Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
Pridávam sa k rozopnutým gombíkom 😀...keď vychádzam z kancelárie vždy skontrolujem či som sa zapla 😀
My zatiaľ o tehu nikomu nehovoríme, poverčiví nie sme, ale nejak nemáme potrebu zatiaľ túto informáciu zdieľať. Dokonca sme sa s mužom dohodli, že dedkovcom tiež nepovieme a sme zvedaví kto prvý bude mať odvahu sa spýtať či som tak pribrala alebo som tehu 😀
@ewca ku komu sa chodíš fotiť?
caute baby tak konecne mam aj ja chvilku predtym ako zalahnem do postele maly mi prave zaspal este cakam na draheho aku bagetku mi prinesie strasnu chut som na nu dostala...baby tie co cakate 2. babo aj vy ste tak strasne nafuknute? taketo brucho som nemala ani v stvrtom mesiaci a to len piaty tyzden...inak dnes rano ked som maleho prebalovala som myslela ze to nerozdycham tak strasne mal nalozene az ma 3 x naplo 😀...jeeej drahy je tu....tak sa zatial majte dobru noc vam aj bruskam
@trish31 hrozne zle som to znasala, mala som potom velke bolesti a rekonvalescencia bola dlha, dva mesiace kym som bola ako tak ok ☹ 24 hodin som nehybne lezala a potom som mala obrovsky problem vstat z postele, bolelo ma asi uplne cele telo...na antolskej su pre mna vysoke postele a zliezat a vyliezt na nu mi robilo problem, rana bolela, chrbat, klby, vsetko... kym kocky po prirodzenom porode behali ako srny, ja som bola ako kalika 😒
@sarrahmichelle ja som brutalne nafuknuta! mne sice ostalo dost velke brucho, ale este k tomu som aj nafuknuta, no mne snad do piateho mesiaca nebude rast brucho, len vyplnim terajsie 😀
@inka070707 len sa pytam,pretoze samozrejme rozmyslam uz teraz ako ist rodit...Ale urcite mi doky povie vsetko
@sarrahmichelle aj ja som nafuknuta a niekedz uz neviem ci mu je zle od tehu, ale ako posledne dni, najme v noci proste vetry. Inak, je nieco proti naduvaniu aj pre nas tehu? Lebo akosi caje nezaberaju :(
ja už chcem pondelok.....to čakanie na vyšetrenie je nekonečnéé-................a musím sa priznať!!! včera som si kúpila test, heh pre radosť...alebo skôr pre istotu...ale doma som nepovedala.....no som normálna??? 😀 😀 😀
@trish31 no nemyslim ze si mozes vybrat ci chces rodit normalne alebo cisarskym. Lekari nechcu robit cisarsky ked na to nieje dovod. Ale inak ja som rodila prve dieta planovanym cisarskym a nedam a to dopustit. Pre man to bolo nieco uzasne. Ziadne bolesti, nic. S muzom sme este par minut pred porodom srandovali, hovorili si vtipy a potom ze mam ist. Cisarsky prebehol super, nic som necitila. Je pravda ako hovori inka, musela som potom par hodin lezat bez pohnutia...nejak sa nedalo, ale po 12 hodinach prisla sestricka a pomohla mi zacat chodit. Po hodinke som s rozhybala, isla do sprchy a vsetko bolo super., Normalne som mohla sedeit, kojit maleho a tak. Cize ja na cisarsky mam len tie najlepsie spomienky. Chcela by som aj druhe tak rodit, ale uvidime.
Dievcata, aj vy ste stale hladne?...ja sa snazim jest pomenej a castejsie, ale stale sa zaludok ozyva 😒 a hlavne nejest za dvoch 🙂
@trish31 ja som mala tiez cisarsky..ale predtym som sa asi 3 hodiny snazila porodit prirodzene, lenze maly nie a nie vyliezt 😒 potom sa uz uplne zasekol, tak ma rychlo previezli na cisarsky. Ale to mi uz bolo vsetko jedno, lebo som bola strasne ubolena a uz som nevladala ani chodit. A maly sa narodil vecer o 18:03 priduseny a s infekciou...ale nastastie zabojoval drobec moj a uz o dva dni bolo lepsie...ale tym ze mna potom hned previezli na JIS a nechali spat celu noc, rano uz bolo dobre...nemala som problem ani chodit...akurat som sa nemohla hned sprchovat ale to bolo minimum...druhy porod by som tiez brala cisarsky-hlavne uz nechcem zazit tie strachy, ze ci bude drobec v poriadku ☹
@cobinka
@vavrenka baby, nič si z toho nerobte, ja som takisto stále hladná, škvrká mi v bruchu a keď sa najem, tak mi je neskutočne ťažko na žalúdku 😒 Už teraz v noci spím, ale mala som stavy pred cca 2-3 týždňami, že som sa v noci zobudila na škvrkanie v žalúdku a nezaspala som, kým som nevstala a nenajedla sa. To sa mi stávalo medzi 1-3 hod. v noci a pritom som večer jedla aj pred spaním 😀
@rodinnefoto pozri si v mojich priateloch bobricku, je to moja kamoska, je super
@ewca priateľov ti zobrazených nevidím, len ich počet, dá sa to nejak rozkliknúť?
Ahojte, môžem sa pridať? termín mi zatiaľ vychádza podľa PM na 18.11.

@trish31 drzím palce,aby ti uz bolo dobre 😉