Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@trish31 O 60 g menej ako pri pôrode . Čiže 2350 .
@andy09 super , ze ste doma. Maleho treba casto kojit. Mne moja dcera schudla 500g po porode. Budila som ju aj v noci kazde 2 hod. na papanie a dohnali sme to 🙂 . Ten selest nemusi byt nic vazne. Mala som to aj jakedsom boLa mala. Ssmo sa to napravilo 🙂 . Doma mas aspon klud a mozes sa plne sustredit na babo🙂
@januska010 to mne mala schudla ovela viac.
@andy09 Andy ani nevies ako som rada...ze uz ste domka a v poriadku... Miska sa musi vytesovat z malickeho braceka...co??? este ze si ju mala cez porod v tej skole v prirode... 🙂
a teraz si pekne uzivajte pekne cela rodinka domka... drzime palecky ......
a to funenie a dychavicnost... a spanok na bruchu.... a pod... ti v tichosti zavidim 🙂
Baby co beriete magnezium, kolko ho beriete denne /kolko mg/? A aku znacku?
@poussin ja beriem podla potreby,za cele tehu som ho nevzala vela.Mam ciste magnezko 250 mg,a ked mam tvrdnutie si ho dam.Ale lekar mi hovoril ze pri velmi castom tvrdnuti mozem vziat aj 500 mg 3x denne.
Mam ho z Kanady tam som si ho este kupovala takze znacka je Personelle ta tu nie je
@poussin Náš schudol cez 200g, ale akosi sa rozpapal posledné dni a dnes ráno je to už len o 60 g menej od pôrodnej váhy.
bože dnes som maximálne unavená...a to nemám nič robiť iba ležať, len to by som nebola ja, keby som nič nerobila... celý deň na nohách..už ma normálne celý chrbát bolí...v noci som sa zobudila normálne na to že ma bolí podbruško a kríže...ale prevrátila som sa na druhú stranu a v pohode...teda zaspala som tak neviem či ma bolelo dalej 🙂 🙂
@nanuska123 mne sa hlava toci cely den asi je blby tlak...
Mi sme dnes absolvovali prvy monitor 😉 bolo super pocut srdiecko nasej bambulky, p.doktorka nam povedala, ze podla odoziev srdiecka, je zu mala pekne donosena, ze nema rychly tep ako je to pri este nedonosenych babetkach 🙂 kontrakcie som nemala, takze vsetko OK 😉 a uz mam aj vysledky steru (negat.) a krvny obraz - povedala, ze lepsi ako ten jej 😉 dokonca ani zelezo nechyba...tak som takaaaaa spokojna 😎
Zeny uz nech je to za mnou lebo ja povrazdim uz asi vsetkych strasne som nervozna na kazdeho,kazdy zvuk mi vadi,vsetko mi vadi....
@andy09 držím palce moja, nech ste zdravučkí a rastiete do krásy 🙂

@januska010 kolko ma maly teraz?