Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@lenka83_43 neviem tak som to mala napísané v karte čo som si pozerala čo dr. napísala kým som čakala u sestričky.
@nelynciatko jej tak to vela štastia na štátniciach...to Ti verím že sa Ti nechce...ja ako som ostala teraz doma nechce sa mi tiež nič a cítim sa viac unavená ako ked som chodila do práce 😀
@euka210 no mne dala asi sest terminov na nejake odbery a tieto veci.....a zvysok mi bude asi davat pravidelne po kazdej poradni ze kedy dalsia :D
@andy09 no ja mam tiez druhe sono za sebou en prve nebolo vidiet nic :D
@sarrahmichelle joj ja osm mala tiez "zerku" vcera vecer riadnu :D
@94 si normlana ja som si tiez este v nedleu robila test :D
@andy09 dakujem, ani nehovor vcera som muzovi hovorila, ze isla by som do prace :D tak sa mi smial ze kto mi ma vyhoviet.....teba zamestna aspon poobede mala, ale mne ked on pride az o deviatej vecer, tak pre mna hotova katastrofa 😀
@teuflerin nejak som nezachytila to druhe sono, tam uz bolo pekne drobciatko vidiet? lebo mne tiez na prvom nebolo nic, iba dutinku :( a dalsie vysetrenie az 3.4. A na ake odbery ides?
@94 tak to je super, to sme na tom potom približne rovnako 🙂 Ja som zatiaľ nebola na ultrazvuku, chystám sa tam až v apríli, vtedy už určite bude jasné ako sa to vyvíja, toto je totiž moje tretie tehu po dvoch potratoch a vtedy ma dosť stresovali opakované vyšetrenia a čakanie na akciu srdiečka, tak som si povedala že teraz si počkám a pokiaľ sa budem cítiť dobre, tak gyndoša navštívim až okolo 8tt. A ty si na tom ako? Máte už potvrdené srdiečko?
Tak som vas nasla...hladala som novembrovky 2013 a nasla som vas a rada by som sa k vam pridala.Ja som prisla na to ze som tehu pred vcerom,urobila som si odbery a na sono idem az 10.4.skoraj tak neviediet srdiecko.
Drzim nam vsetkym palce 😀
tak to snad spolu dotiahneme do konca
Ahojte baby...takze dnesny kontrolny UTZ dopadol velmi dobre... 🙂 fazulka je jedna ma 12,44 mm a sme v 7+3tt 🙂
Buduci tyzden si ideme pre tehotensku knižku.. 🙂
a tu ti nedali hned?ja ked som pri prvom v 7tt prvy krat tak mi hned dala aj fotku aj knizku
@nelynciatko na prvom som nemala vobec nic.....a teraz vcera na druhom som bola 6+2 a mal som 3,5mm drobcatko a bilo nam srdiecko 🙂)) takze urcite ti uz bude krasne vidiet neboj sa nic 🙂
Baby aj ja uz chcem vidiet moje babatko:(
@nelynciatko ja sa doobeda premotám a potom idem pre malú a už je veselo a sa teším nech je už vonku teplo budeme chodiť von.

@andy09 urcite ti este nebrali krv na AFP testy tie sa beru az v okolo 16 tt toto bol odber klasicky v tehu co robia mne ho budu robit v 10tt ale afp to urcite nebolo..