Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@eevicka83 A akoze vybojovala...ved ti ju nedali po dvhoch hodinach...? ale je zlatunka,pusinka mala...
@matrix87 tak sa drzte....drzime palce...
@andy09 drobciatko zlate....ved on ich vsetkych odbehne...dnes som bola na nehty a kozmetickym syn 5 mes,m skoro 10 kil....taky bucko maly....
A nas nebude tiez ziadny drobec.
dievcata, tak som v soku- dens som bola na poradni a idem v utorok rodit. aj sa tesim, aj som si poplakala, maly malo pribera, coraz viac zaostava, takze musi ist von. vzdy mal nizsiu hmotnost, doki ma na to upozornoval, ale netusila som, ze je az taky slaby jedak. za posledny tyzden som pribrala 1,1kg a ten moj chrust horko tazko 180g... takze mi idu vyvolat porod. manzel skoro chytil sok, ked osm mu to volala do prace, boli sme nastaveni na porod az v novembri, ale stihame oktober.. inak cs mam 3, cize nic moc, tak idem do utorka makat, aby som sa pekne a rychlo otvorila a velmi netrpela..
ale je to aj tak sok, nemam nic zbalene, zazmluvneneho dokiho, ale aspon som dnes stihla vybavit epi.. je to divny pocit, vediet, kedy sa mi narodi dieta, hm...
Plna nadeji som dnes isla na poradnu,dufajuc,ze poslednu.Ale Mathias ma ine plany🙂Kontrakcie mam sice dost silne,ale ja to pocitujem bez bolestne,co je super,horsie je vsak,ze sa neotvaram.Krcok uz skoro neexistuje,maly je pripraveny,len sa neotvaram.V pondelok dalsia kontrola v nemocnici a uvidime,ako to vyzera.Doky sa usmieva ze do konca buduceho tyzdna budem mat odrodene,bola by som rada,kedze odchadza na kongres a ja u nikoho ineho rodit privelmi netuzim...Tak cakame,ako sa rozhodne Mathias v tomto smere🙂
inak dievcata, aj ja sa pridavam uz k mamickam, 14.10. o 13:53 sa nám narodila dcérka, 54 cm 3070 g. vypýtala sa síce o tri tyzdne skor, ale sme stastní, ze uz je tu s nami 🙂
@vavrenka presne takto som si to sebe dnes hovorila 🙂 ja idem na sekciu planovanu a teraz to mam za 12 dni 🙂 je to fakt take zvlastne ked vies presne kedy sa narodi 😅 drzim palceky aby to bolo v poriadku, ved vahovo je drobec podla mna ok, ktory tyzden si? Ja 38tt a vcera som bola na utz a moj drobcek ma zatial len 2500g a za tych 12 dni uz ani moc nepriberie 😒 ale tak to nevadi, dostanu sa von z bruska a zacnu nase mliecko papat a hned to bude lepsie 😉
@lerinka asi nie ☹ , nemam nic pripravene, v so ide mm malovat, este k tomu na cely vikend budeme mat navstevu, a ja sa potrebujem na ut psychicky prirpavit a aj fyzicky. heh, len ako, ze? mam nizucke CS a nechce sa mi dlho trpiet.. pri hanke , ked mi vyvolavali porod som mala CS 10, takze to slo po ako masle, ale teraz mam CS iba 3... maleho idu vybrat, aj kvoli mojej blbej trombofilii a travaicim tazkostiam, nie len kvoli tomu, ze coraz pomalsie rastie (co vraj ma byt naopak), takze tehu uz splnlo svoju funkciu a prestalo prospievat malemu a mne tiez, takze ho doki ide ukoncit, hm.. podla mojich vypoctov (kedy som otehu, nie poda poslednej ms) budem v den porodu 37+5tt.
Maminky 🙂 🙂 🙂 Už som sem dlho neprispela, tak dnes narýchlo nakuknem čo je nové 🙂 Nás zajtra čaká váženie v nemocnici, tiež idem preventívne s Maxom k detskej, keďže manžel je chorý, tak či niečo nechytil aj malý a potom konečne do mesta ... Náš drobec rastie, tak niečo dokúpime a ja ženy neuveríte, vážim ešte menej ako pred tehotenstvom!!!!!!!!!! Normálne sú mi rifle veľké, tak idem s RADOSŤOU kupovať menšie číslo !!!!!!!!!! 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@nedockava4 dakujem . Ani mne to nejde do hlavy , že už je to mesiac. Teraz to ide neskutočne rýchlo.
tak ja mam za sebou preoperacne vysetrenia 😉 interne aj ARO v pohode, pod narkozu mozem aj dnes, tlak uplne ukazkovy - sila, hlavne ze u dokiho bol hranicny-nechapem 😒 , este tura po obchodoch, Daniel dnes doniesol 5 jednotiek zo skoly, takze aj hrackarstvo sme stihli 🙂 a uz mam dost...ked som vystupovala z auta, som mala pocit, ze Emka uz ide von...neviem, ci mi tak tlacila na moc.mechur, alebo na jazvu, ale boleeeeest riadna..teraz sedim s vylozenymi nohami, nic neboli a mala si spokojne kopka 😉 ale mam dost, tieto maratony uz nie su pre mna 😎
@eevicka83 ASpon teraz vidíš aké to je ked tou váhou stresujú. Ja som si tiež tak vravela, že stále mi tvrdili, že bude malinký a v 34 tt ked sa narodil mal 2110 g a ešte mal do termínu 5 týždnov čas tak by mal hádam aj okolo 3 kg mal v termíne. Je to ozaj nepresné a potom zbytočne stresujeme.
@eevicka83 dakujeme. Aspon bude dlho za také babatinko a veci dlho ponosí, aj ked teraz mu je chudáčikovi všetko velké. Každý kto ho vidí mi vraví že také malinké babatko ešte ani nevideli. Nám to už doma ani nepríde že je taký drobček berieme to tak že taký má byť 🙂 Som zvedavá kolko bude v utorok vážiť.

@matrix87 drzte sa a potom daj vediet,co a ako s Vami 😉