Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
no ja neviem koľko vážime....snáď nám to povie budúci týždeň....
Ahojte. Tak dnes zase poradňa, ale dnes je tu strašne veľa žien, asi aj porodím kým sa dostanem na rad.😉
my msemali minulu stredu 1830 g...tiez dost,tak hadam nebude mat 4 kila
Ženy, takže teraz bez srandy a celkom vážne... Ideme rodiť !!! Držte palce 🙂
@januska010 Januuuuuus myslim na Vas daj vediet!!!
Baby nejak sa to rozbehlo nie je to skoro este?Sa ponahlaju babatka😉
@januska010 drzim palce, aj jaaaaaa chceeeeeem
inak dievcata, pijete uz niektora caj z ostruziny malinovej? ja som si ho kupila, jeden som si uz aj spravila, podla mna je vyborny... a zevraj je dobra aj alchemilka, mate ju niekto? mozem ich striedat? mam velmi rada bylinkove caje...len to zase nechcem prehnat
@ewca ja som este nezacala pit, ale uz pomaly budem.. pri prvom som mala ostruzinu a materinu dusku po 1 salke denne k tomu lanove semienka, weleda olej na masaz hradze a EPI-no, v 37 tt vysadim magnezium, viac neviem, ako by som sa pripravila, uz som skusala dychanie pri kontrakciach, ale aj pri prvom porode som mala problem, ze som nemohla pri bolesti chytit dych.. no snad to pojde
@januska010 drz sa .. a daj nam vediet ako ste dopadli. Drizim palce aj na nohach aby vsetko dopadlo na vybornu.
ahojte baby, mne už sa v poslednej dobe ani pri PC sedieť nedá, najlepšie mi je na gauči 😀 v noci ma pichalo niečo v bruchu, alebo teda skôr na bruchu, ako keby ma niekto štípal alebo čo, strašne mi to šlo na nervy, ked som sa prevracala z boka na bok. a od rána mi stále tvrdne brucho a bolí ma, tak prehováram Kubkovi, že ešte aspoň týždeň nech je tam kde je, aby sme aspoň začali ten 9. mesiac... tak som zvedavá, či ma počúvne, ale verím tomu, že áno. ved aspoň raz by som na pásy mohla ísť, no nie? 😀
a tá ostružina sa nemá začať piť až po 36tt?
@januska010 a co ze sa to tak rychlo rozbehlo??? To co? Potom napis podrobnosti ako k tomu doslo 🙂
@januska010 si sa nejako rozbehla, či? potom sa ozvi
baby, a ešte mi prezradte, od ktorého týždňa je to už tak, že bábätko sa môže narodiť a nebude predčasniatko? lebo každý mi vraví niečo iné... díkes
@januska010 drziimeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😵 😵 😵 😵 😵 😵

nase babo rastie ako drak. od minuleho tyzdna sa mi zvacsilo brucho o 6cm 🙂