Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
Ja som obidva tehotenstva povedala vsetkym az okolo 20tt!!ja som nemala nejaku velku potrebu to hovorit aj svokre a otcovi som to povedals len vtedy. Skor to vedela len sestra a mama a samorejme muz
@inka070707 mas pravdu...na antolskej su lekari, ktorym by som sa velmi nechcela do ruk dostat ale ja to asi zas riskem a necham na nahodu
@tanickaskorokubikova hej, v tom mas pravdu, ak sa nieco stane, stane sa, ci to bude neikot vedeit alebo nie. ja to vsak enchcem povedat preto, ze ekby sa neico stalo (co sa nestane 😉 ), tak nemam chut ix ludom vysvetlovat, ze som napr. potratila 😝 , ludia su velmi zvedavi a taketo veci su, zial, pre mnohych pikosky.. takze skor na svoju ochranu chcem mlcat. ale kamoskam to poviem v utorok, lebo v pondelok ideme k dokimu a to uz bdue vidiet srdieckooo 😎, ale znamym a vzdialenej rodine fakt az neskor. ja som si to totizto zazila. nejapne otazky pred viacerymi ludmi, vtedy som bola strasne na moju mamu nas..ta (doslova), lebo to snad "roztrubila" po celej rodine a znamych, ze som potratila.. a potom na mojej vlastnej svadbe sa ma v kruhu ludi moja vlastna teata na to zacla pytat, s tym, ze mi oznamila - ja viem, ze si potratila, tvoja mamina mi hovorila. tak ,co budete sa s manzelom hned snazit?- ja som sa hanbila ako pes, citila som sa neprijemne a videla som, ze aj ini sa necitia pohodlne.. no proste "zazitok." 😅 , keby tak vedela, ze mam za sebou dva potraty, tak to si neviem predstavit..
@blondy12
@dadenka111
@dorothy77
@adka11 adka ja osm mala to hcg v 4+2tt 408 hodnotu.........tak neviem ci som ti nejako pomohla
@teuflerin AFP testy to je to čo Ti krv zoberie asi do 5 ampuliek a posielajú to na rozbor a každá ampulka je na iné vyšetrenie, mne to brala v pondelok a teraz v pondelok budem mať výsledky. Tak super že si už drobčeka videla aj so srdiečkom...si sa dočkala...ja sa už teším na pondelok zasa.
@inka070707 a ako si zvladala prvy cisarsky?

@grace vdaka za info, dalsia pozitivna recenzia 🙂 ja som si ju najprv cekla na nete vsetky mozne nazory a osobna skusenost z rizikoveho z antolskej ma ubezpecila, ze som si vybrala vyborne... ja si ju urcite zazmluvnim, ked som videla niektorych lekarov aki su, tak dakujem pekne, neprosim.. za tie peniaze mi to urcite stoji, aj ked u mna je dost pravdepodobne, ze opat pojdem na cisarsky 😒