Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@matrix87 no super aspon vies ze sa nieco deje. ale pozeram ze mas este 19 dni do terminu to je este takmer 3 tyzdne, este aspon 7-10 dni by mal vydrzat 🙂 mne tak dr. hovoril. my to mame dnes za 12 dni asi do terminu podla ms ale tak este chcem aby vydrzala bud. tyzden. aj ked sa uz strasne zle citim
jeeej a mne to pise uz iba 11 dni.. no ale zase mala je vraj mensia takze ktovie..
Tak baby ja som sa bola vcera prejst a prislo mi zle zacalo mi brusko tvrdnut v noci som moc nespala co sa mi hlava tocila....A stale mi je tak zvlastne nikoho nemam doma az o 15tej sa mama vracia tak dufam ze to tu zvladnem....Divno mi je a neviem opisat ako konkretne
čaute, tak ja som si dala včera teplý kúpeľ, ale zatiaľ to nemalo žiadúci efekt, ale prestali ma na chvíľu bolieť kríže 😀 tak aspoň na niečo to bolo dobré 🙂 keby sa mi chcelo, tak by som konečne tú kuchyňu upratala, ale zatiaľ sa mi nechce...
@vavrenka @tirsh31 tak si daj horucu sprchu. Ja som zo zaciatku pila kavu.. ale teraz posledne 2 mesiace pijem len bezkofeinovu.. 🙂.
Ja mam niekedy v noci velke bolesti v podbrusku a akoby mi tlacilo na konecnik. Vcera som kvoli tomu nemohla vobec spat. Dnes naopak super noc, ziadne bolesti ... vyspala som sa nadherne.
Ale ked idem na chvilu von na prechadzku hned mi strvrdne brusko a boli ma v podbrusku. Tiez ked nieco dlhsie robim ma zacne boliet v podbrusku.
@poussin mne povedala porodná sestra, že vyvinuté pluca by mali byť už od 36 tt....to isté som našla kdesi na nete, ale zase na druhej stránke že po ukončenom 37 tt....tak ktohovie kedy je to ozaj ukončené...
@poussin nazrela som ešte do knihy o tehotenstve: "v 35 tt sú plúca takmer úplne zrelé"....pozrela som ešte do ďalších týždňov, tak v 39 tt : "....plúca stále dozrievajú...." neviem čo si o tom myslieť...
@kwetinnka mne kázal vysadiť od ukončeného 35 tt
@trish31 mne je takto divne uz par dni..normalne sa bojim kaxdeho rana..cele doobedie mi je velmi spatne som uplne nevladna tazko sa mi dycha oblieva ma teplo...no hrozne..potom poobede je trochu lepsie...ale som riadne vycerpana...este aj v noci zle spim lebo mam kusok nadchu a predtym som zase mala hrozne sucho v nose a to sa mi tiez zle spalo...
Baby,aj vy máte upchate dutiny nosove?strašne ma to znervoznuje a ani kvapky mi dakedy nepomáhaju.
Ahojte, tusim uz mame vsetky dost 😀 tie dutiny mam aj ja upchate a hrozne ma to rozculuje. Nenapadlo ma, ze to moze byt z tehu az ked som teraz vas citala. A to mam pred sebou este skoro 6tt

dievcata dnes utekam k malemu do nemocnice, snad nas tam nebudu dlho drzat...uz chcem byt doma komplet s celou rodinou, ninusku som uz dva tyzdne nevidela :(