icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

andy09
24. okt 2013

@kwetinnka ved uvidíme ako mu to priberanie pôjde🙂 Aj Miška bola maličká a aká baba je teraz .

andy09
24. okt 2013

@katyka11 tak držím palce nech dobre dopadneš zajra , daj potom vedieť.

andy09
24. okt 2013

@ewca ano pretočí sa na bruško, ja som tiež zírala ako blbá najskôr sa len na bok dával a zrazu šup na bruško a dnes aj u tej neurologičky sa predviedol a hlavičku dvíha hore aj ona bola z toho vyvalená že predčasniatko a je takéto. A už mi asi dvakrát urobil aj to že nožkami sa zaprie o perinku a dvihne celý zadok hore.

kvetkak
24. okt 2013

@nikky81 gratulujeme, nech Vás pustia čo najskôr domov a lavne aby ste boli zdravé!D

lerinka
24. okt 2013

@nikky81 blahoželám, nedáš fotku? nech sa pokocháme ďalším členom 🙂

lerinka
24. okt 2013

@andy09 to musí byť krásne sledovať, také malé vrtielko, však asi dosť cvičil v brušku 🙂

eevicka83
24. okt 2013

@andy09 a casto papa maly? Nie je spavy? Dufam ze my nedostaneme zltacku lebo som jej nedovolila odstrihnut pupocnik hned iba po niekolkych minutach a vtedy pretecie viac krvi k dietatku.ma to vyhody ale nevyhoda je ta ze tym ze ma babetko viac krvi tak sa mozu tazsie stiepit krvinky.

lerinka
24. okt 2013

@vavrenka budem na Teba myslieť, nachystaj sa psychicky a telo sa snáď prispôsobí...fyzicky si robila dosť, aby sa to rozbehlo 🙂 my sme tiež prerábali byt pred pár dňami a dnes som si balila veci do pôrodnice a je to zvláštny pocit...verím, že Ti príde zvláštne vedie...už v utorok budeš mať drobca v náručí 🙂 ak to počítaš podľa dňa otehu tak vlastne podľa klasických výpočtov by si mohla byť už v termíne? to už malý bude uplne v pohode pripravený na svet 🙂 teším sa, zvládnete to!
ja som si tak zvykla na malého v brušku, že už ani nechcem, aby som rodila skôr....🙂 len nech je všetko v poriadku...aj u teba...!

kwetinnka
24. okt 2013

@eevicka83 Nejde ani tak o mnozstvo krvi ktora prejde pupocnikom pred jeho dotepani ale o jeho bohatstvo na zelezo.Deti ktore maju tuto monost a je pockane na dotepanie z tejto zasoby cerpaju niekolko mesiacov.A to ciastocne zabranuje aj rozpadu krviniek.Najdolezitejsie je u deti vylucovanie a dojcenie...ak vsetko funguje deticky ani nezvyknu zozltnut.Ja som dokonca RH negat...a mala Pozit a nezozltla vobec.

kwetinnka
24. okt 2013

@eevicka83 cery pred tym zozltli?

mummyofthree
24. okt 2013

@andy09 boze ten je malilililinkatyyyyyy

mummyofthree
24. okt 2013

@vavrenka urcite to vsetko dobre dopadne, neboj sa!

mummyofthree
24. okt 2013

tak kolko deticiek uz je vonka?🙂

eevicka83
25. okt 2013

@kwetinnka no ja vyhody viem preto som chcela aby jej ho bud nechali par minut tepat alebo dotepat uplne.len som pisala tu nevyhodu ze tym ako pretecie viac krvi k babetku moze mat potom problem so zltackou..ale verim ze nas pripad to nebude zatial je o.k. 🙂

eevicka83
25. okt 2013

@kwetinnka nepochopila som co si sa pytala "cery potom zozltli? Myslela si cely? Ci ako?

trish31
25. okt 2013

Ahoj baby mam otazku vy mate alebo ste mali vybaveneho porodnika?Lebo ja som s mojim dohodnuta,ale buduci tyzden v piatok odchadza mimo SR.Som sa na to spoliehala cely cas a teraz som troska nervozna,ze pridem len tak rodit ani neviem ku komu.

