icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

andy09
21. sep 2013

@miska01nr Ahoj aj ja mám prvú Mišku a teraz čakáme chlapca, ale bola som si istá, že to bude dievča 🙂 Kúpila som už aj ja tú odsávačku na vysavač, pri Miške som mala obyčajnú. Rodiť budem u nás v Topoľčanoch.

andy09
21. sep 2013

@trish31 ďakujem

andy09
21. sep 2013

@kajca84 ďakujem, no ved tá je celá hrdá už by najradšej kočíkovala 🙂

matrix87
21. sep 2013

ahojte, tak som sa dnes rozhodla, že pripravím postieľku 🙂 síce som si pôvodone povedala, že to spravím až ked prídeme z pôrodnice, ale ked už som sa tak na tú postieľku pozrela, tak som si povedala, že to spravím dnes. plachta navlečená, hniezdo uviazané, zavinovačka pripravená🙂 a už len 40 dní 😕

trish31
21. sep 2013

@matrix87 aj ja si dnes pripravujem,tatino ju zmontuje ja prave zehlim navliecky 😀

matrix87
21. sep 2013

@trish31 som rada, že som sa k tomu činu neodhodlala sama 🙂 lebo som si myslela, že budem jediná, kto sa "nudí" tak, že už aj postieľku pripravuje 😀

trish31
21. sep 2013

@matrix87 tak ja by som potom na to asi nemala cas ved ked donesiem maleho tak si ho uz chcem vozit do postielky...Len neviem ako tam mam nasadit ten baldachyn tu maturujem akurat ze ako to mam naaranzovat🙂

matrix87
21. sep 2013

@trish31 poradila by som ti, keby som mala... ja som sa rozhodla, že baldachýn nám netreba, aby nebol ako v bunkri, lebo na druhom konci postieľky máme položenú prebaľovaciu podložku. a spredu je vreckár a hniezdo, ale aj to som dala tak, aby som videla do postieľky, ked budem ležať a aby aj on videl nás, ked nebude spať...

trish31
21. sep 2013

@matrix87 ved ja hodim foto potom ze co som vytvorila 😀

libertine
21. sep 2013

ja baldachyn nebudem mat, nech mam dobry vyhlad na dieta. a hniezdo tiez neviem, ci dam. pri dcere som to chvilu mala, ale nejak najpev plakala, ked na to pozerala a potom s tym iba vymyslala. mala som iba vreckar na postielke zaveseny, to dobre posluzilo, ale zas len dokym na to nedociahla a zas to len odtial odopinala 🙂

miska01nr
21. sep 2013

@andy09 je to zaujimave ,ked mame skolakov a teraz budeme znovu plienkovat a kocikat,vsak? uz sa na to velmi tesim a aj moja Miška 🙂

trish31
21. sep 2013

@libertine no ja ani neviem co si mam do toho vreckara dat...
@matrix87

libertine
21. sep 2013

@trish31 ja som tam mala nejake plienky, mokre utierky, sudokrem, cumle a este take vselijake drobnosti, aby boli po ruke.

trish31
21. sep 2013

@libertine neviem ci to vyuzijem kedze mame komodu na prebalovanie a tam mam taketo veci..ale aspon cumle 🙂

andy09
21. sep 2013

@miska01nr je to také, ja si to občas ani neviem predstaviť, že Miška školáčka, a samostatná a teraz bábätko a mám niekedy také obavy ako keby som prvorodička 😀 Moja Miška sa velmi teší, vždy chcela brata , tak teraz sa jej to splní 🙂

andy09
21. sep 2013

@matrix87
@trish31
@libertine my sme tiež dnes konečne boli u našich pre postielku a som ju vyumývala a poskladali sme , lebo Miška sa už nevedela dočkať, a teraz chodíme a už si asi začíname naplno uvedomovať, že už za chvílu to príde lebo už kočík,postielka. Inak aj prvé Miškine slzy padli, ako sme poskladali postielku už aj kolotoč chcela namontovať a potom začala plakať, že prečo budeme my traja spolu spať a ona sama v izbe 🙂 Tak sme to obrátili na srandu, že jej tu prestahujeme jej potel a budeme všetci spolu v izbe, tak sa potom začala smiať a povedala, že to nechce lebo že ocino by jej tam chrápal a Šimonko plakal 😀

miska01nr
21. sep 2013

@andy09 to je super.moja Miška zase chce sestricku,ze ju bude aj kúpať aj sa jej venovať a naučí ju hrať karty a bude ju nosiť do školy .🙂 sa az smejem.ju to prejde ved 9 rokov je dost 🙂

andy09
21. sep 2013

@miska01nr aj moja sa chystá kúpať, kočíkovať, proste všetko, len vraj prebalovať si budem sama 😀 A hrať sa s ním a učiť ho hlúposti a do kariet je Miška maniak uplný 🙂

poussin
21. sep 2013

@peka13 zacala si krvacat kedze mas kludovy rezim? alebo bol iny dovod?

