icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

lenka83_43
21. mar 2013

@andy09 urcite ti este nebrali krv na AFP testy tie sa beru az v okolo 16 tt toto bol odber klasicky v tehu co robia mne ho budu robit v 10tt ale afp to urcite nebolo..

andy09
21. mar 2013

@adka11 aj ja som doma na PN od pondelka ale neviem ani čo mám robiť nie som zvyknutá na to byť doma a kde je ešte november.

andy09
21. mar 2013

@lenka83_43 neviem tak som to mala napísané v karte čo som si pozerala čo dr. napísala kým som čakala u sestričky.

andy09
21. mar 2013

@nelynciatko jej tak to vela štastia na štátniciach...to Ti verím že sa Ti nechce...ja ako som ostala teraz doma nechce sa mi tiež nič a cítim sa viac unavená ako ked som chodila do práce 😀

94
21. mar 2013

@andy09 a prečo ťa vypísali? ......(možno si to už písala len som to nezachytila prepáč)

teuflerin
21. mar 2013

@euka210 no mne dala asi sest terminov na nejake odbery a tieto veci.....a zvysok mi bude asi davat pravidelne po kazdej poradni ze kedy dalsia :D
@andy09 no ja mam tiez druhe sono za sebou en prve nebolo vidiet nic :D
@sarrahmichelle joj ja osm mala tiez "zerku" vcera vecer riadnu :D
@94 si normlana ja som si tiez este v nedleu robila test :D

nelynciatko
21. mar 2013

@andy09 dakujem, ani nehovor vcera som muzovi hovorila, ze isla by som do prace :D tak sa mi smial ze kto mi ma vyhoviet.....teba zamestna aspon poobede mala, ale mne ked on pride az o deviatej vecer, tak pre mna hotova katastrofa 😀

nelynciatko
21. mar 2013

@teuflerin nejak som nezachytila to druhe sono, tam uz bolo pekne drobciatko vidiet? lebo mne tiez na prvom nebolo nic, iba dutinku :( a dalsie vysetrenie az 3.4. A na ake odbery ides?

zuzimasi
21. mar 2013

@94 tak to je super, to sme na tom potom približne rovnako 🙂 Ja som zatiaľ nebola na ultrazvuku, chystám sa tam až v apríli, vtedy už určite bude jasné ako sa to vyvíja, toto je totiž moje tretie tehu po dvoch potratoch a vtedy ma dosť stresovali opakované vyšetrenia a čakanie na akciu srdiečka, tak som si povedala že teraz si počkám a pokiaľ sa budem cítiť dobre, tak gyndoša navštívim až okolo 8tt. A ty si na tom ako? Máte už potvrdené srdiečko?

kwetinnka
21. mar 2013

Tak som vas nasla...hladala som novembrovky 2013 a nasla som vas a rada by som sa k vam pridala.Ja som prisla na to ze som tehu pred vcerom,urobila som si odbery a na sono idem az 10.4.skoraj tak neviediet srdiecko.
Drzim nam vsetkym palce 😀

isabellaa
21. mar 2013

@kwetinnka ja idem na ultrazvuk 9.4. a tiez by som sa rada pridala k novembrovkam

kwetinnka
21. mar 2013

tak to snad spolu dotiahneme do konca

94
21. mar 2013

@zuzimasi ahoj nemám potvrdené srdiečko....idem v pondelok...to budem čerstvý 7 tt...ale netuším či už bude vidno srdce. Prepáč blbá otázka....ale predtým si niečo cítila ked si potratila? bolesti alebo si krvácala?.....Držím palčeky....možno budeme rodiť naraz!!!

pechlinka
21. mar 2013

Ahojte baby...takze dnesny kontrolny UTZ dopadol velmi dobre... 🙂 fazulka je jedna ma 12,44 mm a sme v 7+3tt 🙂
Buduci tyzden si ideme pre tehotensku knižku.. 🙂

kwetinnka
21. mar 2013

a tu ti nedali hned?ja ked som pri prvom v 7tt prvy krat tak mi hned dala aj fotku aj knizku

teuflerin
21. mar 2013

@nelynciatko na prvom som nemala vobec nic.....a teraz vcera na druhom som bola 6+2 a mal som 3,5mm drobcatko a bilo nam srdiecko 🙂)) takze urcite ti uz bude krasne vidiet neboj sa nic 🙂

zuzimasi
21. mar 2013

@94 no možno budeme rodiť naraz 🙂 držim palce, aby ultarzvuk v pondelok potvrdil srdiečko

zuzimasi
21. mar 2013

@kwetinnka gratulujem k tehotenstvu, aj ja som objednaná na UTZ až 10.4. Na kedy Ti zatiaľ vychádza termín?

trish31
21. mar 2013

@cobinka jo uz je lepsie uz ma neboliiii usko ani niiiiic...a hladna som ja stale ano snazim sa papat pravidelne....

trish31
21. mar 2013

Baby aj ja uz chcem vidiet moje babatko:(

kattija
21. mar 2013

@trish31 a kedy ides?

trish31
21. mar 2013

@kattija az 9.aprila ☹

kattija
21. mar 2013

@trish31 ja zajtra ale strasne sa bojim aby bolo vsetko ok

zuzimasi
21. mar 2013

@trish31 ja až 10.4., neboj to prejde rýchlo 😉

trish31
21. mar 2013

@kattija aj ja sa bojim a mna este caka dlhy let....

trish31
21. mar 2013

@zuzimasi dufam 😀

zigy
21. mar 2013

@trish31 a kde mas foto? ci uz dakomu vadilo.Kedy letis smer Slovakia? Od piatku to bolo kruteee,ani hladna ani najest blee ,ale dnes je mi uz konecne fajn len aby to tak aj zostalo.

andy09
21. mar 2013

@94 vypísala ma preto lebo som potratila potom som mala dceru bola som na rizikovom a pred rokom a pol som znova potratila tak kvoli tomu.

andy09
21. mar 2013

@nelynciatko ja sa doobeda premotám a potom idem pre malú a už je veselo a sa teším nech je už vonku teplo budeme chodiť von.

trish31
21. mar 2013

@zigy zas ma niekto nahlasil..mam sa k tomu vyjadrit? 😀 3.aprila letim,4.aprila som vo Frankfurte kde menim let do Viedne a o 12:05 som vo Viedni 😉 No aj ja som dneska OK nastastie