euka210
25. okt 2013

@trish31 ja som nemala ani pri prvom, ani teraz som neplanovala. Predtym ma operoval primar a teraz zatial neviem ci on, ci jeho zastupca.

trish31
25. okt 2013

@euka210 dakujem...ono v podstate odrodit ma musia🙂

matrix87
25. okt 2013

@jaja018 aj bielkovinu dom mala,aj trocha opucham.to mi len teraz v 39tt mi vymysleli

ewca
25. okt 2013

@andy09 vies co aj mj maly sa vie dat nabok, ale to nie je cielene pretacanie...dcera to nerobila, ale ona mala hypertonicky syndrom lavej strany, my sme museli cvicit aj vojtovku...

katyka11
25. okt 2013

Takze dievcata...podavam hlasenie... :D
Kontrola krvy dopadla dobre... takze si ma nenechali v nemocke....ale ako ma vcera dr. postuuuural zo spodu... tak nakoniec mi hlienova zatka odisla... takze sme doma.... a mame sa sledovat... a setrit az do utorka...

v utorok na prijem... a vyvolaju mi porod ... ak to na nas nepride naaaaaaahodou skorej :D

katyka11
25. okt 2013

@andy09 Andy krv ok... tlak dnes opat dobry... 😉 tak sa vytesujem...ze si ma nenechali uz od dnes v nemocke... ale hl. zatka odisla....tak sa uz mam setrit a v utorok na prijem...do nemocky.... a vyvolaju porod ... koli tomu tlaku...
ale tak uz sa tesim.... nech uz to mame za sebou 😀

grace
25. okt 2013

Ahojte, juj ako sa nam to tu rozbehlo...ostane vobec nejaka novembrovka aj na november? 😀 Gratulujem vam kocky, babatka su uzasneeeee. Ja som bola vcera prvy krat v poradni v porodnici, vsetko OK, otvorena som na jeden prst. No uvidime ale mohla by sa vypytat trosku skor von...uz fucim neskutocne. No ale do terminu este 4tt.

kwetinnka
25. okt 2013

@eevicka83 ci ti aj prve dve dcery zozltli...som sa pytala prepac..A ja som este nepocula ze by to mnozstvo ktore prejde mohlo ovplyvnit stav zltacky
@trish31 jaj som mala aj pri dcere a budem mat aj teraz.Mudr.Kriska tusim si niekde spominala ze si u nho bola.
@matrix87 a co dalej?
@katyka11 a tlak stale blbne?
@grace my hadam do novembra vydrzime... 😀

katyka11
25. okt 2013

@kwetinnka po nasadeni liekou sa mi upravil...ale na vcera mi na poradni opat vybehol... tak mi zvysil davku dopegytu... a mam sa sledovat... a dnes na kontrole uz opat len 125-85... tak super...

lerinka
25. okt 2013

@trish31 nemám zazmluvneného, v pondelok idem prvýkrát tomu, koho mi pridelili, tak uvidím...

jaja018
25. okt 2013

Baby vsetky chodíte na monitor?

kwetinnka
25. okt 2013

@lerinka a kam sa chystas rodit?
@jaja018 uz chodim tiez...v pondelok idem druhy krat

matrix87
25. okt 2013

@kwetinnka ďalej zatiaľ nič.mám podozrenie,že doktori vzajomne nevedia čo robia.od včera spinim,čo by asi až tak nevadilo,lebo tá doktorka čo ma prijímala sa mi dostala možno aj do žalúdka.strašne nepríjemné to bolo.a v noci mi na to sestrička povedala,že sa pripravujem na pôrod,čiže tým asi myslela zatku.ale mám trocha pochybnosť či sí precitali rozmery malého a správu od môjho doktora o sekcii.tak neviem.tlak mám uz v pohode,asi uz len na svojho doktora musím počkať to zajtra a dohodnúť sa s ním vi ďalej

jaja018
25. okt 2013

@kwetinnka ja sa preto pýtam llebo môj dr. vraj neposiela vôbec na pásy. Nieje to povinné? No som zvedavá čo mi vo štvrtok povie...