icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

nedockava4
17. sep 2013

@trish31 tak to ano, su mozno krajsie...ale ja mam k BA viac spomienok, kamaratov 🙂
Ale ked budes mat cestu na vychod, tak si vitana 🙂

nanuska123
17. sep 2013

@trish31 tak to ti závidím...

jaja018
17. sep 2013

@trish31 no mohol by niekto založiť album novembrovciat bolo by to pekné

trish31
17. sep 2013

@jaja018 ja mozem zalozit🙂

nikky81
17. sep 2013

@jaja018
@trish31 kedze je tu vela novembroviek, a nie vsetky chodia na forum a niektore len do skupiny novembrovky, tak to budu asi dva albumy lebo viem ze v skupine novembrovky uz je aj tabulka s maminkami ktore sa pridali, termin porodu, pohlavie babatka, meno a porodnica.

kwetinnka
17. sep 2013

@zigy 5? ze ja som ich nepostrehla...
@sudabe fuuu tak to teda kukam co sa s vami udialo....velmi,velmi drzim palce....nech ste obaja v poriadku..a maly nech rychlo naberie nejake kilecko...a v ktorej nemocke ste?
@andy09 a nepomohlo ani ked si Dr povedala ze u teba vela robi syndrom bieleho plasta??aby sa niec ozbytocne neurychlilo....urcite ze jue dolezite aby ste boli obaja v poriadku...ale oc a tak mas v poriadku nie??ale citam ze mas aj doma vyssi....urcite bude vsetko v poriaku

Uz by som kupovala darceky aj ja...ale ani neviem co....a ani nemam kedy asi zacnem zaciatkom oktobra ked uz budem na materskej

matrix87
17. sep 2013

baby, tak ja tu 12 hodín nie som, a samé novinky sa dočítam...

@sudabe Sebastianka pekne pozdrav, nech pekne papa a rastie. moja neter mala len o 100g viac, ked sa narodila a teraz ma uz polroka a ma 6kg (teda mala, ked som ju videla pred dvoma tyzdnami ;) ). Neboj nic, on pekne podrastie a bude este vacsi ako jeho kamosi ;)

@andy09 neboj nic, nestresuj. doma oddychuj, aby si nemala vyssi tlak, pekne lez, nohy hore. Maly uz ma isto viac ako mal na kontrole ;) a ked sa narodi, tak bude mat viac ako 2kg ;) len ty musis teraz oddychovat, aby si nemala zbytocne komplikacie, on je urcite v poriadku.

matrix87
17. sep 2013

@jaja018
@trish31 cez vikend som citala v skupine Novembrovky 2013, ze tam ktosi zaklada album, ale nejako som to nepochopila, lebo tam pisu o nejakej tabulke, ku ktorej sa neviem dopatrat a tak... tak neviem, ako to tam maju premyslene a vymyslene...

malaberuska
17. sep 2013

@matrix87 kocka s nickom monooo zakladala a robila tie tabulky 🙂

kwetinnka
17. sep 2013

@matrix87 tiez som to pozerala ale nenasla som to...nedopatrala som sa

matrix87
17. sep 2013

@kwetinnka aspon nie som sama 🙂

andy09
17. sep 2013

@kwetinnka práveže som to dr. povedala a on mi na to povedal že už je to vysoké štádium a že radšej to prekontolovať, a dnes som aj doma mala vyšší celý den. Moč mám v poriadku a ani opuch nemám žiadne.

andy09
17. sep 2013

@matrix87 dakujem, ležím celý den, nič nerobím, snažím sa na to nemyslieť, tak snád bude vo štvrtok všetko v poriadku.

zigy
17. sep 2013

@kwetinnka
@malaberuska
@matrix87 stačí napísať monooo ipcku že chcete ísť do sukromky a ona vas tam pridá.
@andy09
@sudabe
@trish31
@jaja018
@nedockava4
@nanuska123

malaberuska
17. sep 2013

@zigy ja som tam od zaciatku 🙂

trish31
17. sep 2013

@zigy ja nechcem

zigy
17. sep 2013

@malaberuska aj ja,bola som v tej tabuľke tak ma automaticky pridala.
@trish31 ved nemusis,kludne zaloz sukromku tuna pre pár maminiek. Súkromka je fajn,aspoň nikto cudzí neocumuje a nekomentuje fotky.

grace
17. sep 2013

Ahojte @sudabe Sebastiankovi zelam rychle kilecko navyse. Neboj bude z neho chlap ako hora 🙂

grace
17. sep 2013

@zigy a ako mam najst monooo aby som jej poslala IP?

trish31
17. sep 2013

@zigy ja som nikde nenapisala ze idem zakladat sukromnu skupinu.Len som napisala,ze nejdem do dalsej temy kde sa pise o tom istom.Takze mi nevkladaj do ust slova,ktore som nenapisala.

grace
17. sep 2013

Ja som mala dnes ultrazvuk a mala je o tyzden mensia ako by mala byt. tak mozno budeme prenasat alebo sa mi splni tuzba aby bola mensia a lahsie sa rodila 😀 . Nemam este nic nachystane takze snad sa nepoponahla.

januska010
17. sep 2013

Dievčatá .... Kebyže neležím, tak určite padnem na zadok ... Je to DIEVČATKO, na milión percent !!!!!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

trish31
17. sep 2013

@januska010 gratulujem 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

zigy
17. sep 2013

@trish31 ja som tiež nepisala že si to povedala.

zigy
17. sep 2013

@grace napíš @monooo

monooo
17. sep 2013

takže baby píšem tu kto chce do tabuľky tak tu môžete kuknúť ako to vyzera...
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/monooo/album... keď sa niekto chce pridať tak mi napíšte IP udaje : Meno, TP pohlavie meno mimi, pôrodnicu
kedže už niektoré novembrovky porodili tak existuje aj album novembrovčatiek ...
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/monooo/album...
a vytvorili sme súkromnú skupinu Novembrovy a naše detičky 🙂 keď sa chcete niektoré pridať napíšte mi a pridám Vás 🙂

nanuska123
17. sep 2013

vyberem sa o 12 do mesta a to bolo 13 stupnov...prídem o 18 domov a idem zamrznúť - 4 stupne....takže som kúsok vymrzla, lebo som si dala len svetrík a na to vestu...a furt prší a prší...ale čo je lepšie v Jasnej už NASNEŽILO!!!!!!

trish31
17. sep 2013

@nanuska123 wau to uz snezi???Bozeeee

nanuska123
17. sep 2013

@trish31 veru bože...to z porodnice pojdeme asi pekne naobliekaný, keď už teraz je také počasie...ale ja už potrebujem si požičať od tety vetrovku, lebo brucho už do ničoho nezapnem okrem jednej mikiny...a to je už teraz málo

matrix87
17. sep 2013

baby, aj vas svrbi brucho zvnutra? mna poslednu polhodinu strasneeeeeeeeeee..... neviem, co tam robi ten maly zazrak, ale svrbi to dokonale 😀