icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

kajca84
28. sep 2013

@matrix87 tak hádam to nebude hlienová zátka...

matrix87
28. sep 2013

@kajca84 no to aj ja dúfam...este aspoň týždeň by som chcela byť kinderko.

kajca84
28. sep 2013

@matrix87 ale aj keby bola,to nemusí nic znamenat,vraj po jej odídení to moze trvat tyzdne....

poussin
28. sep 2013

@matrix87 urcite chod k lekarovi. Ja som mala tiez podobny problem a teraz musim lezat doma.

matrix87
28. sep 2013

@poussin no ja lezim uz 26 týždňov,ale pôjdem,ak sa to este zopakuje.

ewca
28. sep 2013

@nanuska123 no ja mam niekolko takychto bolavych, uz som z toho zufala, skusam vsetko, ale nic nepomaha, tak ak nieco najdes, daj vediet

matrix87
28. sep 2013

@poussin a čo ti na to povedali vlastne?

poussin
28. sep 2013

nasadili mi vysoke davky magnezia a prikazali co najviac lezat aby sme to potiahli aspon do 36. tyzdna. Urobil mi sono, vysetril ma atd. Vraj mam krcok ako tesne pred porodom.

matrix87
28. sep 2013

@poussin mňa by sí tam uz asi aj nechali.musím to odsledovat a keby niečo tak pôjdem na pohotovosť. Ale maluch kope jedna radosť,tak aspoň trocha kludna som,že je on OK.

poussin
28. sep 2013

@matrix87 aj moj maly kopal a kope jedna radost 🙂.

matrix87
28. sep 2013

@poussin zatiaľ sa to nezopakovalo.tak uvidíme...

andy09
28. sep 2013

ahojte dievcata tak simonka mam od vcera konecne pri sebe prelozili ma z jisky . kojit nnemmozem lebomi dali nejake silnejsie lieky na tllak tak odsavam a ked to vysadia bude kojit. tlak sa mi po tych liekoch dava konecne do normalu. a to ma dnes vytocili dve premudrele sestricky z novorodeneckeho. jednna pride otvori mi okno vraj si treba vetrat hned na to pride dalsia ze preco vetram maly musi byt v teple. a mimochodom v tych igbach je kosa ani ked sa nevetra a dorazilo ma ked mi zahlasila ze som si bola len 3 krat pre mlieko pre male do obeda a pritom oni n
mi povedali ze jednu flasku mu mam davat na 3 krat. normal.e som sa rozplakala najradsej by som uz iyla domov. eeste ze na nocnu prisla taka fajn starsia sestricka tha hohmi vsetko povedala ako mam robit . somunavena tak hodinu a pol krmim maleHO potom odsavam a za hvilku uz znova musim krmit. dnes ani na oci ndvidim tak sa idem pustiit do dalsieho krmenia keby nM to islo lepsie to papanie on 10 vypije sam a dalsich 20 mu musim davat po kvspkachdrzte nam palce neech nam to papanie idd lepsie do u

nanuska123
28. sep 2013

@ewca práveže nič nepíše ani ujo google...ale skúsim sa spýtať na to predporodnom kurze či tá sestrička náhodou nevie

ewca
28. sep 2013

@nanuska123 no ja som sa na to pytala dotorky minule na poradni, a ona, ze treba to natierat...lenze ja som sa za cely zivot tolko nenatierala ako posledne tri tyzdne...ja uz mam vsetko mastne, co to nahrubo natieram...aj aby to klzalo, lebo zacnem natierat abrucho ko skala...dnes tu bola u nas kamoska ona je lekarka, a ze aby som jej ukazala tie strie a reakcia, jeeeezis, tak toto ta musi riadne boliet...hovorim, ze ved som ti vravela, co si si myslila, ze som si ich fixku nakreslila?

lerinka
28. sep 2013

@andy09 zelam vela krasnych chvil Simonkovi s vami.... 🙂 nechapem ako rychlo to uletelo...dlho som nepisala sem a zrazu vidim babo....je nadherny....

