Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@mummyofthree blahoželám k dievčatku, zlatá pusinka 🙂
@radha ahoj, pekné mená si vybrala....tiež sa neotváram a sekciu mám naplánovanú túto sobotu, ak Ťa nechajú prenášať skús spontánne počkať, ak nie je iný dôvod...ešte pár dní budeme bez plienočiek a mliečka 🙂
@euka210 nevytiahne, cítim, že tam ešte mám mlieko. Lenže ona už aj prestala chcieť ťahať, nechápem tomu.. Doteraz pekne pila a zrazu sa jej nechce. To predné pekne potiahne a akonáhle jej asi prestane tiecť tak rýchlo, tak už len cucká. Potiahne dva krát a dlháááá pauza a takto za 10-15min. potiahne iba pár krát. Idem dnes k doktorke, nech dačo poriešime, lebo je aj nekludná, stále hladná. Toto isté som mala aj pri prvej dcérke ☹
Žiadne nové bábätká dneska??? Ja dúfam že to moje ešte počká pár dní. Od dneska ma straší mykoza tak snáď počká kým budem ok 😖
@radha a to sa este neda pockat..aby sa to samo rozbehlo spon nejakych par dni?
@mummyofthree gratulujem...tak nakoniec to bolo pred terminom
@06lenuska09 neostanes...neboj...kukni na mna stale v kope...
@jaja018 jasnee jasom v kope.....a nejak to ani neriesim,dnes som bola s dcerkou v bibiane,zajtra na nehty a este stvrtok chcem nejake veci postihat..akurat si idem zarobit cesto na tie medovniky...skor som nestihli.Ja sa nikam neonahlam,prenasala som ceru a asi ani tento krat to skor nebude.Vcera na poradni Dr povedal ze sa nic nezmenilo,mam ist este v pondelok a ak sa nic nezmeni v pondelok idem zas.Ak to nebude nutne nechcem ani vyvolavat ani sekciu.
Jaj a aj tvojej Lili vsetko najlepsie k meninam
@lerinka drzim palce aby vsetko obre dopadlo
Ahojte,píšem vám v mene mojej sestry kajustek2007,dnes sa jej narodil syncek Sebastián s mierami 50cm,váhou 3280g,museli jej robit sekciu,ale su obidvaja v poriadku. 🙂
@kvetkak ďakujem....to si ma potešila, dúfam, že bude väčší drobec 🙂 ale včera nerobil uzv, tak neviem či podrástol, bruško nemám veľké, ale malý vypĺňa každý centimeter 🙂
@kwetinnka ďakujem kvetinky 🙂
joj krásne sú vaše babená, dnes som zašla do skupiny novembroviek, tam samé pôrody a fotky deň za dňom...
ale aj tak by som chcela byť ešte tehotná, kupodivu 🙂
@fifinka80 blahoželáme @kajustek2007 k chlapčekovi
@lerinka, @kwetinnka ved ja prave čakám , že to príde pekne spontánne, veľmi si želám mať ten zážitok z prirodzeného pôrodu 😉 ..a lekarka na mna netlačí, čo je super, lebo ju mám zazmluvnenú a ved vieme ako je to v tomto pripade...takže veríme 🙂 .....jaaaj keby sme vedeli , čo si to tie naše deturence vybrali za spôsob prichodu na tento svet , že? ale to by nebolo ono potom.. 😉
@lerinka dakujem , mená sú veru u nás netradičné 😀 .. inak budem rodiť na Kramároch, kde sa chystáš ty?
@radha ano, netradičné, hlavne tá Tara, a Ameliu som tuším len jednu videla na koníku 🙂 jejda, tiež na kramároch budem, teda už v sobotu ako som písala nastupujem, tak ktovie možno sa stretneme 😉 ale ten zážitok si netrúfam, malý to verím zvládne aj cez bruško 🙂 nech Ti to vyjde...
@mummyofthree aka je krasna... podoba sa na moju dceru ked sa narodila 🙂
@mummyofthree gratulujem 🙂 veľa zdravia a lásky prajem 🙂
@majushka122 gratulujeeeemeee....
@majushka122 blahoželám k chlapčekovi, nech má šťastný život 🙂
@majushka122 gratulujem a vela zdravíčka prajeme.
@nedockava4 len takto sa mi dal odfotiť lebo sa začal jedovať ale je mu akurát a pristane mu 🙂 Ešte raz velmi pekne dakujeme.
@andy09 zlatuuusik 🙂 tak nech vam sluzi 🙂
My sme dnes absolvovali poradni...mame 23 dni, 4150g a 55 cm...takze sme pribrali 720g a vyrastli 4 cm...lekarka nas pochvalila 🙂 ved co by nie...ale ak to pojde takym tempom, tak to oblecko, co mame, oblecieme tak 2x a mozeme predavat :D
@nedockava4 dakujeme🙂 Krásne malinký rastie len tak dalej, my ideme na poradnu na budúcu stredu, tak som strašne zvedavá kolko bude vážiť a kolko podrástol. Konečne mu začínajú byť dobré vecičky č.56 tak sa teším 🙂
@andy09 Andy, tak to ti mozem posuvat veci po Riskovi...lebo nam uz 56-ka je mala :( skoda
@matrix87 dakujemeee 🙂 juj tak konecne ju mame
@majushka122 gratulujem a prajem veľa radosti málo slzičiek 🙂

@matrix87 aj ja beriem zelezo, od toho to nemoze byt. KEd place od bolesti, krci nozicky, ma tvrde brucho, tak to budu koliky. Place cely den, ci len v urcitu cast dna? Este mozno upravu stravy, nieco mu mozno nesadlo.