icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

peka13
11. nov 2013

@06lenuska09 @karotka83 @jaja018 @mummyofthree @majushka122
Tak ja som tu dlhsie nebola a sledujem, ze uz je tu len par cakateliek 😀...babatka su vsetky krasne, aj ja si uz prajem to nase male......... ja uz neviem co mam robit, pri prvom som rodila dva dni pred terminom a v pohode...teraz som den po termine a zacinam sa vzdavat...podla Porodnej asistentky som uz dva tyzdne velmi aktivna....chodim na 6poschodie peso, aj hore aj dolu, ...davam si teple kupele, ...pijem caj z malinnika....dam si aj vinko ,...prechadzky do kopca su uplne v pohode...okrem toho lietam okolo malej...aj mm sa kazdy vecer činí 😎 ...pred dvoma dnami som tepovala koberce v klaku....teraz prevesena cez vanu kocik...neviem co uz mam robit, umyte okna uz mame 😒 ...som veru zvedava kedy to dame....ak by ste o nejakom sposobe vedeli, co som este neskusila, piste piste... 😎 skusim vselico...

mummyofthree
12. nov 2013

@majushka122 no o mas vesele vyhliadky na porod.. ehm!
@eevicka83 sak ved toto.. :D ani mne. tak ale dneska idem na dlhu unavnu prechadzku, hadam sa to rozhybe 😀 viac urobit teda asi nemozem 😔 😔
@peka13 no v 41tt by to uz kurniiiiik vadilo aj mne.. my sme len 38+5 ale tusim tak daleko som sa nedostala ani s jednym.. hahaha

mummyofthree
12. nov 2013

@peka13 no tusim tebe uz nic nepomoze 😀 😀 keby ja hento vsetko robim tak uz som porodila 6x asi... chudatko moje, nechapem co sa tam ten mrnusik drzi.. a kedy budu skusat vyvolavat, az 42tt?

mummyofthree
12. nov 2013

sranda ze my tu este sa "trapime" a uz sa narodilo kopec decembroviek a aj dvojicky v januarovkach...

jaja018
12. nov 2013

@peka13 uff no ja som na tom dosť podobne s tou robotou. Okná umyté dlazky tak isto a pekne po štyroch,kazdodenne na 3. poschoddie s 15kg dcérkou. Viac ako hodinové prechádzky každý ďen, listy na dvore u našich som už niekoľko krát pohrabala, a dokonca co nikto nevie pochopiť este stále sa bicyklujem. A stále som zavretá na 1000 zámkov.
bPri prvej dcérke som v 34tt bola otvorená na 2 a co je paradox pri nej som nerobila vôbec nič priznám sa že vtedy som celé dni aj noci prespala. A teraz praví opaka nič sa nedeje.
Babka mi rozprávala ze jej odtiekla voda ked išla prasit koberce. Zavesila si koberec jeden krát sa poriadne zahnala pracháčom a voda tiekla

kwetinnka
12. nov 2013

@jaja018
@mummyofthree mne sa ani nechce nic robit to je to najhorsie.Musim pockat naprival energie.A vcera ked som sa postazovala na poradni o tej bolesti pri pupku,dr vravi ze sa mi robi pruh....super....nic ine mi nechyba len po porode ist este na pruh.A tiez som zavreta na 100 zamkov,ale aj pri dcere som bola..tak uvidime...este by som chcela bud.tt nejake veci postihat.

zofrinka
12. nov 2013

Tak som si už včera myslela, že je to tu!! Najskôr fest bolesti tak po hodine, potom po trištvrte hodine...som sa potešila, večer už po desiatich minútach, tak 4x........potom som zaspala a zobudila som sa ráno. 😒 A je po radosti!! Stále mám však také divné pocity, tlaky na mechúr, pichanie, občas aj nejaké bolesti.....asi to už čoskoro príde....dúfam!!! Ale ako vidím, sem nikto nepíše!!! Čo ste už všetky v pôrodnici??? 🙂 🙂

zofrinka
12. nov 2013

@peka13 ešte ja mám okná špinavé, prídi umyť ku mne!! 😀 😀 😀

jaja018
12. nov 2013

@zofrinka presne odkedy majú detičky ako keby tu skapal pes. 🙂 Ale nech si užívajú veď ty drobci tak rýchlo vyrastú 🙂
Možno dnes večer pôjdeš 🙂

zofrinka
12. nov 2013

@jaja018 No už by som mohla, lebo fakt som už v koncoch!! Predvčerom som už aj muža znásilnila, 😀 😀 😀 tak neviem, či to tak trošku pomohlo, či čo??? A čo je najhoršie, stáááááááále som hladná!!!!!!! 😒

kwetinnka
12. nov 2013

dievcata trpezlivost..ved raz von vist musia... 😀
akurat kukam ze uz to mam len jednociferne cislo...parada

zofrinka
12. nov 2013

@jaja018
@kwetinnka A keby sa nám narodili dneska, jaký pekný dátum narodenia by mali. 12.11.13 😉 😉 😉

