Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
baby, idete kupovať alebo kúpili ste aj monitor dychu? myslíte, že je to potrebné, ak dieťa nie je predčasne narodené?
@matrix87 Ja mam monitor dychu po malej zn. AngelCare. Nebol najlacnejsi, ale s muzom sme vyberali dosledne na zaklade skusenosti nasich znamych, citali sme recenzie. Mnohe monitory supstaju falosne alarmy. Pri tomto sa nam to stalo len niekolkokrat nakolko ma len 1 podlozku pod matrac. Nove AngelCare uz vyrabaju s 2 monitorovacimi podlozkami co je super.
Uprimne podla mna je monitor super vec. Vdaka nemu som si mohla kludne a pokojne pospat, navarit a podobne. Lebo ja patrim k tym vystresovanym matkam, ktore stale prikryvaju deti v zime aby im nebolo zima, stale kontroluju dieta ked spi atd. 🙂)) . Pouzivame ho este aj teraz ked ideme k mojim rodicom, ktori maju poschodovy dom a mala spinka poobede alebo vecer na poschodi.
Na druhej strane poznam ludi, ktori si monitor kupili a po chvili ho prestali pouzivat. My sme ho pouzivali do 2 rokov malej kazdy den.
Žienky, bolia vás bedra a lonova kosť?Mňa strašne, neviete, čo to znamená?
@viky321 bolia ta len bedra? alebo aj chrbat?
@matrix87 my zatial nemame, este nie som rozhodnuta ci budeme kupovat. ak by mi ho v nemocke odporucili, tak urcite kupim. ale mam vela znamych, co vobec nemali. sestra pri prvej mala, teraz o dva tyzdne rodi, ale zatial nemaju. ona mi povedala, ze uz nikdy nebudem spat tak ako ked som nemala dieta. takze uvidime 🙂
@nikky81 to je uplna pravda..nikdy ten spanok nieje taky kludny...
A my ho mame ale nemam v plane ho pouzit.bojim sa tiez ale mozno niesom tgaky stresovy typ...a zas su nazory ze preco by malo dieta stale lezat na magnetickom poli ktore je pod prudom,aj ked som takto nad tym nerozmyslala...Ak by sa narodil predcasne nevaham a pouzijem...ale ak sa babo narodi normalne s apgar 9 a 10..nevidim az taky dovod.
A su nemocnice ktoree vam to odporucia...a nekupovala by som novy....
@poussin ja som zo ZA a prveho som rodila v ZA a mam presne rovnake zazitky z nemocnice, cele tehotenstvo som ani slzu neuronila, ale co som sa ja naplakala v porodnici, nakoniec, ked mi po 10tich dnoch oznamili, ze mozeme ist domov, musela som drahemu sms-ku poslat, elbo som pomedzi slzy radosti ani rozpravat nevedela...hroza, ja nepochopim tieto sestricky!!! ved ked VAS to nebavi, tak to kua nerobte!!!! 😠 vyplasena mamicka, kt.netusi co ju caka a je vdacna za kazdu radu a mily usmev a oni len stekaju, krutia hlavami a odsudzuju 😖 teraz chcem ist rodit inde, a dufam, ze sa mi to podari, ale ak sa nahodou znovu ocitnem v ZA budem stekat ja 😉
@matrix87 prave ten prvy mesiac je babatko s Tebou takmer nonstop a u Sids sa neda povedat ktory mesiac je najdolezitejsi lebo prist moze kedykolvek a zavisi od xy faktorov.Najvacsi vyskyt Sids je medzi 2 a 3 mesiacom aj to doteraz nie je presne zisteny dovod.Takze ja pockam na ten co mi daju nebudem kupovat na ten 1 mesiac.A ako pisu baby nase mamy to nemali a sme tu😉
Ahoj baby, tak som v porodnici, snazia sa stopnut porod, len sa moc nedari, držte palce, dám vediet, pisem cez mobil.
@ewca joj drzte sa aj s malinkym!

@eevicka83 aha takze mi to vlastne rata dobre🙂Diky 🙂