icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

inka070707
20. mar 2013

@grace vdaka za info, dalsia pozitivna recenzia 🙂 ja som si ju najprv cekla na nete vsetky mozne nazory a osobna skusenost z rizikoveho z antolskej ma ubezpecila, ze som si vybrala vyborne... ja si ju urcite zazmluvnim, ked som videla niektorych lekarov aki su, tak dakujem pekne, neprosim.. za tie peniaze mi to urcite stoji, aj ked u mna je dost pravdepodobne, ze opat pojdem na cisarsky 😒

eevicka83
20. mar 2013

Ja som obidva tehotenstva povedala vsetkym az okolo 20tt!!ja som nemala nejaku velku potrebu to hovorit aj svokre a otcovi som to povedals len vtedy. Skor to vedela len sestra a mama a samorejme muz

grace
20. mar 2013

@inka070707 mas pravdu...na antolskej su lekari, ktorym by som sa velmi nechcela do ruk dostat ale ja to asi zas riskem a necham na nahodu

vavrenka
20. mar 2013

@tanickaskorokubikova hej, v tom mas pravdu, ak sa nieco stane, stane sa, ci to bude neikot vedeit alebo nie. ja to vsak enchcem povedat preto, ze ekby sa neico stalo (co sa nestane 😉 ), tak nemam chut ix ludom vysvetlovat, ze som napr. potratila 😝 , ludia su velmi zvedavi a taketo veci su, zial, pre mnohych pikosky.. takze skor na svoju ochranu chcem mlcat. ale kamoskam to poviem v utorok, lebo v pondelok ideme k dokimu a to uz bdue vidiet srdieckooo 😎, ale znamym a vzdialenej rodine fakt az neskor. ja som si to totizto zazila. nejapne otazky pred viacerymi ludmi, vtedy som bola strasne na moju mamu nas..ta (doslova), lebo to snad "roztrubila" po celej rodine a znamych, ze som potratila.. a potom na mojej vlastnej svadbe sa ma v kruhu ludi moja vlastna teata na to zacla pytat, s tym, ze mi oznamila - ja viem, ze si potratila, tvoja mamina mi hovorila. tak ,co budete sa s manzelom hned snazit?- ja som sa hanbila ako pes, citila som sa neprijemne a videla som, ze aj ini sa necitia pohodlne.. no proste "zazitok." 😅 , keby tak vedela, ze mam za sebou dva potraty, tak to si neviem predstavit..

meruska
20. mar 2013

@teuflerin ja som doma 🙂 tehu potvrdene ale bolo zatial vidieť len vacok..o 2 tyzdne kontrolny utz a odber kvi 😉

teuflerin
20. mar 2013

@meruska ahoj......tak aj ja som doma.....tak mame tehu potvrdene...videla osm aj drobceka ktory ma 3,5mm a bilo nam srdiecko..v piatok idem na krv......a dalsiu kontrolu mam 17.4. juj ako sa vytesujeeeem :D
@vavrenka
@grace
@inka070707
@eevicka83
@trish31

teuflerin
20. mar 2013

@blondy12
@dadenka111
@dorothy77
@adka11 adka ja osm mala to hcg v 4+2tt 408 hodnotu.........tak neviem ci som ti nejako pomohla

ewca
20. mar 2013

@teuflerin aj ja mam 17.4. 🙂

teuflerin
20. mar 2013

@ewca som zvedava co somnou bude robit :D

ewca
20. mar 2013

@teuflerin no pravdepodobne babatko pomera, skontroluje ci je vsetko ako ma... bude dobre, aj tehu knizku ti uz potom da? a je tam teda nakoniec len jedno?

teuflerin
20. mar 2013

@ewca je jedno 🙂) uff 🙂).....a som zvedava lebo neivem v akych intervaloch mi bude robit sona..tak uvidime....mam doniest aj moc..v piatok idem na krv..tak som zvedava.......🙂) a co je AFP vysetrenie?

trish31
20. mar 2013

@teuflerin gratulujem🙂

trish31
20. mar 2013

@andy09
@cobinka dik baby....Ja som uz v depke dnes.V kuse som tu chora,uz sa bojim aby to babatku neublizilo.Este aj let mam predo mnou,ach do revu mi je.Tu ma ziaden lekar nevysetril,zufala som uz

isabellaa
20. mar 2013

@trish31 domaci kvalitny med, citron, vysoke davku vitamninu C aj 3000 mg denne 😉

andy09
20. mar 2013

@teuflerin AFP testy to je to čo Ti krv zoberie asi do 5 ampuliek a posielajú to na rozbor a každá ampulka je na iné vyšetrenie, mne to brala v pondelok a teraz v pondelok budem mať výsledky. Tak super že si už drobčeka videla aj so srdiečkom...si sa dočkala...ja sa už teším na pondelok zasa.

andy09
20. mar 2013

@trish31 nestresuj sa zbytočne ten paralen v klude môžeš a už len čo najskôr na svk.

teuflerin
20. mar 2013

@andy09 mne to bude robit az 22.5. neni to neskoro? a papp mi bude robit 19.4. a medzitym mam 17etho kontrolu a NT sono mam v 12tt...to sa musim tiez objednat potom.....

teuflerin
20. mar 2013

@trish31 neboj sa a hlavne sa nestresuj lebo to nebude babatk dobre robit...daj si nurofen alebo paralen ci ako sa to vola to mozes a hlavne zazvorovy caj...ten potlaca aj nevolbosti a aj na chorobu mne to dnes lekarka povedala

kajca84
20. mar 2013

@cobinka moj drobec bude mat v máji 3 🙂

trish31
20. mar 2013

@isabellaa hej C musim zvysit este viac ako doteraz

trish31
20. mar 2013

@teuflerin mas aj fotecku?

kajca84
20. mar 2013

@trish31 paracetamolové lieky sa mozu,ja som od predchádzajúceho tehotenstva presla na panadol,aj malému dám panadol baby ked mu je nieco

trish31
20. mar 2013

@kajca84 len ten tu nezozeniem a co som priniesla zo SVK jedine paralen mam

kajca84
20. mar 2013

@trish31 aj ten je dobry a tam nemajú lieky?Alebo ich asi nepoznás vsak?

trish31
20. mar 2013

@kajca84 nepoznam a pride mi,ze tu nemaju take silne lieky ako u nas.Ale hlavne mna to chytilo v noci,lekarne su zatvorene

kajca84
20. mar 2013

@trish31 a dnes ti je uz lepsie?

trish31
20. mar 2013

@kajca84 no,paralen zabral tak som okolo 6 zaspala....Plus si menim vatu v uchu s olivovym olejom a nahrievam si tu cast tvare a je mi lepsie....dufam , ze sa to uz nevrati.Paralen uz asi ucinkovat prestal a zatial je bolest slabucka tak snad to bude OK

teuflerin
20. mar 2013

@trish31 nie nemam..povedala mi ze ona neodporuca fotit c´to a ozarovat v tak nizkom tyzdni..a nenapadlo ma spytat sa ci si to mozem mobilom..ale nevadi zanedlho idem na dalsie sono tak uz budem mat fotocku 🙂)

trish31
20. mar 2013

@inka070707 a ako si zvladala prvy cisarsky?