PS: mne na zahu pomaha nejest 2-3 hodiny pred spanim a uplne vynechat sladke jogurty.

januska010
21. sep 2013

Maminy hlásime sa, stále držíme pokope, bambuľka má 46 cm a necelých 2 300 g . 😉 🙂 A momentálne by som za obyčajnú slovenskú chutnú Horalku urobila všetko ! 😀 😀 😀 😀

andy09
21. sep 2013

@januska010 jééj to sú, ale krásne miery 🙂 Len sa držte a ako sa cítiš ? No keby sa dalo, tak Ti hned pošlem horalky 😀

trish31
21. sep 2013

@januska010 super moja drzte sa este chvilku nech mala vydrzi 🙂

kikimoda
21. sep 2013

Milé maminky, v našom e-shope nájdete oblečko pre Vaše detičky, kombinované kočíky, jedálenské stoličky, doplnky...a to všetko za fajn ceny 🙂 kikimoda

januska010
21. sep 2013

@andy09 No ja, cítim sa super, len mi hrozne deti chýbajú a momentálne aj tie horalky 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@trish31 Dr. ma postrašil, že ak budú zlé výsledky tak nato ideme hneď zajtra ... Tak mám také zmiešané pocity, lebo nato akosi nie som pripravená, rátala som s tým, že to ešte také 2-3 týždne potiahneme. 🙂

andy09
21. sep 2013

@januska010 ale ked to zoberieš malinká má krásne rozmery a pokial by boli zlé výsledky bude lepšie ked to ukončia, a budete už spolu a v poriadku. Ja mám depky z toho môjho tlaku a bojím sa , lebo neviem kolko to naše drobčiatko teraz približne váži, a dnes mi opuchli nohy členky a doobeda sme boli na nákupe potom som doma upratovala a aj som si lahla a nohy ostali také hlavne lavá, tak snád do rána odpuchnú. Tak sa len modlím nech ešte vydržíme trochu.

dulkagabulka
21. sep 2013

Nas prvy newsletter uzrel svetlo sveta. Nahlaste sa na nasej stranke na odber noviniek! Chystame pre Vas velke novinky, budte medzi prvymi, ktore sa o nich dozvedia! http://www.zenskekruhy.sk/o-nas/newsletter

andy09
22. sep 2013

Ahojte kočky, neviem čo mám robiť, ale asi budem musieť zájsť do nemocnice, od včera navečer mám opuchnuté členky a aj pri prstoch, cítim aj prsty na rukách a cez noc mi to troška odpuchlo a teraz ráno to mám opuchnuté znova. Som z toho taká nervozna.

januska010
22. sep 2013

@andy09 To isté mi povedal aj Dr. radšej vonku a v poriadku, ako dnu a náhodou sa niečo stane... No zatiaľ nikto nič nehovorí a ja tu už sedím ako prikovaná od 7-mej 😀 😀 😀 Ja som sa pri mojom nízkom tlaku bála, že ak odpadnem, ako sa bude cítiť bábo, či bude normálne dýchať, či ho neohrozím a vždy keď mám nervy, že sedím v nemocke, tak si nato spomeniem, že keby niečo, tak sme pod kontrolou obe. 🙂

trish31
22. sep 2013

@andy09 ahoj Adi.Tak akurat som isla pisat ze prvykrat za cele tehu mi opuchli prsty na nohach ci mi viete poradit.Ale ja mam tlak nizky takze u mna o nic vazne nebude asi.

Ty mas ten tlak tak asi zas robi sarapatu,keby neodpuchlo nechces ist radsej na pohotovost?Svojmu Dr.nemozes zavolat nech Ti poradi?

trish31
22. sep 2013

@januska010 no a vy co?Stale pokope?