Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
dnesna poradna ok...maly je dobre otoceny, od poslednej poradne len kilo naviac a spolu 7...pri tomto pomalom priberani hadam ani 10 neprekrocim 🙂 a po 35t ze mozem robit zakazane veci, aby siel maly skor von...aby nestihol dorast nad 4kg a zase nebola sekcia
...a zasla som si aj k zubarke a k mojmu poteseniu zase ziaden kaz. Mam celkom dobre zuby, ale pri prvom som mala asi 4 male kazy
Kocky album Novembrovciat si zalozime ci uz ho niekto zakladal?Chcete?
Dobre ranko...no, maminy....tak to uz krasne zacina 🙂 pamätam si, ze ked som cakala dcerku, tak sme mali skupinu januarovky a rozbehlo sa to uz prvymi novembrovciatkami....cize skor 🙂
A je to tu opät. Ja nemam este ani veci nakupene, nie to este pobalene 🙂 teraz som nejaka pomala. Ale vo stvrtok mam poradnu, tak asi nakupim veci do nemocnice, nech mam dobry pocit 🙂
Narodenym babätkam prajem veeela sily a zdravia a ich maminkach hlavne vieru 🙂 vsetko je tak, ako ma byt, tzn. vsetko je dobre 🙂 Myslime na vas a posielame vela energie.
@trish31
@best24
@katyka11
@nanuska123
@vavrenka
@januska010 ďakujem za podporu kočky. Ja sa inak cítim dobre, ale túto noc som skoro vôbec nespala, zaspala som na chrbáte o polnoci som sa zobudila že sa mi zle dýcha a už som len behala do okna a 2 hodiny som nevedela zaspať čo som mala blbé myšlienky. Potom sa aj muž zobudil ten mi otvoril okno dokorán on chudák zakutaný pod paplonom okno dokorán, a tak sa mi podarilo zaspať, vonku lialo a zima ale tak mi bolo dobre. Som si teraz ráno merala tlak a mala som 150/ 90, a to bolo hned ako som vstala, tak som si hned lieky dala a magnezium tak uvidím ako to bude cez den. Muž ma ukludnuje že sa z toho stresujem a z toho budem mať ten tlak ešte vyšší , ale neviem si pomôcť. Pred Miškou sme nič nechceli vravieť a volala svokra muž jej o tom hovoril a spomenul že mi prietoky robili a malá za mnou doletela a vraví mamka Ty si bola v nemocnici a robili Ti nejaké " odtoky " ? Ja som to počula nemusíte mi to tajiť. Tak som sa smiala na tých odtokoch, tá počuje všetko aj ked pri tom nie je 😀
@nedockava4 ja som sa uz pre istotu zbalila 😀 Ako citam dobre som urobila 😀
@trish31 No Ti poviem , ked sa ma opýtal či mám všetko nachystané do pôrodnice, tak vo mne by sa krvi nedorezal. Ved to, že im sa to lahko povie všetko, oni to až tak neprežívajú a nemajú ani len predstavu aké to je. Mala by som začať aj ja vyberať darčeky na vianoce lebo potom klasicky na poslednú chvílu budem behať 😀
keď to tu čítam, tak aj ja dnes už pre istotu balím....
dnes to bola zase noc, išla som ráno o 3 na wc a potom som nezažmúrila oka do 4,45 kým vstával mm do práce...potom som kúsok zdriemla až ked začal bubnovať dážd na strešné okná a prišiel mi mm dať pusu...potom som pospala ešte hodky...ale chudák mm sa zlakol v noci, že už pojdeme do porodnice, ked sa prechádzam po byte...
juj, žienky a ja sa práve na to teším....keď zoberiem malého do kočíka, dcérku za ruku a pojdeme nakupovať 🙂 ja to milujem 🙂 a keď vidím tú radosť v dcérkiných očiach, tak to je na nezaplatenie...
Ale, ja pre zmenu od soboty riesim obrucku na prste...akosi mi tak opuchli prsty, ze ju neviem dat dole. Uz som skusala mydlo, jar, nitku cez obrucku a nepomohlo. Asi pockam na chladnejsie dni, ci sa to nezmeni a prst odpuchne :(
@nanuska123 to len tusim ja spinkam ako babo 😀
@nedockava4 zdvihni ruku nad hlavu nech sa odkrvi mozno to pojde...Ja mam rada tu atmosferu ale pojdem sa len poprechadzat s malym do BA na trhy,k stromceku,to mam rada 🙂
@trish31 ani to nempomaha :( ale veriiim, ze ked sa ochladi, tak sa prst dostane do normalu ...
Juj, BA a trhy....aj ja to mam rada...uz 3 roky to tam absolvujem a tento rok to budeme musiet vynechat 🙂 ale tak aj v KE mame trhy, tak sa zucastnim tych nasich 🙂
@nedockava4 mne sa Kosice pacia ovela viac ako Ba ci v lete ci v zime

@sudabe Ahoj, neboj všetko bude v najlepšom poriadku, držím veľmi palce, budem na vás myslieť držte sa. 🙂