Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
AHOJTE. Baby ja to mam podla MS od zajtra za 12 dni... no ale podla malej to moze byt aj viac...alebo menej uvidime... Len ma znepokojuje ze vcera som mala na poradni pulz 115 a to je dost a aj som sa tak citila, spravili mi pasy ale vyhodnotili ze dobre ale poslali ma aj na interne tam ale bolo tiez vsetko o.k vraj.. no a dnes som si rano pocuvala srdiecko malej a bilo nenormalne rychlo fakt pocuvam ho cele tehu a dnes bilo strasne rychlo a pritom ona nemala nejake extra pohyby. hadam to nie je problem.. co poviete?
A este mam jeden problem cely den ma picha trochu nizsie od pupka ale tak divne ako ked by zvnutra sa nieco tahalo alebo tak.. nezvyknete to mat?? idem napisat aj do oktobroviek ze ci to mavaju.
@havana_frost od 36tt
@majca1581 nemusim, pisala som, ze zatial sa pocita s normalnym porodom...ale naposledy bol zase zle otoceny, co sa ale moze zmenit a druha vec, ze je zase predpoklad ze bude velky tak ako prvy ked to potiahnem az do terminu. Preto chcem rodit skor 🙂 Uvidim...buduci tyzden idem k lekarke a potom ma uz posle do nemocky na poradnu a uvidim v akom stave vsetko bude.
@havana_frost tiež budem v35tt keď pôjdem
@matrix87 môj gynek robí tiež sono na každej poradni bezplatne, ale je to len minutka, ukáže mi hlavičku, srdiečko, v pondelok dokonca pár sekúnd vnútorný, aby lepšie skontroloval krčok, čo nezvykne....ale ako vravíš každý má svoje skúsenosti, snáď vie čo robí, Tvoj je možno zástanca nevyrušovania bábätka sonom keď netreba 🙂
@matrix87 ani ja neviem nic o babatku, tiez som ho naposledy videla v 30tt na velkom sone, ani raz mi nepovedal vahu babatka, absolutne nic. a to mam tiez spickoveho lekara, len vela toho nenahovori. Ale tiez som znepokojena, kedze ani neviem, ako sa mam pripravit. :-/
Uz len 22 dni .........a tak nezabudni...... cas sa kraaaaaaaaaati :D
neviem kto mi doda odvahu 😀 😀 😀
Dievcata, tie co ste uz niekedy rodili sekciou, ako dlho vam trvalo kym ste sa dali dokopy...nemyslim uplne 100%-ne, ale aspon tak,ze ste vedeli normalne fungovat bez problemov pri vstavani, bez prikrcania sa pri chodzi... lebo ja stale cakam na nejake zlepsenie a velmi sa nic nedeje a to je to uz tyzden
@lerinka ja som si ta tiez vsimla, ale ani minenapadlo pri satatuse 4 detickach, ze si to ty 😉 .. musime sa stretnut, ale ja uz nedojdem za tebou- to je uz na mna daleko- ja mam uz veselo tvrdnutie brucha nespocetne krat za den, pridali sa poslickovia a maly sa mi ritkou opiera o prave rebro, takze mam permanentne bolesti 😝 , ale niekde do centra mesta by osm sa vedela dotrepat, snad, z ruzinova to nie je az tak daleko. a inak, ideme sa stahovat do karlovky, blizko ku kamile, zhodou okolnosti 😉
@eevicka83 podla mna a teraz sa neuraz nemyslim to v zlom,ty sa velmi stresujes cele tehotenstvo.Nerob to co robis,ja som napriklad monitor srdiecka ani nepouzivala,lebo ked som nevedela najst srdiecko tak som presne takto stresovala.A popravde,merat pulz babtka v 9 mesiaci to by ma uz vobec nenapadlo.Lekari Ti predsa povedali,ze je vsetko OK.Nie?Tak im skus verit a uzivaj si posledne dni s miminkom v brusku,zachvilku je s Tebou 🙂
A k tomu pichaniu,mna picha vsade a ked ma zacnu boliet krize,zacina ma oblievat pot az mi pride zle...Nuz mame kusok pred porodom,tak je to normalne
@sheila2004 nemame toho isteho? 😀 ani moj toho vela nepovie, ked nechce... len vcera sa akosi rozhovoril....
@eevicka83 ja mam bezne pulz 120 a moj doktor to neriesi, ani obvodna, len zhodnotila, ze v tehotenstve je to normalne, lebo treba viac krvi prepumpovat....
baby, mam podozrenie, ze moj manzel ma vcera stihol nakazit nejakou chorobou. prisiel domov z nocnej, ze je chory, spal cely den, kym som bola prec a uspesne som sa mu vyhybala, ale ked uz bol cas ist domov, tak som sa o neho musela starat, lebo jeho aj nadcha zlozi 😀 a mal horucku 38,5°C a roznasal bacilov po celom byte, lebo mal potrebu byt pri mne a ja som tu potrebu vobec nemala, tak bol aj tak vsade tam kde ja... tak som ho rano teraz poslala k doktorke, lebo sice vravel, ze bol v robote aj na pohotovosti, ale isto im zabudol spomenut, ze to potrebuje vyliecit rychlo, lebo ma doma tehotnu zenu... tak som zvedava, co mu dnes povie doktorka. a dufam, ze jeden rychly horuci caj ma pred jeho bacilmi uchrani, lebo som sa mu vcera vyhrazala, ze ak ma nakazi dacim teraz, tak ho vystahujem... 😕
@ewca 2 dni, kym som zacala ako tak fungovat, 2 tyzdne kym som zacala lepsie fungovat.. inak do uplneho normalu som sa dostala tak cca do 2 mesiacov.. Sekcia je operacia najhorsie je, ze na mieste ktore si stale namahas aj ked sa to nezda. Kedze brusne svaly potrebujes takmer ku kazdej cinnosti.
@vavrenka a v ktorom si týždni? nemáš to zobrazené v profile...bývam v meste tak keby som Ťa mohla vidieť, potešilo by ma to..tiež začínam tento týždeň pociťovať viac chrbticu a maternicu, častejšie bruško tvrdne...a ano, deti mi pribudli tri v priebehu troch rokov 🙂)) ale...napíšeme si mail, toto nech už neriešime v téme pôrod 🙂
@ewca mrzí ma, že to tak zle znášaš, ako som písala o sekcii už, u mňa to bolo lepšie a rýchlosahojace....je to fakt veľmi individuálne u každej ženy....v pôrodnici kramáre práveže nebývajú zlé ohlasy, ale keď si bola akútny prípad, ktorý priviezli z kocha, asi tam boli iné stresy ak sa niečo dialo čo museli riešiť možno už aj neskôr ako bolo treba....radšej chod skôr na prehliadku ako po šestonedelí....ak to neprejde....

@havana_frost ja chodim od 35.tt