Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
Baby ja sa teraz vytesujem lebo k sestre mi vcera prislo hniezdo plachta a paplonik do postielky.tak som to tam vyskusala.len tovtreba vsetko poprat a na to som leniva 🙂 tak cez vikend snad..
Ahojte...tak ja som bola dnes na 1. poradni v porodnici. Bola som priamo za lekarom, u ktoreho som rodila v r. 2010. Bola som zvedava, co mi poviem, ci idem rodit normalne alebo cisarsky...tak druha moznost je spravna 🙂
O tyzden v piatok mam predoperacne a potom dohodneme porod... Mam pocit, ze az teraz mi dochádza, ze sa to ozaj blizi 🙂
@nedockava4 jeeeeej aspon vies kedy.Ja uz sa neviem dockat a uz som aj unavena z toho vsetkeho uz mi je dlho nervozna som
@trish31 to magnezko večer pred spaním pomáha aj mne. Predtým som sa budila celé noci na bolesť brucha a teraz spíme obe aj s malinkou takmer celú noc, zobudíme a max. na WC 😉
@slniecko001 tak tak mne hlavne prestalo tvrdnut brusko bola som rada
AHojte dievčatá, tak sme od včera už so Šimonkom doma 😀 Konečne už to tam bolo na zbláznenie, čakali sme kým bude mať malinký 2 kg tak včera to dosiahol a mohlo sme ísť domkov. V pondelok musíme ísť na kardiologiu do Nitry, lebo dr. sa zdalo, že počuje malému šelesť na srdiečku, tak pre pokoj v duši ideme. Som taká štasná, že nakoniec všetko dopadlo super a sme obaja v poriadku a zdravý. A ododnes už kojím konečne 🙂
Vám držím všetkým palce, už sa to blíži a potom pominú aj problémy. Ja už zasa konečne viem čo je to spánok, že nefučím ako kôň a nemám problém s dýchavičnostou a nemusím behať po balkone a mať otvorené okno...to je výhoda 🙂 Malinký je zlatý, vôbec neplače , je to kludas, stále spinká a napapá sa zasa spinká.
@andy09 Ahoj 🙂 Ako vám len s Felixom závidíme, že ste už doma, my čakáme na hranicu 2,5 kg, ktorú sme zatiaľ neprekonali. 🙂 Užívaj si drobca ako sa len dá 🙂

@ewca drzím prsty vsetky aj so svistom ;) vsetko bude ok 🙂