icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

andy09
7. sep 2013

@januska010 A to si ešte predstav ako som sa okolo obeda smiala ked sa zobudil po nočnej a začal mi rozprávať aký mal sen, vraj som prišla prenho do práce na bicykli ( a to je asi tak 4 km od domu a taký fajn kopček tam je) a že sa ma pýtal ako on pôjde domov a že som mu povedala že si má sadnúť na tu rulu a že ja ho odveziem tak som sa tak schuti nasmiala ako idem s s tým bruchom na bicykli a on sedí na tej rule a pohlad pre bohov ako dvaja sloni 😀 A že nakoniec sme niekde padli a že bol celý oškretý a na to že sa zobudil , že ho lakte štípali 😀 Tak som zvedavá, že ako pôjdem po tejto nočnej prenho do práce 🙂 🙂 🙂
Niekedy aj ja mám kopu energie, že ešte sa pomotám v obchodoch, ale niekedy ma ani len to nebaví a hlavne ked ma po takýchto výletoch do mesta všetko bolí a neviem ani z postele vstať a nohy dvihnúť a celý spodok ma bolí.
To sú také ženy blbé čo komentujú všetko len nie to čo by mali, tiež neznášam také osoby čo sa starajú, ale nevšímam si to.

euka210
7. sep 2013

@nanuska123 my mame s ohybnou spickou digitalny a za 2r som spokojna

euka210
7. sep 2013

@trish31 mame Pampers 2vel. co mali nedavno v akcii a potom este kupime babylove z DM, s nimi som spokojna aj cenovo aj kvalitou a potom sup zase na latkove. Starsi ich ma uz len na noc a cesty, takze nemusim latkovat dve deti, coho som sa spociatku bala 🙂

blondy12
7. sep 2013

@euka210 prosim ta a kolko latkoviek treba mat?ja mam kupenych na zaciatok 9 ze ci mi to pojde a ze potom neskor radsej dokupim

euka210
7. sep 2013

@andy09 to mas pravdu, ze same somariny v tom skolstve vymyslaju...som to vystudovala a aj rok ucila a stacilo. Neviem sice co tu na krajnom vychode budem robit po materskej, ked vsetci chodia do Rakuska, lebo niet prace, ale zatial to neriesim.

euka210
7. sep 2013

@blondy12 ja som mala okolo 45 stvorcov a potom aj ine...bambusove a ine vkladacky a neskor aj dokupovala. Pocitaj tak cca 8-9 prebaleni za den. A je este otazky, ci das jednu plienku alebo dve a ake su kvalitne...tie z kamennych obchodov su slabe. Tak 20ks ked chces skusit na zaciatok.

blondy12
7. sep 2013

@euka210 no ja mam tie all in one a k tomu tak po dve vkladacky ...tak som myslela ze skusit na jeden den mat zasobu na noc uz dat pampers a potom hoci obden ako mi to pojde a neskor kupit...tak neviem

euka210
7. sep 2013

@blondy12 skus a uvidis.
My sme kvoli suseniu mali prevazne stvorce a neskor na noc a cesty uz take lepsie. Zavisi aj, aka je to znacka a ake su tie vkladacky...lebo mikrofrote to je fakt len pre male babo, vela toho nevydrzi, no bambus to uz je ine. Este sa Ti moze stat, ze Ti ich prekaka. Mne sa na polrok osvedcil prave novosklad, toto mi maly neprekakal, ale Huggies napr. 2x za den, tak som na jednorazovky davala vrchne gate z latkovych, aky som tie hnusne Hugies nevyhodila a potom som ich uz nikdy nekupila .
davam Ti jeden link na babu, ona aj sije latkove, aj dobre clanky ma, ze si urobis prehlad v latkovych https://www.modrykonik.sk/katalog/firma/handricky/

trish31
8. sep 2013

@andy09 zase s tym,ze maju tolko x jazyk v skole ja suhlasim lebo nase deti su na tom velmi zle co sa jazykov tyka...

trish31
8. sep 2013

Kocky Vas prosim netlacia babatka na zaludku?Mna velmi,vytlaca mi zaludok uz ani sediet neviem normalne za stolom musim len na gauci v takej zvlastnej polohe 😒 On ma este aj pod rebra kope velmi je vysoko...Aj vy mate taky problemik?

tanickaskorokubikova
8. sep 2013

@trish31 Ja ano ☹ a stále ma páli záha ako mi tlačí na žalúdok a nič vôbec mi ta to nezaberá 😒 a niekedy ked sa idem postaviť tak sa mi tak zaprie o rebrá že mám pocit že bud mi zlomí rebro alebo ja jemu krk 😀 😀

trish31
8. sep 2013

@tanickaskorokubikova presne...ja cakam kedy mi zaludok vylezie von krkom

trish31
8. sep 2013

@tanickaskorokubikova navyse moj maly sa odvcera hmyri prehadzuje celu noc som nespala co ma kopal prdel vytrcal ani tak lahnut ani tak aaaaach..ale podozrive ze vzdy,ked sa bavim s @matrix87 ze moj maly sa nehybe uz tak velmi tak on sa naschavl zacne hybat a neprestane aj dva dni... 😀

tanickaskorokubikova
8. sep 2013

@trish31 ja som takú noc mala včera, brucho ma bolelo malý kopal jak šľak no katastrofa 😲 ale dnes už pohodička 😉

eevicka83
8. sep 2013

@euka210 a kde sa daju kupit take poriadne latkove plienky ako boli dakedy ze ked ju rozprestries tak aby nebola pomaly ako sito..? a aby boli aj biele ako trebe nie uz nove a do kremova..nemas nejaky dobry tip kde kupit?

