icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

libertine
26. sep 2013

nase babo rastie ako drak. od minuleho tyzdna sa mi zvacsilo brucho o 6cm 🙂

nanuska123
26. sep 2013

no ja neviem koľko vážime....snáď nám to povie budúci týždeň....

monik83
26. sep 2013

Ahojte. Tak dnes zase poradňa, ale dnes je tu strašne veľa žien, asi aj porodím kým sa dostanem na rad.😉

kwetinnka
26. sep 2013

my msemali minulu stredu 1830 g...tiez dost,tak hadam nebude mat 4 kila

kwetinnka
26. sep 2013

@andy09 Simonko je kraasnunky..a vobec nevyzera byt taky malicky, a uz ste spolu? uz ho mas pri sebe?

januska010
26. sep 2013

Ženy, takže teraz bez srandy a celkom vážne... Ideme rodiť !!! Držte palce 🙂

trish31
26. sep 2013

@januska010 Januuuuuus myslim na Vas daj vediet!!!

trish31
26. sep 2013

Baby nejak sa to rozbehlo nie je to skoro este?Sa ponahlaju babatka😉

ewca
26. sep 2013

@januska010 drzim palce, aj jaaaaaa chceeeeeem

ewca
26. sep 2013

inak dievcata, pijete uz niektora caj z ostruziny malinovej? ja som si ho kupila, jeden som si uz aj spravila, podla mna je vyborny... a zevraj je dobra aj alchemilka, mate ju niekto? mozem ich striedat? mam velmi rada bylinkove caje...len to zase nechcem prehnat

prahaxx
26. sep 2013

@ewca ja som este nezacala pit, ale uz pomaly budem.. pri prvom som mala ostruzinu a materinu dusku po 1 salke denne k tomu lanove semienka, weleda olej na masaz hradze a EPI-no, v 37 tt vysadim magnezium, viac neviem, ako by som sa pripravila, uz som skusala dychanie pri kontrakciach, ale aj pri prvom porode som mala problem, ze som nemohla pri bolesti chytit dych.. no snad to pojde

poussin
26. sep 2013

@januska010 drz sa .. a daj nam vediet ako ste dopadli. Drizim palce aj na nohach aby vsetko dopadlo na vybornu.

ewca
26. sep 2013

@prahaxx materinu dusku? ta je na co dobra? ...lanove semienka si zozeniem...to si ako jedla, len tak, alebo namocene alebo ako...ozerala sm aj epi-no, ale ved to je drahe ako slak.... olej na masaz hradze mam, len si na nu horkotazko dotiahnem, hihi 🙂

vavrenka
26. sep 2013

@ewca ja som uz zacala pit ten odvar z lanovych semienok, je to take sliznate trosku, ale da sa zvyknut. ja ho robim tak, ze do vriaceho 0,5l vody vhodim polievkocu lyzicu lan. semien a povarim 5 min. potom vypnem, scedim a potom popijam

ewca
26. sep 2013

@vavrenka ahaaaaa, lebo ja by som si ich davala aj normane do jogurtu alebo tak, to je aj na podporu travenia...ale odvar ma nenapadol robit... ja teraz stale hladam niekde na nete, ze co na velmi bolestive strie...lebo ostatne sa da zvladnut, ale toto ma zabje

matrix87
26. sep 2013

ahojte baby, mne už sa v poslednej dobe ani pri PC sedieť nedá, najlepšie mi je na gauči 😀 v noci ma pichalo niečo v bruchu, alebo teda skôr na bruchu, ako keby ma niekto štípal alebo čo, strašne mi to šlo na nervy, ked som sa prevracala z boka na bok. a od rána mi stále tvrdne brucho a bolí ma, tak prehováram Kubkovi, že ešte aspoň týždeň nech je tam kde je, aby sme aspoň začali ten 9. mesiac... tak som zvedavá, či ma počúvne, ale verím tomu, že áno. ved aspoň raz by som na pásy mohla ísť, no nie? 😀
a tá ostružina sa nemá začať piť až po 36tt?

ewca
26. sep 2013

@matrix87 moze sa aj od 34tt...jasom zacal, lebo dr. mi povedala ze vacsinou graviditu s polyhydramniomom ako mam ja ukoncuju cca 37tt....

prahaxx
26. sep 2013

@ewca materinu dusku na celkove uvolnenie a dobre hojenie po porode, aj alchemilka je dobra 🙂

matrix87
26. sep 2013

@ewca dobre vedieť, že môžem aj skôr, lebo to stále odkladám, ale dala by som si taký dobrý ostružinový čajík... 🙂

eevicka83
26. sep 2013

@januska010 a co ze sa to tak rychlo rozbehlo??? To co? Potom napis podrobnosti ako k tomu doslo 🙂

matrix87
26. sep 2013

@januska010 si sa nejako rozbehla, či? potom sa ozvi

matrix87
26. sep 2013

baby, a ešte mi prezradte, od ktorého týždňa je to už tak, že bábätko sa môže narodiť a nebude predčasniatko? lebo každý mi vraví niečo iné... díkes

ewca
26. sep 2013

@matrix87 ved ty uz si 36tt ... inak velmi chutny je ten caj

ewca
26. sep 2013

@matrix87 37tt-38tt

matrix87
26. sep 2013

@ewca no, ja dnes končím 35tt, to mi len koník vždy o deň skôr prehodí, neviem prečo... tak si pôjdem kúpiť konečne zajtra 🙂

ewca
26. sep 2013

@matrix87 ja este dokupim tu alchemilku a lanove semiacka....

ewca
26. sep 2013

@matrix87 estesom pisala jednej znamej, ona je dula...ona pred porodom pila nejaky caj...tak od nej vypytam nejake tipy ktore pomozu pri porode...dam vediet

vavrenka
26. sep 2013

@januska010 drziimeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😵 😵 😵 😵 😵 😵

vavrenka
26. sep 2013

@ewca ja idem pit este caj s ostruziny malinovej a 4t pred porodom idem cucaut schusslerove soli -mag phos - vraj aj to ulahcuje porod. tak som zvedavaaaa
a urcite napis, co ti ta dula napisala

ewca
26. sep 2013

@vavrenka ake soli? to je naco dobre?