icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

euka210
19. nov 2013

@matrix87 aj ja beriem zelezo, od toho to nemoze byt. KEd place od bolesti, krci nozicky, ma tvrde brucho, tak to budu koliky. Place cely den, ci len v urcitu cast dna? Este mozno upravu stravy, nieco mu mozno nesadlo.

lerinka
19. nov 2013

@mummyofthree blahoželám k dievčatku, zlatá pusinka 🙂

@radha ahoj, pekné mená si vybrala....tiež sa neotváram a sekciu mám naplánovanú túto sobotu, ak Ťa nechajú prenášať skús spontánne počkať, ak nie je iný dôvod...ešte pár dní budeme bez plienočiek a mliečka 🙂

lucka011
19. nov 2013

@euka210 nevytiahne, cítim, že tam ešte mám mlieko. Lenže ona už aj prestala chcieť ťahať, nechápem tomu.. Doteraz pekne pila a zrazu sa jej nechce. To predné pekne potiahne a akonáhle jej asi prestane tiecť tak rýchlo, tak už len cucká. Potiahne dva krát a dlháááá pauza a takto za 10-15min. potiahne iba pár krát. Idem dnes k doktorke, nech dačo poriešime, lebo je aj nekludná, stále hladná. Toto isté som mala aj pri prvej dcérke ☹

kvetkak
19. nov 2013

@lerinka tak ti držím palce a určite sa ozvi 🙂 🙂 mne tiež povedali že bude mať len 2700g a pozri ako sa sekli 😉 3550g

jaja018
19. nov 2013

Žiadne nové bábätká dneska??? Ja dúfam že to moje ešte počká pár dní. Od dneska ma straší mykoza tak snáď počká kým budem ok 😖

matrix87
19. nov 2013

@euka210 plače podľa nálady 🙂 dakedy poldňa, dakedy len večer, dakedy sa budí s plačom, dakedy spí a plače a tak...

kwetinnka
19. nov 2013

@radha a to sa este neda pockat..aby sa to samo rozbehlo spon nejakych par dni?
@mummyofthree gratulujem...tak nakoniec to bolo pred terminom
@06lenuska09 neostanes...neboj...kukni na mna stale v kope...
@jaja018 jasnee jasom v kope.....a nejak to ani neriesim,dnes som bola s dcerkou v bibiane,zajtra na nehty a este stvrtok chcem nejake veci postihat..akurat si idem zarobit cesto na tie medovniky...skor som nestihli.Ja sa nikam neonahlam,prenasala som ceru a asi ani tento krat to skor nebude.Vcera na poradni Dr povedal ze sa nic nezmenilo,mam ist este v pondelok a ak sa nic nezmeni v pondelok idem zas.Ak to nebude nutne nechcem ani vyvolavat ani sekciu.
Jaj a aj tvojej Lili vsetko najlepsie k meninam
@lerinka drzim palce aby vsetko obre dopadlo

kwetinnka
19. nov 2013

@jaja018 prvy rat co ta pocujem povedat aby pockalo.....a aku mikozu ma? z coho?

kwetinnka
19. nov 2013

@jaja018 chapem...tvoja mikoza... 😒

fifinka80
19. nov 2013

Ahojte,píšem vám v mene mojej sestry kajustek2007,dnes sa jej narodil syncek Sebastián s mierami 50cm,váhou 3280g,museli jej robit sekciu,ale su obidvaja v poriadku. 🙂

lerinka
19. nov 2013

@kvetkak ďakujem....to si ma potešila, dúfam, že bude väčší drobec 🙂 ale včera nerobil uzv, tak neviem či podrástol, bruško nemám veľké, ale malý vypĺňa každý centimeter 🙂
@kwetinnka ďakujem kvetinky 🙂

joj krásne sú vaše babená, dnes som zašla do skupiny novembroviek, tam samé pôrody a fotky deň za dňom...
ale aj tak by som chcela byť ešte tehotná, kupodivu 🙂

lerinka
19. nov 2013

@fifinka80 blahoželáme @kajustek2007 k chlapčekovi

radha
19. nov 2013

@lerinka, @kwetinnka ved ja prave čakám , že to príde pekne spontánne, veľmi si želám mať ten zážitok z prirodzeného pôrodu 😉 ..a lekarka na mna netlačí, čo je super, lebo ju mám zazmluvnenú a ved vieme ako je to v tomto pripade...takže veríme 🙂 .....jaaaj keby sme vedeli , čo si to tie naše deturence vybrali za spôsob prichodu na tento svet , že? ale to by nebolo ono potom.. 😉
@lerinka dakujem , mená sú veru u nás netradičné 😀 .. inak budem rodiť na Kramároch, kde sa chystáš ty?

