Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@majushka122 no o mas vesele vyhliadky na porod.. ehm!
@eevicka83 sak ved toto.. :D ani mne. tak ale dneska idem na dlhu unavnu prechadzku, hadam sa to rozhybe 😀 viac urobit teda asi nemozem 😔 😔
@peka13 no v 41tt by to uz kurniiiiik vadilo aj mne.. my sme len 38+5 ale tusim tak daleko som sa nedostala ani s jednym.. hahaha
@peka13 no tusim tebe uz nic nepomoze 😀 😀 keby ja hento vsetko robim tak uz som porodila 6x asi... chudatko moje, nechapem co sa tam ten mrnusik drzi.. a kedy budu skusat vyvolavat, az 42tt?
sranda ze my tu este sa "trapime" a uz sa narodilo kopec decembroviek a aj dvojicky v januarovkach...
@peka13 uff no ja som na tom dosť podobne s tou robotou. Okná umyté dlazky tak isto a pekne po štyroch,kazdodenne na 3. poschoddie s 15kg dcérkou. Viac ako hodinové prechádzky každý ďen, listy na dvore u našich som už niekoľko krát pohrabala, a dokonca co nikto nevie pochopiť este stále sa bicyklujem. A stále som zavretá na 1000 zámkov.
bPri prvej dcérke som v 34tt bola otvorená na 2 a co je paradox pri nej som nerobila vôbec nič priznám sa že vtedy som celé dni aj noci prespala. A teraz praví opaka nič sa nedeje.
Babka mi rozprávala ze jej odtiekla voda ked išla prasit koberce. Zavesila si koberec jeden krát sa poriadne zahnala pracháčom a voda tiekla
@jaja018
@mummyofthree mne sa ani nechce nic robit to je to najhorsie.Musim pockat naprival energie.A vcera ked som sa postazovala na poradni o tej bolesti pri pupku,dr vravi ze sa mi robi pruh....super....nic ine mi nechyba len po porode ist este na pruh.A tiez som zavreta na 100 zamkov,ale aj pri dcere som bola..tak uvidime...este by som chcela bud.tt nejake veci postihat.
Tak som si už včera myslela, že je to tu!! Najskôr fest bolesti tak po hodine, potom po trištvrte hodine...som sa potešila, večer už po desiatich minútach, tak 4x........potom som zaspala a zobudila som sa ráno. 😒 A je po radosti!! Stále mám však také divné pocity, tlaky na mechúr, pichanie, občas aj nejaké bolesti.....asi to už čoskoro príde....dúfam!!! Ale ako vidím, sem nikto nepíše!!! Čo ste už všetky v pôrodnici??? 🙂 🙂
dievcata trpezlivost..ved raz von vist musia... 😀
akurat kukam ze uz to mam len jednociferne cislo...parada
Ahojte, prepacte, ze som vam sem vpadla, chcela by som vas poprosit o pomoc. Odmerali by ste mi prosim novorodenecku plienocku? Dlzku a sirku od zaciatku toho lepiaceho pasika po koniec a sirku v strede plienky. Chcem urobit kamaratke prekvapko, tak nechcem, aby si to niekde vo fotoblogu precitala. Dakujem
@jaja018 Ja som mala hnačku týždeň, o minulej nedele. Stále!!! Vždy, keď som išla cikať, tak aj.....gyndoš mi povedal, že ak by neprestalo, mám si dať zobrať vzorku. A na druhý deň mi obvoďák povedal, že to je normálne, že zvierače sa povoľujú. A to na MK som sa dočítala, že sa tak organizmus prečisťuje a pripravuje sa na skorý pôrod. Niektoré baby tu písali, že mali hnačky a za 2-5 dní porodili. No ale mne sa tak teda nestalo. Hnačky som mala od 3.11. fakt asi do soboty, a nič. Už neverím ničomu. Pijem hektolitre toniku, behám po schodoch.....asi budem musieť tie okná umyť, či sa mi to páči, alebo nie!!! 😀
Ahojte. Chcela by som sa vás opýtať, či vám doktorka predpísala pre drobcov aj Vigantol aj Kanavit? Lebo nám iba Viganol s tým, že Kanavit sa už nedáva. Mám z toho trošku zmiešané pocity, lebo švagrine jej doktorka Kanavit predpísala. Ďakujem
Kocky ako zvladate sestonedelie?Mne sa kazdy den toci hlava poobede budem to musiet dokymu spomenut.Rana je uz ok taka som rada ze uz chodiiiiiim😉
@trish31 my sme od vcera doma. este sa necitim uplne vo svojej kozi, musime si zvyknut. rana ma boli jak slak, strasne. akurat teraz poobede sa trosicku polepsilo, ale este to bude dlho trvat, lebo som roztrhnuta hadam do pol zadku 😀 zajtra ideme prvykrat k dr. uz sa tesim, ked budeme moct ist trosku von.

@06lenuska09 @karotka83 @jaja018 @mummyofthree @majushka122
Tak ja som tu dlhsie nebola a sledujem, ze uz je tu len par cakateliek 😀...babatka su vsetky krasne, aj ja si uz prajem to nase male......... ja uz neviem co mam robit, pri prvom som rodila dva dni pred terminom a v pohode...teraz som den po termine a zacinam sa vzdavat...podla Porodnej asistentky som uz dva tyzdne velmi aktivna....chodim na 6poschodie peso, aj hore aj dolu, ...davam si teple kupele, ...pijem caj z malinnika....dam si aj vinko ,...prechadzky do kopca su uplne v pohode...okrem toho lietam okolo malej...aj mm sa kazdy vecer činí 😎 ...pred dvoma dnami som tepovala koberce v klaku....teraz prevesena cez vanu kocik...neviem co uz mam robit, umyte okna uz mame 😒 ...som veru zvedava kedy to dame....ak by ste o nejakom sposobe vedeli, co som este neskusila, piste piste... 😎 skusim vselico...