eevicka83
8. sep 2013

@trish31 asi ma maly tak vystretejsie nozicky a zapiera sa o rebra.. mne moja mala je skor tak ze ritku ma nikde pri pupku a potom mam pocit ze nozicky ma prehodene nad pupkom a mna s nimi kope totalne na boku.. ale mne sa viac vypuca a kopance nie su take caste... ale ked kope tak to citim riadne uplne mam pocit ze jej aj nozicku nahmatam normalne niekedy.. ale ona sa fakt viac puci..no a aj ja neviem niekedy spat na jednom boku lebo jej to vadi takze spim na druhom a na chrbte spat radsej nechcem lebo sa to neodporuca. 🙂 este ani pri jednej dcere som nezazila kopance do rebier.. a celkom by som aj chcela skusit ake to je...
ja zase inak zvyknem aj citit ako otaca hlavou dole... neviem ci je to mozne ale citim to.

trish31
8. sep 2013

@eevicka83 on ma nekope do rebier on akoby ritku tak velmi tlacil hore az pod rebra neni to prijemne vobec...hlavicku citim aj ja niekedy al mna to boli

nanuska123
8. sep 2013

@trish31 rebrá sú aj naša parketa, hlavne ked som v nejakom miernom predklone....dakedy sa mi ani nadýchnuť nedá....iba tlačím rukami k rebrám nech sa posunie kúsok nižšie...

andy09
8. sep 2013

@trish31 tiež nemám nič proti jazykom na škole, len im to mohli dať tak, že od 5 ročníka jeden a na strednej pridať druhý ako sme to mali aj my. Lebo najskôr by sa mali naučiť riadne svoj rodný a ako tretiaci z toho svojho vela nevedia.

andy09
8. sep 2013

@euka210 ved to že len vymýšlajú a neskutočne zatažujú deti a stresujú. Normálne som rada, že mám školu za sebou 🙂

euka210
8. sep 2013

@eevicka83 internetove obchody, pripadne v BA je jeden kamenny.
Ja mam kupene Kikko lux 40ks (maju vyssiu gramaz teda su hustejsie a viac nasaju...145g/m2, take bembusove frote ma aj 400g/m2), tie po case uz nie su presne stvorce a este mam MaM square male stvorce a tie su fakt dobre aj tvarovo, len su drahsie, tak velke som nekupovala. Ale ony su tak do kremova, hoci casom sa vyperu...su prirodne nebielene, to preto. A este mam Popoliny stvorce, ale tie velmi zmenili tvar na obdlznik, tie sa mi nepacia, hoci su save. Este v DM maju Kikko bambusove, tie sa po case velmi zbehnu a ako kazdy bambus stvrdnu, ale do kapsovky su dobre.
Stranka, kde toho maju asi najviac a aj dobre ceny, kde som vecsinou nakupovala je: ekoplienky.sk
konkretne dam jeden link: http://www.ekoplienky.sk/product/kikko-lux-bavl...

januska010
8. sep 2013

@andy09 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Kopec srandy v tom sne 😀 😀 😀 😀 Ja už som vzdala nakupovanie v obchodoch, tie drobnosti objednám a viem, že už navyše nič nekúpim. Keby som sa vybrala do centra, tak vykúpim takmer celé a zbytočne. Ja si tiež nevšímam a ani nevysvetľujem, je to naša vec 🙂

eevicka83
8. sep 2013

@trish31 a potom nozky ma tiez na boku?ja malu hore uplne hore necitim.naposledy v 32 tt mi dr. Hovoril ze ritku ma pri pupku a nad pupkom ma nohy smerom do boku.ja vobec nechapem ako je tam zrolovana..

nanca5
8. sep 2013

ja si už niekedy myslim že je všade ale viac na lavej strane. a hlavne ked chcem ist spat tak drobec si mysli ze sa ideme asi hrat. tak musim počkat kym zaspi a až potom môžem ist do snov tiež...

trish31
8. sep 2013

@eevicka83 ano rotku ma hore a nozky tiez na boku minule mi to doky ukazoval

katyka11
8. sep 2013

Prva preflamovana sobota za nami....este nas cakaju tri take...a po porode ani nehovorim...ale zvladli sme to super...az na to... ze uz ale dva tri tyzdne zle spavame...aj v noci... tri hodiny v noci kukam tv... a potom este na chvilku zadriemem...
no ked to zratam spavam tak max 5hodin denne..uz neviem vydrzat viac...

Dnes to mame za 55 😀

nanca5
8. sep 2013

@katyka11 ja tiež neviem celu noc a ked sa prida ešte tie trpnutie noch tak som rada že vobec vstanem... 😀

eevicka83
8. sep 2013

@trish31 tak a kde citis hlavicku? Asi je maly vysoko lebo ja citim casto hlavicku uuuuuplne dole ani neviem napisat ze uplne kde 😀 moja je cela nejak nizko..ale dr. Nic nehovoril..bud. tyzden idem na sono tak sa spytam pre istotu 🙂

andy09
8. sep 2013

@januska010 ja už tiež nechcem nič zbytočne kupovať, mám všetko akurát ešte sebe do pôrodnice a malému drogeriu to je všetko no a vlastne kočík ten by mal prísť teraz v septembri. A tento týžden si konečne donesiem od našich postielku a to bude nachystané. Dnes som aj plienky poprala ešte ich vyžehlím a bude nachystané všetko.

andy09
8. sep 2013

@katyka11 Po pôrode budeš mať viac preflámovaných nocí...to Ta už ani nebude baviť rátať 😀 Takže bolo super na flámovačke🙂 Ja tiež posledné týždne zle spávam, neviem sa uložiť a ked sa uložím tak sa budím a tiež pozerám telku v noci a najnovšie sa budím v noci a nadránom aj 4 krát na wc 😠 Ako to rýchlo letí, že 55 😀