lerinka
19. nov 2013

@radha ano, netradičné, hlavne tá Tara, a Ameliu som tuším len jednu videla na koníku 🙂 jejda, tiež na kramároch budem, teda už v sobotu ako som písala nastupujem, tak ktovie možno sa stretneme 😉 ale ten zážitok si netrúfam, malý to verím zvládne aj cez bruško 🙂 nech Ti to vyjde...

radha
19. nov 2013

@lerinka 🙂 jeej tak to máme veru šancu, že sa stretneme 😉 , každopádne aj ja ti držím palčeky, nech všetko ide hladko , určite to bábo zvládne aj cez bruško 🙂 a ty sa rychlo zotavíš! a sobota je super dátum, aj mne by sa pozdával..tak uvidíme či aj mojej malej 🙂....a dakujeem!

poussin
20. nov 2013

@matrix87 nemam na to nic davat.. ja som zacala davat na nozicky olivovy olej z lekarne a uz sa mu to stratilo. Na rucickach ma supiniek uz pomenej. Takze sme v pohode. A co vy?

poussin
20. nov 2013

@mummyofthree aka je krasna... podoba sa na moju dceru ked sa narodila 🙂

matrix87
20. nov 2013

@mummyofthree gratulujem 🙂 veľa zdravia a lásky prajem 🙂

matrix87
20. nov 2013

@poussin my ideme zajtra až do poradne, tak uvidím, čo nám povedia, ale sa mi zdá, že to už má lepšie, na nožičkách už nemá nič, už len v tých záhyboch trocha

majushka122
20. nov 2013

Ahojte,volám sa Peťko Tornyai,narodil som sa 12.Novembra 2013 o 9:28 Hod. Vážim 3000 gramov a meriam 51cm. ...Mamička aj ja sa máme dobre a tešíme sa dobrému zdraviu...s pozdravom šťastná rodinka

kwetinnka
20. nov 2013

@majushka122 gratulujeeeemeee....

lerinka
20. nov 2013

@majushka122 blahoželám k chlapčekovi, nech má šťastný život 🙂

andy09
20. nov 2013

@majushka122 gratulujem a vela zdravíčka prajeme.

andy09
20. nov 2013

@nedockava4 len takto sa mi dal odfotiť lebo sa začal jedovať ale je mu akurát a pristane mu 🙂 Ešte raz velmi pekne dakujeme.

nedockava4
20. nov 2013

@andy09 zlatuuusik 🙂 tak nech vam sluzi 🙂
My sme dnes absolvovali poradni...mame 23 dni, 4150g a 55 cm...takze sme pribrali 720g a vyrastli 4 cm...lekarka nas pochvalila 🙂 ved co by nie...ale ak to pojde takym tempom, tak to oblecko, co mame, oblecieme tak 2x a mozeme predavat :D

andy09
20. nov 2013

@nedockava4 dakujeme🙂 Krásne malinký rastie len tak dalej, my ideme na poradnu na budúcu stredu, tak som strašne zvedavá kolko bude vážiť a kolko podrástol. Konečne mu začínajú byť dobré vecičky č.56 tak sa teším 🙂

nedockava4
20. nov 2013

@andy09 Andy, tak to ti mozem posuvat veci po Riskovi...lebo nam uz 56-ka je mala :( skoda

mummyofthree
20. nov 2013

@matrix87 dakujemeee 🙂 juj tak konecne ju mame

matrix87
20. nov 2013

@majushka122 gratulujem a prajem veľa radosti málo slzičiek 🙂

euka210
20. nov 2013

@matrix87 my sme mali vcera take cele poobedie...poriadne nespal, trochu zdriemol, plakal, stale na rukach. Bala som sa, ci to nebude prichod kolik, ale dnes dobre, takze som asi nieco zjedla...ale neviem od coho mal tie bolesti :(