Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
Tak baby kurier mi prave priniesol z Bonpriu objednavku nocnych kosiel a pyzamko takze mozem ist uz rodit🙂))
baby, tak dnes je moj kludovy rezim pase, som doma sama s malou, tak si viete predstavit, horedole hore dole...cajik, bananik, salamku, este salamku, este salamku...300x som uz vstala
mám podozrenie, že sa moje dieťa hojdá zachytené nožičkou o rebro 😀
Uff a baby dneska som asi dokončila nakúpi pre babo a seba. Dokupila som lieh na pupcek, sudocrem, elektrickú odsavacku na mliecko a monitor dychu.
Ahojte dievcata, uz som tu dlhsie nebola.
U nas je to tak,ze mam mat kludovy režim, (rozumej, nohy vylozene hore, panvu nad urovnou pliec a dopovat sa magneziom ) doktor mi odporucil, vydrzat do 36tt pokope a ak sa mi o dva tyzdne nezmeni stav, tak ma nehospitalizuje. Ked ano tak cakam v nemocnici , co sa bude diat. No len hacik je v tom , ze pri malej sa to ťažko dá. Takze magnezium to isti, dr. mi ho tolko predpisal, ze aj tri tehulky by mohli so mnou brat 😀
No ale v podstate malinky sa ma dobre, len je uz nastelovany tam dole hlavickou a nozickami sa od rebier odraza rovno von. Takze tvrdnutie bruska je na dennom poriadku a aj moj mocovy mechur ma co robit 🙂 ....popri tom stale okolo malej, takze chapem @ewca 😉 lebo doma mam to iste.
Okrem toho nemam nic nachystane, ani len nocne kosele. Radsej sa nestresujem 😀 a verim Matkovi, ze vylezie az v novembri 😉
@trish31 ja som pouzivala sudokrem ale len tyzden, potom nic 😉
Inak, co sa tyka záhy, mne najviac pomahaju polystyrenove chlebiky 🙂 vyskusajte, tie do 5 min zaberu. 😅
kocky, tak u mna sa naplno prejavila tehu demencia. nakupovala som si zateplene supravicky do fusaku - chcela som 62 a 68 - z MK bazarika a az ked som doma postupne otvarala jeden balicek za druhym, som zistila, ze som vsetko kupila 62!!! 😀 😀. od zufalstva ma deli iba poznanie, ze su fakt krasne a boli lacne 😅 😅 , takze budem ako mamicka posadnuta modou a prezliekat kazdy den svoje mini babo do ineho outfitu, jaaaaaaaaaaaaaaj. a to mi ma prist este jedna mikinka, krasna, ale.. jasne ze velkost 62! a na 68 mam jeden tenky semisovy overal a tensiu semisovu mikunku na von a to je vsetko 😀
tak dnes som boli na sone prsníkov, kázali mi lahnúť na to ložko, ktoré bolo úplne rovné a myslela som, že sa tam zadusím. teplota ma oblievala, nemohla som dýchať, tak jej vravím, že mi je zle....no som si musela asi 3x vstať do sedu...hnusný pocit...ale našťastie malý si kopkal potom celý deň...
@nanuska123 a to preco si musela íst na sono prsníkov?
Zaujímavé je,ze mne sa dobre spí na chrbte,aj ked by sa nemalo,aj dnes som sa tak zobudila,chytím si brusko a len taky kopcek som mala,malá sa mi niekde schovala v útrobách 😀
@andy09 krásny kocík a ako pysne ho Miska objíma 😉
@andy09 ahoj ako čítam tak sme na tom podobne s 9 ročným rozdielom u deticiek. Ja mam prvú Mišku a druhu budem mat Nelku .citala som aj ako si písala o tej odsavacke na sopliky,chcem len povedat ,ze ja som uz pri miske používala tu na vysavac a je to na nezaplatenie. Vsetko poriadne povytahuje a dietatku sa ulavi. A uz mam kúpenu aj pre druhu dcérku tu odsavacku. 🙂 kde budes rodiť?
@kajca84 ja tam chodím preventívne na sledovanie, keďže sa im jedna žlaza nezdala...

@eevicka83 neboj malinká je určite v poriadku a cítiš to len Ty, lebo už nezvládame takú zátaž ako predtým, predsa len už to máme za pár 🙂