brušákoch tak neviem či mi len raste alebo je to nejaký problem 😒

94
20. mar 2013

@tanickaskorokubikova
@teuflerin
@grace ja som vždy hovorila že chcem dvojičky...a kamarátka má ročnéé, a poviem vám má čo robiť!!!!
Takže radšej pekne jedno. Heh....

tanickaskorokubikova
20. mar 2013

@94 uvidíme lebo bruško už mám 😀 😀 tak možno tam sú dve 😀 😀

94
20. mar 2013

@tanickaskorokubikova fakt?....v koľkom si týždni?..........bruško mám inak aj ja....ale nie tehotenskéé, hih

teuflerin
20. mar 2013

@tanickaskorokubikova no hej ale tak ja by osm chcela byt tehotna dva razy a kedze chceme len dve deti tak nviem no :D
@94 no sak toto na zaciatok je roboty asi velmi vela...ani vyspat by nas asi nenechali tak uvidime..som nedockava strasne

eevicka83
20. mar 2013

ahojte...
@hrustik1 dufam ze to nemieni byt cele tehu lebo neviem ako by som toto vydrzala.... je to hrozneeee

co sa tyka dvojiciek tak ja by som nechcela v ziadnom pripade, svagrina ma polrocne dvojicky a ked to vidim tak mi je zle..... v kuse niektore vrieska a kazdy den je rada ze sa ich zbavi ked odidu k starym rodicom na pol dna...tak na co jej su...

eevicka83
20. mar 2013

a inak mna tiez minule bolelo v oblasti pupka..

94
20. mar 2013

No kamoška má každý jeden deň do 15:00 doma maminu...a tá jej pomáha.....ale poobede je to dosť, aj keď manžel poctivo pomáha. Ja tam idem na dve-tri hodinky a prídem unavená ako kôŇ.

tanickaskorokubikova
20. mar 2013

@94 7tt ja mám tehu 😀 😀 včera prišla moja naj kamoška a hned mi povedala že už mi vidno bruško a to ma nevidela len týždeň ako jasné že cudzí si nevšimnú ale aj ja cítim ked sa zohnem alebo niečo robím že mi tam už niečo zavadzia 😀 😀

94
20. mar 2013

@tanickaskorokubikova inak to je pravda že ja sedím v práci za pc a potrebujem sa častejšie prejsť a ponaťahovať ako keby ma v bruchu niečo tlačilo🙂 ..................

Baby kedy to poviete alebo ste povedali doma a v okoli???

tanickaskorokubikova
20. mar 2013

@94 u nas už vedia skoro všetci 😀 😀 iba v práci ešte nie tam to oznamim až v piatok rovno s papierom od dokiho 😉

grace
20. mar 2013

@94 no u nas to zatial vie muz, syn, svokra (pretoze vcera bola u nas tak sme jej to povedali) a nasim to povieme zajtra...moja mamina ma narodky tak som kupila plysoveho bociana. Som fakt zvedava ako zareaguje ked ho rozbali 🙂) no a sestre to povieme na velku noc ked pridu...ostatnym az okolo toho 12tt

kajca84
20. mar 2013

@94 my sme povedali zatial len rodicom a jednej babke

94
20. mar 2013

@tanickaskorokubikova
@grace mne kamoška tvrdí že mám povedať po prvom trimestri..............tak neviem....
😒

tanickaskorokubikova
20. mar 2013

@94 no ja by som to neutajila tak dlho 😲 kamoši na to prišli hned ked som bola v meste a žiadna ciga a žiadne pivo 😀 😀 😀

94
20. mar 2013

@tanickaskorokubikova veď ja toľko tiež nevydržím, hihi..........tak neviem...uvidím po pondelku, vtedy idem na kontrolu. O mne vie len manžel a dve kamošky....ale zatiaľ majú zákaz prezrádzať, heh 😝 😝 😝

grace
20. mar 2013

@94 no ved koniec 12tt je koniec prveho trimestra nie? vtedy to chcem povedat v robote a znamym

ewca
20. mar 2013

ja som povedala nejakym kamoskam a mojim rodicom, muz chce povedat dnes, aj ked najskor chcel az po 3. mesiaci

a k tomu brusku... akoze ani po prvomporode som ho nemala nejake extra ploche, ale fakt mam dojem, ze mi zacina rast... mozno je to tym, ze sa citim dost nafuknuta, ale vecer mam brucho ako pri dcere asi vo 4. mesiaci... zachvilku uz fakt tie tehotenske veci budem potrebovat

94
20. mar 2013

@grace jojo....tak tak.......ale zatiaĺ som len v polke, heh 😠

94
20. mar 2013

@ewca ja mám tiež termín 16.11. 😀 😀 😀 teda podla MS.

94
20. mar 2013

@ewca jééj a teraz čítam že už bolo vidno akciu srdiečka.....super...... 😉 😉