icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

trish31
5. okt 2013

@januska010 kolko ma maly teraz?

januska010
5. okt 2013

@trish31 O 60 g menej ako pri pôrode . Čiže 2350 .

eevicka83
5. okt 2013

@andy09 jeeej andy super ze ste doma..som ale prekvapena ze pustaju aj takych drobcov lebo u nas v okolitych porodniciach pustaju len ked babo dosiahne 2,5 kg.tak uz vam je super..

poussin
5. okt 2013

@andy09 super , ze ste doma. Maleho treba casto kojit. Mne moja dcera schudla 500g po porode. Budila som ju aj v noci kazde 2 hod. na papanie a dohnali sme to 🙂 . Ten selest nemusi byt nic vazne. Mala som to aj jakedsom boLa mala. Ssmo sa to napravilo 🙂 . Doma mas aspon klud a mozes sa plne sustredit na babo🙂

poussin
5. okt 2013

@januska010 to mne mala schudla ovela viac.

katyka11
5. okt 2013

@andy09 Andy ani nevies ako som rada...ze uz ste domka a v poriadku... Miska sa musi vytesovat z malickeho braceka...co??? este ze si ju mala cez porod v tej skole v prirode... 🙂
a teraz si pekne uzivajte pekne cela rodinka domka... drzime palecky ......
a to funenie a dychavicnost... a spanok na bruchu.... a pod... ti v tichosti zavidim 🙂

poussin
5. okt 2013

Baby co beriete magnezium, kolko ho beriete denne /kolko mg/? A aku znacku?

kwetinnka
5. okt 2013

@andy09 Akurat vcera som na Vas myslela ze ci uz ste doma...to som rada ze ste v poriadku doma.A selestu sa neboj s tym sa rodi kopu miminiek....drzim palce s kojenim,len nech mu chuti 😀

trish31
5. okt 2013

@poussin ja beriem podla potreby,za cele tehu som ho nevzala vela.Mam ciste magnezko 250 mg,a ked mam tvrdnutie si ho dam.Ale lekar mi hovoril ze pri velmi castom tvrdnuti mozem vziat aj 500 mg 3x denne.

Mam ho z Kanady tam som si ho este kupovala takze znacka je Personelle ta tu nie je

januska010
5. okt 2013

@poussin Náš schudol cez 200g, ale akosi sa rozpapal posledné dni a dnes ráno je to už len o 60 g menej od pôrodnej váhy.

jaja018
5. okt 2013

@trish31 Ahoj nechce sa mi hladat spatne ty nebudes pit tu ostruzinu malinovu?

trish31
5. okt 2013

@jaja018 ahoj dnes som zacala preco?

jaja018
5. okt 2013

@trish31 ja sa pytam len preto lebo ja som dnes zhanala v lekarni v GA v kauflande a kukala na mna jak puk ze co chcem. Kde si kupovala?

trish31
5. okt 2013

@jaja018 v Senci v Kauflande lekarni som pytala caj z ostruziny malinovej lebo som ho tam nevedela najst.Skus v nemocke v lekarni ked hentam nemali😉Ale zvlastne vsak to by mali mat

matrix87
5. okt 2013

@andy09 super, že ste doma 🙂 tak len nech pekne priberá a rastie na valibuka 🙂

kajca84
5. okt 2013

@andy09 som rada,ze ste ok a ze ste uz doma,tak nech sa ten selest nepotvrdí a mozes si malinkého uzívat naplno 😉

nanuska123
5. okt 2013

bože dnes som maximálne unavená...a to nemám nič robiť iba ležať, len to by som nebola ja, keby som nič nerobila... celý deň na nohách..už ma normálne celý chrbát bolí...v noci som sa zobudila normálne na to že ma bolí podbruško a kríže...ale prevrátila som sa na druhú stranu a v pohode...teda zaspala som tak neviem či ma bolelo dalej 🙂 🙂

jaja018
5. okt 2013

@trish31 aj ja som si myslela ze budú mať a nemali. No tak skúsim este v nemocnici alebo inde. Diky

trish31
5. okt 2013

@nanuska123 mne sa hlava toci cely den asi je blby tlak...

trish31
5. okt 2013

@jaja018 no jedine nemocnica ma napada

zigy
5. okt 2013

@poussin ja beriem 500mg Galvex, 3x2tbl ale bruško mi tvrdne odušu ☹ som zvedavá čo mi doktor v utorok povie .

cobinka
5. okt 2013

@andy09 super spravy 😉 vela mliecka prajem a uzivajte si prve dni, teeeeda ako zavidim -v dobrom 😉

cobinka
5. okt 2013

Mi sme dnes absolvovali prvy monitor 😉 bolo super pocut srdiecko nasej bambulky, p.doktorka nam povedala, ze podla odoziev srdiecka, je zu mala pekne donosena, ze nema rychly tep ako je to pri este nedonosenych babetkach 🙂 kontrakcie som nemala, takze vsetko OK 😉 a uz mam aj vysledky steru (negat.) a krvny obraz - povedala, ze lepsi ako ten jej 😉 dokonca ani zelezo nechyba...tak som takaaaaa spokojna 😎

poussin
6. okt 2013

@zigy Ja mam tiez ten Galvex, ale v lekarni mi povedali, ze je tam len 51 mg cisteho horcika (len vraj sa lepsie vstrebava kvoli laktoze). Tak som si kupila aj od Jamiesona 250 mg cisteho horcika. Je drahsi. Davam si kazdy 3x. To mi odporucil aj gynekolog na prehliadke.

zigy
6. okt 2013

@poussin mne bolo strašne ťažko od žalúdka z čistého horcika,tak mi predpisuje tento 3x2tbl.

poussin
6. okt 2013

@zigy horcik sa ma vzdy jest spolu s jedlom.. ja ho nejem nikdy nalacno a vzdy najskor nieco zjem, dam horcik a este za tym nieco zjem 🙂

trish31
6. okt 2013

Zeny uz nech je to za mnou lebo ja povrazdim uz asi vsetkych strasne som nervozna na kazdeho,kazdy zvuk mi vadi,vsetko mi vadi....

zigy
6. okt 2013

@poussin ved aj ja to tak,ale nerobil mi dobre. Aj sumivy som skúšala a to este horšie.

slniecko001
6. okt 2013

@andy09 držím palce moja, nech ste zdravučkí a rastiete do krásy 🙂

grace
6. okt 2013

Ahojte @andy09 super, ze uz ste doma...uzivajte si a vela mliecka zelam 🙂