@januska010 dalsej mamine tiez vela sil prajem a tesim sa,ze porod moze byt aj takto bezproblemovy...
Tesim sa na dalsie babatka, na to ako syncekov a dcerky budeme mat pri sebe... 🙂

Ocakavam ze mi spravia cisarsky tak v polke novembra,nebudete niektora tiez na kramaroch?

poussin
28. sep 2013

Mne doki povedal, ze si treba natierat kremom, alebo olejom hned po sprche este ked je pokozka vlhka. Nema sa ani ususit, ale natriet sa taka mokra. To mala byt vsak len prevencia. Neviem vsak co treba robit so striami ked uz vznikli. Viem vsak, ze sa daju zmiernit laserom, ale musia byt "cerstve" take fialove.

trish31
28. sep 2013

@matrix87 mne doky povedal ze ak mi odide zatka a nemam bolesti a nekrvacam a citim pohyby a brusko castejsie netvrdne kludne mozem ostat doma lebo ona odide aj tyzden dva pred porodom

trish31
28. sep 2013

@poussin
@ewca ja sice strie nemam ale dostala som BiOil a citala som ze je jeden z najlepsich na jazvy a strie.Vyhral v 11 krajinach ako novinka na trhu.Skuste.

trish31
28. sep 2013

@andy09 uz nech ste doma Andy

euka210
28. sep 2013

baby, uz dva dni ma straaasne pali zaha. A najhorsie je to vecer ked treba spat :( A to som si na vaceru dnes dala iba chlieb so smotanovou natierkou. A aj tak. Asi ma maly malo miesta...dnes vecer ked sa natiahol, tak to az bolelo.

trish31
29. sep 2013

@euka210 mne zabera matovy caj

matrix87
29. sep 2013

hlasim, ze od dnes som zacala pit caj z ostruziny malinovej, uvidime, ci sa nam bude dobre rodit 🙂 ale svistovi zjavne chutil 😀

trish31
29. sep 2013

@matrix87 kolkaty si tyzden?Citam ze 36 ja som zacala 36 teraz ale u lekara som 35 plus 1 tak neviem ci mam este pockat s tym cajom

poussin
29. sep 2013

@euka210 ved prave ta smotanova natierka ti uskodila. Na zahu by si nemala nic smotanove (vysoko tucne) .. ani len ovocny jogurt a vlastne nic mliecne a mastne. Vecer sa najedz posledny krat 2 hodiny pred spanim a ziadne mliecne vyrobky 🙂

matrix87
29. sep 2013

@trish31 som presne 35+3 dnes. niekto tu pisal, ze sa moze byt uz od 34tt.

matrix87
29. sep 2013

@euka210 mne pomaha vypit aj pohar mlieka....

trish31
29. sep 2013

@matrix87 teraz pozeram ty mas 32 dni do porodu ja 35,to sme skoro narovnako 🙂 Ja este tyzden pockam a zacnem az od dalsieho pondelka pit

mita13
29. sep 2013

@cicuska5 ahoj, ja som spolubyvajuca Moniky na 16 izbe. Lezim na Antolskej a ak by si vedela ako sa tu pise cez IP tak mi prosim ta odpis. Asi tu budem dlchsie lezat podobne ako vraj ty co mi Monika spominala. 🙂 Cez IP si mozme napisat viac.

poussin
29. sep 2013

@andy09 ja som po prvom porode v Ruzinovskej nemocnici plakala pomaly kazdy den a to fakt nie som citlivka a poplacem si veelmi zriedka. Proste hormony fungovali a drze a arogantne sestry, ktore tam boli (cest 2 sestram, ktore boli celkom v pohode) ma privadzali do zufalstva. Nik tam na mna nemal cas a to som bola na nadstandarde, nik mi nic nevysvetloval proste hroza. Nakolko som lezale hned oproti sesterskej izbe nemala som chvilu pokoja. Lebo sestry tam vkuse hlasno recnili. V kuse buchali dverami, pokrikovali na seba. Proste pre mna jeden otrasny zazitok. Ja by som ich vsetky vyhodila na hodinu. Jedna mlada tmavovlaska tam po mne stekala a ked sa to uz opakovalo po 3ti krat, vyhodila som ju z izby so slovami nech ide radsej robit inu pracu ked tato ju nebavi a ked sa nevie slusne spravat ma ist robit niekde do vyroby za pas kde sa nekomunikuje s ludmi. Tak sa mi zacala vyhybat co bolo fajn aj pre mna 🙂. Vydrz to.. Doma sa ukludnis a bude lepsie.

eevicka83
29. sep 2013

@trish31 ked si teraz 35+1 to znamena ze si 36 tt.ukonceny 35 tt a prebiehajuci 36 tt