icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

trish31
18. sep 2013

@matrix87 aj ja mam len takuto obycajnu odsavacku.....

jaja018
18. sep 2013

@matrix87 mala som pri malej a pri prvej chorobe som ju smarila do koša a zháňala po lekárňach tu na vysávač. S touto ten soplik sa len ťahal dlho to trvalo malá revala jako tur a aj tak nič nevyšlo von ☹

matrix87
18. sep 2013

@jaja018 hmmmm, neviem, uvidim, odskusam... kamoska ju pouzivala a bola s nou spokojna, a malá mala hocikedy soplik, a jej to s tym vytiahla vzdy... tak uvidime

eevicka83
18. sep 2013

@andy09 presne ako ja...pre mna je namahave sa aj otocit v posteli.my teraz malujeme tak na ide porazit.ale zavolala som si upratovaciu sluzbu ja by som uz riadit nezvladla..iba take jemne upratovanie ..

nanuska123
18. sep 2013

ja som kúpila aj tú hadičkovú aj na vysávač...ale všetci tvrdia, že tá na vysávač je najlepšia...

eevicka83
18. sep 2013

@andy09 nam usna nosna dr.zakazala pouzivat odsavacku na vysavac vraj to poskodzuje a vysusuje sliznicu..a dieta sa nenauci lahko fukat nos.. a velmi sa cez to siria bakterie.

andy09
18. sep 2013

@eevicka83 a hlavne ked som na chrbáte tak ked sa už horko tažko postavím tak potom ledva chodím a až niekde na zadku ma pichá a pobolieva. strašné, už aby to skončilo. Vidíš to by ma ani nenapadlo s tou odsávačkou, ked bola Miška malá nič také nebolo, len obyčajná, tak sa na to popýtam detskej doktorky.
Tak to máte veselo doma s malovaním a to upratovanie , nezávidím, hlavne sa nenatahuj, nech čata poupratuje a bude.

andy09
18. sep 2013

@matrix87 videla som im v obchode len som nevedela aká je, ja som mala také hadičky.

euka210
18. sep 2013

@matrix87 ano, to je ta vyhoda tehu...krajsia plet a vlasy...co sa bohuzial po porode zase hormonmi zmeni. Aj ja som leniva na umyvanie, naposledy som myslela ze vecera vyjde naspet von

euka210
18. sep 2013

@andy09 my mame na vysavac. Raz sa bal, potom zase nie a sam si tahal sople 🙂 Ale niekedy musel mm drzat tak nechcel. Teraz uz vie vyfukat nos, tak je to lepsie.

jaja018
18. sep 2013

"sudok" 29+6tt

jaja018
18. sep 2013
ewca
19. sep 2013

ja som mala taku obycajnu balonikovu odcavacku, to vysiel taky ten "susen" po kupani...ale na asivne spliky je to uplne nanic, my sme potom kupili taku elektricku...je aj na baterky aj na adapter, to je super na cesty, alebo na noc, lebo keby sme mali v noci o 2 zapinat v panelaku vysavac a dcera pri to rucala ako slon, tak neviem neviem, ale mameaj tu na vysavac, ale tu som pouzivala najmenej...dcera chytila paniku uz len ked som vysavac zapla

libertine
19. sep 2013

caute. ja uz dnes konecne lepsie s bruchom, uz mozem aj chodit a neboli to, snad sa to uz nevrati, magnezium pomohlo.

trish31
19. sep 2013

Aj mne je uz dnes lepsie,vcera som bola ako na kolotoci...Dufam ze pre dnesok to uz bude OK

nanuska123
19. sep 2013

a dnes konečne poradňa, ideme vypísať papier na materskú, ale predpokladám, že kolko váži mi nepovie...už sa teším...

trish31
19. sep 2013

@nanuska123 mne vzdy doktor povie kolko vazi,lebo ja sa vzy opytam na to ako prve 😀

kajca84
19. sep 2013

Ahojte,vcera som bola na poradni,prvy krát bol aj drahy,tak si pozrel ultrazvuk,vsetko je v poriadku nastastie.Malá zodpovedá 31+1 a bude mensia ako bol jej brat,teraz mala 1570 gramov.
Bude to znova cisársky,tak som sa spytala kedy asi,zalistoval si v kalendári 😀 a ze 8.novembra.Je to cudné vediet to dopredu,kedy sa malá narodí,no aspon viem,k akému dátumu sa drzat.
Pekny den kocky 😉

ewca
19. sep 2013

Inak babulky, ja som sa Vam ani nepochvalila co sa mi vcera stalo...skoro som mala havarku na aute... tu v BA ked trochu poprsi tak soferi su volaki mimo alebo co... predomnou sa dvaja naburali a ten jeden chvalabohu strhol volant doprava, takze skoncil v poli...keby bol siel rovno, tak to nebrzdim a roztrieskam sa napadrt a ten za mnou detto... takto sa mi chvalabohu nic vazne nestalo, len som sa trochu doudierala

aaddeell
19. sep 2013

ahojte som z BA mam na predaj kocik po syncekovi v super stave treba vidiet najlepsie osobne
vid inzerat
https://www.modrykonik.sk/bazar/kociky/rjdm/kom...

jaja018
19. sep 2013

Baby rovných 70dní do pôrodu, tlak netvrdím ze ukážkový ale 130/70 je dobrý. Moč ok, opuchy žiadne. Glukozovy test v norme. Sa mooooc teším 🙂

matrix87
19. sep 2013

Ahojte, ja som mala vcera take zaspavanie, ze mi az do placu bolo. do 23:00 som spala na gauci, to bolo v pohode. a ked som presla do spalne, tak sa mi nedalo normalne dychat, som si myslela, ze sa zadusim. a do toho mi maly tak kopal do rebra, ze som si myslela, ze mi ho zlomi... tak som si uprostred oravskej septembrovej noci musela otvorit okno dokoran, aby sa mi aspon ako tak dalo dychat... celkom psycho... a dnes koncime 34tt a ostava nam 42 dni a som schudla 2kg 😀

jaja018
19. sep 2013

@ewca este ze to tak dobre dopadlo a ste ok. No niektorý soferi su jak blazdni a ked je mokro tak vznikajú zbytočne nehody

nanuska123
19. sep 2013

@trish31 ja aj ked sa opýtam, tak ma odbije, že to je nepovinné sono

trish31
19. sep 2013

@matrix87 booze vcera bol ocividne zatazovy stupen pre tehotne

trish31
19. sep 2013

@nanuska123 sak no a?To ti nemoze povedat?Vsak to tam vidi

trish31
19. sep 2013

@jaja018 a ja ze sa stretneme v porodnici ze sme narovnako,ja uz to mam za 46 tusim len...

trish31
19. sep 2013

@ewca boze dobre ze ste OK

nanuska123
19. sep 2013

@trish31 to by si musel dať námahu s tým, že by pomeral kosti, hlavičku a bruško...

jaja018
19. sep 2013

@trish31 no len ja ked budem ako pri malej tak o chvíľu už do nemocky pôjdem , aj ked dufam ze nie