jaja018
12. nov 2013

@zofrinka jooj s tým hladom to aj ja. Furt chodím a hľadám dačo pod zub. 🙂 A potom sa čudujem zebabu sa nechce von ked furt dostáva samé dobroty. 🙂
@kwetinnka
Ja mám prvý termín podľa ms 13.11. Takže zajtra 🙂 ale podľa ultrazvuku az 28.11. Takže asi niekde medzi tým

zofrinka
12. nov 2013

@jaja018 Ja idem zajtra na poradňu, tak uvidíme, čo mi povedia!! Ale pri týchto mojich neidentifikovateľných bolestiach, sťahoch, kŕčoch tajne dúfam, že už si ma tam nechajú a čosi so mnou porobia!!! 😕 😕

lenja01
12. nov 2013

Ahojte, prepacte, ze som vam sem vpadla, chcela by som vas poprosit o pomoc. Odmerali by ste mi prosim novorodenecku plienocku? Dlzku a sirku od zaciatku toho lepiaceho pasika po koniec a sirku v strede plienky. Chcem urobit kamaratke prekvapko, tak nechcem, aby si to niekde vo fotoblogu precitala. Dakujem

jaja018
12. nov 2013

@zofrinka no držím palce aby to tak bolo. 🙂 Mne dr. včera povedal ze budeme doma ďalej čakať. Ináč od včera mam takú hnačku ze neviem ci cikam ci kakam. Brucho ma neboli a jesť mi chutí takže vyroza to nebude. Ale zato ani žiadne tvrdnutie a bolesti, zeby ticho pred búrkou?

zofrinka
12. nov 2013

@jaja018 Ja som mala hnačku týždeň, o minulej nedele. Stále!!! Vždy, keď som išla cikať, tak aj.....gyndoš mi povedal, že ak by neprestalo, mám si dať zobrať vzorku. A na druhý deň mi obvoďák povedal, že to je normálne, že zvierače sa povoľujú. A to na MK som sa dočítala, že sa tak organizmus prečisťuje a pripravuje sa na skorý pôrod. Niektoré baby tu písali, že mali hnačky a za 2-5 dní porodili. No ale mne sa tak teda nestalo. Hnačky som mala od 3.11. fakt asi do soboty, a nič. Už neverím ničomu. Pijem hektolitre toniku, behám po schodoch.....asi budem musieť tie okná umyť, či sa mi to páči, alebo nie!!! 😀

lucka011
12. nov 2013

Ahojte. Chcela by som sa vás opýtať, či vám doktorka predpísala pre drobcov aj Vigantol aj Kanavit? Lebo nám iba Viganol s tým, že Kanavit sa už nedáva. Mám z toho trošku zmiešané pocity, lebo švagrine jej doktorka Kanavit predpísala. Ďakujem

jaja018
12. nov 2013

@zofrinka tonic by mal tiež pomôcť? Ja pijem čaj s ostruziny malinovej a " jem" lanove semienka ale s tých si len raz za čas dám za štipku ale možno len tak raz za týždeň lebo na ne zabudam. No som zvedavá kedy to na nás príde 🙂

jaja018
12. nov 2013

@lucka011 kojis? Alebo davas aj um?

lucka011
12. nov 2013

@jaja018 Len kojím.

jaja018
12. nov 2013

@lucka011 hmmmm lebo mne pri malej to bolo pred rokom doktorka hovorila ze kanavit len cisto kojenym deťom ked je dokrmovane um tak už nie. Možno každá doktora si robí inac.

lucka011
12. nov 2013

@jaja018 Tak hádam vie čo robí... doktorke dohovárať je asi blbé... 🙂 😕

zofrinka
12. nov 2013

@jaja018 tonic a škorica........takže škoricu si dávam do kávy

matrix87
12. nov 2013

@lucka011 my máme aj kanavit.

trish31
12. nov 2013

Kocky ako zvladate sestonedelie?Mne sa kazdy den toci hlava poobede budem to musiet dokymu spomenut.Rana je uz ok taka som rada ze uz chodiiiiiim😉

libertine
12. nov 2013

@trish31 my sme od vcera doma. este sa necitim uplne vo svojej kozi, musime si zvyknut. rana ma boli jak slak, strasne. akurat teraz poobede sa trosicku polepsilo, ale este to bude dlho trvat, lebo som roztrhnuta hadam do pol zadku 😀 zajtra ideme prvykrat k dr. uz sa tesim, ked budeme moct ist trosku von.

poussin
12. nov 2013

@trish31 ja celkom v pohode.. nic mi nie je... Nemas nahodou nedostatok zeleza? Hlava sa zvykne tocit aj z chudokrvnosti co sa po porode casto stava.. 🙂

trish31
12. nov 2013

@poussin hej myslim si ze mam😉

eevicka83
12. nov 2013

ahojte. pridavam foto Amalky co sme sa boli fotit min. tyzden. 🙂