icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

zigy
21. mar 2013

@trish31 ani nemusis 😀 to co sa tu deje to uz je nonsens.Jooj to uz za chvilku,budem na teba mysliet nech si v pohode 🙂

trish31
21. mar 2013

@zigy no,len neviem vobec kolko budem bez muza...az mi je do placu.Ale co uz....nic ine nam nezostava 😢

zigy
21. mar 2013

@trish31 neboj ubehne ti to,pride za tebou a nebudes sama 🙂 omeletka ti bude robit spolocnost

trish31
21. mar 2013

@zigy no,len ktovie kedy.....ach jaj ale co uz asi to ma takto byt 🙂

vavrenka
21. mar 2013

@andy09 jaj, precitala som si, ze sa tesis na teplo, ja priam po nom prahnem, ale vraj koncom tyzdna ma opat snezit!!! 😔

kwetinnka
21. mar 2013

@zuzimasi zatial nejak 22.11,ale myslim ze to bude s posunom lebo nemavam 28 dnovy cyklus

andy09
21. mar 2013

@vavrenka tak tak teším sa na teplo ved toto je už nenormálne. Dnes som aj ja pozerala počasie a tam také teploty že -4 -15 a sneženie katastrofa a až po velkej noci sa vraj oteplí.

eevicka83
21. mar 2013

@teuflerin ahoj no ja som bola na sone tiez 6+2 tt akcia srdiecka bola a plodik mal 4,5mm a dr. ze je sice trochu mensie ale mozno to nevadi tak ma dostal a bola som z toho zase taka na nic..

baby stale vam je rovnake v tieto dni? alebo mate aj taky den ze je vam super a potom na druhy den zle? lebo ja som teraz tahala taku dlhsiu snuru ze mi bolo zle..

vavrenka
21. mar 2013

@andy09 uz aby sa, ja som trochu ochorela a je pre mna velkym sebazaprenim kazdy den chodit s malou von 2x (aj mm ochorel), si pripadam ako vrana uboha, tak nech je aspon teplucko...

cobinka
22. mar 2013

@eevicka83 ja mam zase dni, ze dva dni len zle a zle a potom 4-5 dni dobre a zase zle...ale myslim, ze to bude skor z jedla, len som este nezistila, ze z ktoreho 😒

Tak prvy jarni den za nami, Velka noc pred dverami a vonku to vyzera skor na Vianoce ☹ ja uz chcem teplooooo 😉

grace
22. mar 2013

Ahojte, tak ja som volala gynekologovi koli niecomu tak som rovno povedala, ze som tehotna a mam vraj prist uz buduci utorok 😨 Som z toho prekvapena pretoze pri pvom mi kazali prist az okolo 10tt. No podla mna toho este vela neuvidime ale sak dobre...mozno uz srdiecko bude 🙂

teuflerin
22. mar 2013

@eevicka83 mne nepovedala lekarka vobec ze by bolo mensie alebo nieco...takze si myslim ze v norme.....v 7tt ma byt 4-5 mm...takze to si dobre....

teuflerin
22. mar 2013

kocky a ja som dnes dostala tu najkrajsiu knizocku aku zena moze dostattt 🙂)) tehotensku ))) vytesujem sa 🙂

grace
22. mar 2013

@teuflerin jeeej tak skoro? to je super. Tesim sa s tebou 🙂

teuflerin
22. mar 2013

@grace no som dosla dnes ku sestricke lebo som mala ist na prvy odber a knizka uz vypisana a nachystana 🙂)) tak sa tesim 🙂

cobinka
22. mar 2013

jeej super teuflerin 🙂 ja som bola u dr.v 5tt a este len sono urobil na potvrdenie fazulky 😉 a objednal ma na dalsie sono na 3.4. tak uz hadam aj mi budeme zaknizkovani 😅

zuzumajko
22. mar 2013

cauky baby 😀 tak ja som prisla na hlboku myslienku dnes rano - spinila som a krvacala zo stresov v paci 🙂 vcera cely den ziadne spinenie a dnes rano som si na to len spomenula a hopa - spinim 😒 ale je to menej ako predtym 😀

@cobinka
@teuflerin baby tehu knizka by sa mala davat asi az po zistenej akcii srdiecka nie? 🙂

teuflerin
22. mar 2013

@zuzumajko ja som akciu srdiecka uz mala 🙂)) takze mam ju opravnene 🙂
@cobinka urcite ano budem na teba mysliet potom mi daj vediet 🙂)
@zuzumajko a nemoze ta learka vypisat na PN?

zuzumajko
22. mar 2013

@teuflerin jeej tak to chapem 😀 aj ja uz chcem vidiet moje babo a srdiecko 🙂 ideme buduci utorok mrknut babatko 🙂
a jj som na PN, ale som workoholik, tazko sa mi na pracu prestava mysliet 🙂

pechlinka
22. mar 2013

@teuflerin Ahoj..no super gratulujem.. 🙂 ja dostanem knižocku buduci tyzden v utorok .. 🙂 tešim .🙂

vavrenka
22. mar 2013

@pechlinka a kolky tt si?

vavrenka
22. mar 2013

@teuflerin velka gratulka k babatku 😵 , aky je to pocit, vidiet, ze v sebe mas nieco zive, comu tlcie srdiecko?

pechlinka
22. mar 2013

@vavrenka Ahoj, vcera som bola v centre na kontrolnou UTZ a sme v 7+3tt. 🙂

vavrenka
22. mar 2013

@zuzumajko mne dala minule doki knizku az 10tt, aj ked akcia srdcka uz bola v 8tt, ale asi sa bala, lebo som mala predtym 2x potrat, ktohovie..

vavrenka
22. mar 2013

@pechlinka a vsetko je ok, ze? to je super 😵 😵 😵 😵

pechlinka
22. mar 2013

@vavrenka No..ano...lekarka povedala ze je vsetko v uplnom poriadku.. 🙂

zuzumajko
22. mar 2013

@vavrenka jj aj moje minule a nestastne tehotenstvo to bolo tak..knizku som dostala az koncom preho trimestra 😒
ale dufajme, ze toto bude v poriadku a oki 😀

ewca
22. mar 2013

dievcata ako sa dnes mate? dnes je mala v skolke, tak mam oddychovy den (samozrejme ako inak ako s hacikom v ruke) ... vcera som ju mala doma cely den, muz prisiel az 21,30 domo ked uz Ninka spala, bola som K.O. uplne ....
inak aj vam byva tazko z kavy?
mne je doobeda celkom fajn, ale spatne mi zacina byt takto okolo obeda a potom vecer :(

teuflerin
22. mar 2013

@ewca mne j dnes prvykrat zle od rana....fuuu...kocky tak tym co je zle od zacitku nezavidim ved ja osm dnes nemozna....je mi stale na grc a pritom nic von nejde..islao sm si dat teraz vyvar tak uvidime ci to trosku pomoze...stasne :/
@vavrenka bolo to uzasne ateda poviem ti ze este stale tomu neverim ze mi rastie v brusku novy zivot 🙂))
@zuzumajko jaj no tak to je blbe....davaj na to pozor aby sa cosi kvoli tomu nestalo!!! 🙂

ewca
22. mar 2013

@teuflerin ja som bola takato v stredu, mne sa nechcelo absolutne nic... vcera som sa musela kvoli dcere nastartovat ale vecer som bola hotova ...
a co sa tyka jedla, tak by som zjedla vsetko a nic zaroven...proste na nic nemam chut a vzapeti uplne na vsetko (najma na to co doma nemam)... ani len do obchodu sa mi nechce ist.... inak ty si odkial?