Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@eevicka83 gratulujem 🙂
@eevicka83 gratulujem k bambulke 🙂
Ahojte dievcatá,vcera som bola u svojho lekára,on mi robil prietoky,potom v nemocnici ctg,vsetko v poriadku,s primárom sme sa dohodli na 8-meho cisársky,tak budúcu stredu budú odbery a ostatné vysetrenia.Za tyzden som pribrala kilo,comu sa ani necudujem,lebo by som v kuse jedla 🙂 Teraz som dojedla pol vianocky a uz mi skvrka v zalúdku 😀
Vcera sme mali vybavit aj papier o otcovstve,no ten moj sikulo nemal so sebou obciansky,len vodicsky,skoro som ho zastrelila...tak este to musíme vybavit...
No dievcata... dnesna poradna nedopadla podla mojich predstav.... :(
moc - bielkoviny
tlak - 147 na 90... zvysili mi tabletky na tlak...
rano musim ist na kontrolne testy krvy.... a ked tam budu zvysene hodnoty ostavame v nemocnici... ked nie...
tak aj tak v pondelok, alebo v utorok na prijem... emoticon lebo malinky nieje pekne hlavickou dole ale je nejako priecne... a je dlhy... :D
tak ja uz neviem...
a tak ma ten dr. postaral zo spodu...ze som mala krv na toaletaku... pekne...alebo zeby to bola ta zatka???? neviem... ale ze do konca bud. tyzdna mame drobecka na svete... :DDDDDDDDDD
jo a bola som aj na pasoch...a to bolo v poriadku...tak sa tesim
@eevicka83 boze ta je nadhernaaaa GRATULUJEM!!
@mummyofthree
@trish31 dakujem.
Uz mam malicku aj pri sebe som si to vybojovala.. 🙂
@eevicka83 blahozelam ku krasnej princeznicke 🙂 aj ja uz chceeem
@eevicka83 je uplne DOKONALAAAA juj! celu vyobjimat a vybozkavat! dufam ze porod bol ok a vsetko je ako ma byt, ale je krasna zdrava a mliecka mas, takze vsetko je ako ma byt <3
krásna baculka, tie moje deti boli ako chrústiky 2,6kg a 2,9kg a toto v brušku má 2,7kg aspon ich dobre vyprdnem 😀 😀 😀
baby a ešte sa chcem spýtať do kočíka oblečiete maličké do overalu, perinky, fusaku aj deky??? už si to nepamätám 😒
tak dnes po poradni všetko ok, krček mäkne ale ešte sa neotváram, ďalšia poradňa v stredu, ešte u môjho lekára...tak užívame tehotenstvo....
Tak ma z poradne rovno do nemocnice poslal s preeklampsiou ☹
Jooj ženy konečne sa to tu rozbieha ... sa teším a držím Vám všetkým palce 🙂
Tak už máme mesiac a 2200 g 😀 Dnes sme boli na neurologickom vyšerení, všetko je v poriadku o 2 mesiace ideme znova, bude malého takto sledovať do jedného roka. Dr. nechápala že tak maličký a otočí sa sám až na brucho a dokáže už udržať hlavičku, hovorila že na predčasniatko je moooc šikovný a čipeerný a pritom až do 2.11. bude braný tak ako keby je v brušku. A takto vyzerá náš velký - malý chlap naostro 🙂
@andy09 ani sa mi nezda, ze uz presiel mesiac...fuuuha....a maly je krasnucky 🙂 take drobatko
@eevicka83 gratulujem k malickej,i ked na fotke vyzera ovela vacsia ako ten nas cervik trojkilovy.my uz zajtra domov ak nedostaneme zltacku.tak na nas myslite...

@mia1111 kedy máš presne termín?