Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@teuflerin ahoj no ja som bola na sone tiez 6+2 tt akcia srdiecka bola a plodik mal 4,5mm a dr. ze je sice trochu mensie ale mozno to nevadi tak ma dostal a bola som z toho zase taka na nic..
baby stale vam je rovnake v tieto dni? alebo mate aj taky den ze je vam super a potom na druhy den zle? lebo ja som teraz tahala taku dlhsiu snuru ze mi bolo zle..
Ahojte, tak ja som volala gynekologovi koli niecomu tak som rovno povedala, ze som tehotna a mam vraj prist uz buduci utorok 😨 Som z toho prekvapena pretoze pri pvom mi kazali prist az okolo 10tt. No podla mna toho este vela neuvidime ale sak dobre...mozno uz srdiecko bude 🙂
kocky a ja som dnes dostala tu najkrajsiu knizocku aku zena moze dostattt 🙂)) tehotensku ))) vytesujem sa 🙂
jeej super teuflerin 🙂 ja som bola u dr.v 5tt a este len sono urobil na potvrdenie fazulky 😉 a objednal ma na dalsie sono na 3.4. tak uz hadam aj mi budeme zaknizkovani 😅
cauky baby 😀 tak ja som prisla na hlboku myslienku dnes rano - spinila som a krvacala zo stresov v paci 🙂 vcera cely den ziadne spinenie a dnes rano som si na to len spomenula a hopa - spinim 😒 ale je to menej ako predtym 😀
@cobinka
@teuflerin baby tehu knizka by sa mala davat asi az po zistenej akcii srdiecka nie? 🙂
dievcata ako sa dnes mate? dnes je mala v skolke, tak mam oddychovy den (samozrejme ako inak ako s hacikom v ruke) ... vcera som ju mala doma cely den, muz prisiel az 21,30 domo ked uz Ninka spala, bola som K.O. uplne ....
inak aj vam byva tazko z kavy?
mne je doobeda celkom fajn, ale spatne mi zacina byt takto okolo obeda a potom vecer :(
@ewca mne j dnes prvykrat zle od rana....fuuu...kocky tak tym co je zle od zacitku nezavidim ved ja osm dnes nemozna....je mi stale na grc a pritom nic von nejde..islao sm si dat teraz vyvar tak uvidime ci to trosku pomoze...stasne :/
@vavrenka bolo to uzasne ateda poviem ti ze este stale tomu neverim ze mi rastie v brusku novy zivot 🙂))
@zuzumajko jaj no tak to je blbe....davaj na to pozor aby sa cosi kvoli tomu nestalo!!! 🙂
@teuflerin ja som bola takato v stredu, mne sa nechcelo absolutne nic... vcera som sa musela kvoli dcere nastartovat ale vecer som bola hotova ...
a co sa tyka jedla, tak by som zjedla vsetko a nic zaroven...proste na nic nemam chut a vzapeti uplne na vsetko (najma na to co doma nemam)... ani len do obchodu sa mi nechce ist.... inak ty si odkial?

@trish31 ani nemusis 😀 to co sa tu deje to uz je nonsens.Jooj to uz za chvilku,budem na teba mysliet nech si v pohode 🙂