Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@trish31 no ved prave, stuchali zo vsadial a stale nic, akoze aj sa pohlo ale jeden krat a zase nic. ale na treti krat ked mio to zacali natacat tak sice polka monitoru zase nic a potom sa akoze asi zobudilo a uz boli pohyby vraj ako maju, tak to uzavreli tym, ze asi spalo...no ved som sa dostala az na porodnicu, tam mi ten treti krat robili. hadam sa v tom vyznaju...
@eevicka83 ale neboj ani sa nenazdáš a budeš mať malinkú doma, ja som to nečakala tak skoro ale som rada že ho mám už doma a zdravučkého, sme sa akurát smiali som dnes bola na poradni s malinkým a v pondelok už bude mať 3 týždne a váha dnes 2090 g obrovský uspech pre nás ale pôrodnú váhu stále nemáme 🙂 ale havne že papa a priberá.
@trish31 mne to príde tak, že on je taký pol na pol... lebo tie tri soná mi robil normálne zadarmo vrámci vyšetrenia, len za partnera chcel peniaze, ked bol pri vyšetrení... ale robí aj na oddelení v nemocnici, tak on je taký asi aj tam aj tam, a keby som chcela navyše sono, tak zaplatím niečo do 10e, ale zatiaľ som ešte nechcela... teda raz a to mi spravil zadarmo tiež, ešte v 14tt... tak vlastne ani neviem, čo si mám o tom myslieť 🙂
@nikky81 pozeram v knizke nevidim nic,ale to neznamena,ze to tam nenapisal,lenze ja po nom neviem precitat nic 🙂 Mne povedal o vapenateni,ukazoval mi aj na sone take flaky na placente biele,ze to je ono,to znamena ze uz placenta starne,takze uvidime na buduci tyzden ako bude vyzerat
@trish31 pytam sa preto, lebo ja ked som bola pred dvoma tyzdnami u svojho dokiho, tak tiez mi ukazoval, ze dozrieva placenta, a presne taky biely pasik to bol. v utorok som bola v porodnici a tam mi lekar povedal, ze placenta je uz takmer dozreta a napisal II-III. a tiez povedal, ze to vidi tak na 37-38 tt, podla toho ako sa to bude dalej vyvijat. zajtra idem posledny krat k svojmu, ten ma lepsie sono, tak sa este poinformujem 🙂. zachvilu su tu tie nase drobce 🙂. drzte sa s Mathiaskom 😉
Odkedy sa chodí na pásy? Mne robí sono každú poradňu, včera som bola naposledy, ale o pásoch nikdy ani zmienka 😕 Či to až keď začnem chodiť do poradne v nemocnici/pôrodnici?

@nedockava4 presne aj ja ked uz viem ze kedy to bude tak mam uplne ine pocity 🙂