icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

trish31
10. okt 2013

@nedockava4 presne aj ja ked uz viem ze kedy to bude tak mam uplne ine pocity 🙂

vavrenka
10. okt 2013

@lerinka moja, ja odpadnem.. vsak sme v jednej temeee 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

majca1581
10. okt 2013

@euka210 a preco musis ist druhy krat na cisarak

juranka
10. okt 2013

@lerinka citim pohyby ale nie casto, co ja viem. ale citala som predsa, ze tusim az 80% dna dieta prespi. tak neviem 😕

juranka
10. okt 2013

@trish31 no ved prave, stuchali zo vsadial a stale nic, akoze aj sa pohlo ale jeden krat a zase nic. ale na treti krat ked mio to zacali natacat tak sice polka monitoru zase nic a potom sa akoze asi zobudilo a uz boli pohyby vraj ako maju, tak to uzavreli tym, ze asi spalo...no ved som sa dostala az na porodnicu, tam mi ten treti krat robili. hadam sa v tom vyznaju...

juranka
10. okt 2013

@matrix87 ano, srdiecko bilo rovnako silno, tak asi preto som sa tak nebala, ved ked srdiecko bije ako ma tak nemoze byt az tak zle 😉

matrix87
10. okt 2013

@trish31 no, len mne už sono nerobí od 30tt, vtedy naposledy. takže ja teraz neviem ani váhu ani nič o malom, len že je hlavičkou dole a to je všetko. krčok mi vždy len rukou skontroluje a zhodnotí a podľa záznamu z pásov mi povie, že ešte sa nič nedeje...

andy09
10. okt 2013

@kwetinnka veru to letí sa nenazdáme a pôjdu do škôlky 🙂

trish31
10. okt 2013

@matrix87 aha...no mne robi,ale tak vies aj s tou vahou je to take,minule mal maly podla neho 2700 g a teraz zas🙂Takze tu vahu neberiem vobec do uvahy uz....

matrix87
10. okt 2013

@trish31 no ved to, že tá váha je taká otázna... mňa by aj prietoky celkom zaujímali, lebo to tiež naposledy v 30tt pozrel a dosť...

trish31
10. okt 2013

@matrix87 prietoky mi pozera vzdy 🙂 Ale ja pozeram ze ja som asi jedina,ktorej robi vsetko...Aj ked,ty chodis k sukromnemu?

matrix87
10. okt 2013

@juranka no bábätko strieda tie fázy spánkové tak, že 3.trimestri spáva tak polhodinu vkuse a potom je hore, a potom zase spí 30 minút a tak, čiže ked sa trafí záznam ctg akurát na tú polhodinu, čo spí, tak to vyzerá tak, že sa nehýbe...

matrix87
10. okt 2013

@trish31 k súkromnému, hej veru. vraj jeden z Top 20 na Slovensku, tak snád vie, čo robí

nikky81
10. okt 2013

@trish31
@matrix87 mne tiez robi vzdy sono, aj prietoky od tusim 30 tt. dva krat som bola aj v porodnici uz na poradnu, a tam tiez aj prietoky aj sono, a teda aj CTG

trish31
10. okt 2013

@matrix87 tak to mi potom nesedi,lebo keby nebol sukromny,OK,poistovna mu nic nepreplati,tak nerobi nic navyse ale ved ty si predsa platis vsetko predpokladam....Nuz ale on vie 🙂

andy09
10. okt 2013

@eevicka83 ale neboj ani sa nenazdáš a budeš mať malinkú doma, ja som to nečakala tak skoro ale som rada že ho mám už doma a zdravučkého, sme sa akurát smiali som dnes bola na poradni s malinkým a v pondelok už bude mať 3 týždne a váha dnes 2090 g obrovský uspech pre nás ale pôrodnú váhu stále nemáme 🙂 ale havne že papa a priberá.

nikky81
10. okt 2013

@trish31 ked si pisala o tej placente, tak sa chcem spytat. tusim sa hodnoti stupnom I, II, III. aj povedal, resp. napisal aky ma stupen. alebo len to zvapenatenie?

matrix87
10. okt 2013

@trish31 mne to príde tak, že on je taký pol na pol... lebo tie tri soná mi robil normálne zadarmo vrámci vyšetrenia, len za partnera chcel peniaze, ked bol pri vyšetrení... ale robí aj na oddelení v nemocnici, tak on je taký asi aj tam aj tam, a keby som chcela navyše sono, tak zaplatím niečo do 10e, ale zatiaľ som ešte nechcela... teda raz a to mi spravil zadarmo tiež, ešte v 14tt... tak vlastne ani neviem, čo si mám o tom myslieť 🙂

trish31
10. okt 2013

@matrix87 peniaze za partnera?To som este nepocula 🙂

trish31
10. okt 2013

@nikky81 pozeram v knizke nevidim nic,ale to neznamena,ze to tam nenapisal,lenze ja po nom neviem precitat nic 🙂 Mne povedal o vapenateni,ukazoval mi aj na sone take flaky na placente biele,ze to je ono,to znamena ze uz placenta starne,takze uvidime na buduci tyzden ako bude vyzerat

matrix87
10. okt 2013

@trish31 no, tak už hej ;) ved preto neviem, kam ho mám vlastne zaradiť, on má taký svojský cenník a prístup 😀

trish31
10. okt 2013

@matrix87 ja u mojho lekara sice platim dost,ale tak stale menej ako v BA napriklad...

nikky81
10. okt 2013

@trish31 pytam sa preto, lebo ja ked som bola pred dvoma tyzdnami u svojho dokiho, tak tiez mi ukazoval, ze dozrieva placenta, a presne taky biely pasik to bol. v utorok som bola v porodnici a tam mi lekar povedal, ze placenta je uz takmer dozreta a napisal II-III. a tiez povedal, ze to vidi tak na 37-38 tt, podla toho ako sa to bude dalej vyvijat. zajtra idem posledny krat k svojmu, ten ma lepsie sono, tak sa este poinformujem 🙂. zachvilu su tu tie nase drobce 🙂. drzte sa s Mathiaskom 😉

trish31
10. okt 2013

@nikky81 mne hovoril ze ked takto dozrieva placenta tak je najlepsie aby babatka isli von okolo 38.tt 🙂

nikky81
10. okt 2013

@trish31 ked ich uz nebude moct vyzivovat placenta, tak budeme uz my 🙂 mlieckom 🙂

trish31
10. okt 2013

@nikky81 tak tak uz sa na neho tesim...aj ked mu asi chudacikovi nebude po voli ze musi nasilu odist z teplucka 😢

nikky81
10. okt 2013

@trish31 ale neboj, rychlo sa aklimatizuje a bude to pre neho lepsie 🙂

trish31
10. okt 2013

@nikky81 dnes mu to v posteli vysvetlim 🙂

nikky81
10. okt 2013

@trish31 správne 🙂, nech sa nachysta o dva tyzdne 😉

havana_frost
10. okt 2013

Odkedy sa chodí na pásy? Mne robí sono každú poradňu, včera som bola naposledy, ale o pásoch nikdy ani zmienka 😕 Či to až keď začnem chodiť do poradne v nemocnici/pôrodnici?