Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
ja som kúpila aj tú hadičkovú aj na vysávač...ale všetci tvrdia, že tá na vysávač je najlepšia...
@eevicka83 a hlavne ked som na chrbáte tak ked sa už horko tažko postavím tak potom ledva chodím a až niekde na zadku ma pichá a pobolieva. strašné, už aby to skončilo. Vidíš to by ma ani nenapadlo s tou odsávačkou, ked bola Miška malá nič také nebolo, len obyčajná, tak sa na to popýtam detskej doktorky.
Tak to máte veselo doma s malovaním a to upratovanie , nezávidím, hlavne sa nenatahuj, nech čata poupratuje a bude.
"sudok" 29+6tt
ja som mala taku obycajnu balonikovu odcavacku, to vysiel taky ten "susen" po kupani...ale na asivne spliky je to uplne nanic, my sme potom kupili taku elektricku...je aj na baterky aj na adapter, to je super na cesty, alebo na noc, lebo keby sme mali v noci o 2 zapinat v panelaku vysavac a dcera pri to rucala ako slon, tak neviem neviem, ale mameaj tu na vysavac, ale tu som pouzivala najmenej...dcera chytila paniku uz len ked som vysavac zapla
caute. ja uz dnes konecne lepsie s bruchom, uz mozem aj chodit a neboli to, snad sa to uz nevrati, magnezium pomohlo.
Aj mne je uz dnes lepsie,vcera som bola ako na kolotoci...Dufam ze pre dnesok to uz bude OK
a dnes konečne poradňa, ideme vypísať papier na materskú, ale predpokladám, že kolko váži mi nepovie...už sa teším...
@nanuska123 mne vzdy doktor povie kolko vazi,lebo ja sa vzy opytam na to ako prve 😀
Ahojte,vcera som bola na poradni,prvy krát bol aj drahy,tak si pozrel ultrazvuk,vsetko je v poriadku nastastie.Malá zodpovedá 31+1 a bude mensia ako bol jej brat,teraz mala 1570 gramov.
Bude to znova cisársky,tak som sa spytala kedy asi,zalistoval si v kalendári 😀 a ze 8.novembra.Je to cudné vediet to dopredu,kedy sa malá narodí,no aspon viem,k akému dátumu sa drzat.
Pekny den kocky 😉
Inak babulky, ja som sa Vam ani nepochvalila co sa mi vcera stalo...skoro som mala havarku na aute... tu v BA ked trochu poprsi tak soferi su volaki mimo alebo co... predomnou sa dvaja naburali a ten jeden chvalabohu strhol volant doprava, takze skoncil v poli...keby bol siel rovno, tak to nebrzdim a roztrieskam sa napadrt a ten za mnou detto... takto sa mi chvalabohu nic vazne nestalo, len som sa trochu doudierala
ahojte som z BA mam na predaj kocik po syncekovi v super stave treba vidiet najlepsie osobne
vid inzerat
https://www.modrykonik.sk/bazar/kociky/rjdm/kom...
Baby rovných 70dní do pôrodu, tlak netvrdím ze ukážkový ale 130/70 je dobrý. Moč ok, opuchy žiadne. Glukozovy test v norme. Sa mooooc teším 🙂
Ahojte, ja som mala vcera take zaspavanie, ze mi az do placu bolo. do 23:00 som spala na gauci, to bolo v pohode. a ked som presla do spalne, tak sa mi nedalo normalne dychat, som si myslela, ze sa zadusim. a do toho mi maly tak kopal do rebra, ze som si myslela, ze mi ho zlomi... tak som si uprostred oravskej septembrovej noci musela otvorit okno dokoran, aby sa mi aspon ako tak dalo dychat... celkom psycho... a dnes koncime 34tt a ostava nam 42 dni a som schudla 2kg 😀
@trish31 ja aj ked sa opýtam, tak ma odbije, že to je nepovinné sono
@nanuska123 sak no a?To ti nemoze povedat?Vsak to tam vidi
@trish31 to by si musel dať námahu s tým, že by pomeral kosti, hlavičku a bruško...

@matrix87 aj ja mam len takuto obycajnu odsavacku.....