icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

jaja018
22. nov 2013

@zofrinka jooj viem o com hovorís len super je to, ze je to už na konci tehu. Ja som v prvom tehu bola od 32tt tak opuchnuta ze som nosila len manzelove papuče. A nemala som len nohy opuchnute ale aj ruky a hrozne to pri stlačení bolelo. V 34tt k tomu vyskocil aj tlak a bielkovina v moči, tak som išla rovno do nemocnice. A tam len samé lieky, inekcie, infúzie, neustále zbieranie moču.... Takto som tam strávila 6 týždňov. ☹ V tomto tehu našťastie nič s toho, aj ked som sa toho bála.
Ale ty už máš termín na dosah takže už len porodit a je po probléme 🙂

euka210
22. nov 2013

@trish31
@poussin
@nedockava4
@andy09 mne starsi spal 2h za cely den a to bud kocikovat alebo nosic, casto na prsniku, na obed som casto este lietala v pyzame...nadavala som na tych, co pisali, ze novorodenec spi 20h z 24h ...no bol velmi narocne dieta a u neho platilo, ze cim starsie tym lepsie 🙂 ...veru som si pri nom nevedela predstavit ze by som mala napr. este starsie a vsetko stihat. A Risko...ten spi tak dlho, ze mi to prislo prve dni az divne, hodinka hore a chce spat a spi 2h, ale aj 3 ci dokonca aj 4h vie cez den potiahnut. Tak som rada, ze to nie je naopak 🙂

zofrinka
22. nov 2013

@jaja018 No práve som volala o výsledky, a sú dobré, tak si len merať pravidelne tlak a pokiaľ do pondelka neporodím, tak v pondelok ráno na kontrolu, CTG, prietoky a potom sa uvidí! Ale dala som si dve decky červeného, vraj to tiež pomáha na rozbehnutie, tak snáď... 🙂

jaja018
22. nov 2013

@zofrinka no tak to je super ze je to ok. Ja budem mať termín vo štvrtok. Už som skúšala všetko a babu sa von nechce. Ale vinko som neskusala, musím aj ja skúsiť 🙂

lerinka
22. nov 2013

ďakujem, @vavrenka ...no nie je mi všetko jedno, ale verím, že ako to celé všetko takpovediac bezproblémovo ubehlo, zavŕšime to zajtrajším krásnym dňom 🙂 ....ale už nech je nedeľa, predpokladám, že mi bude už lepšie, keď ma preložia z resky na normálnu izbu a dajú malého...ešte sa prevracia v brušku to naše hotové bábo a nič netuší 🙂

radha
22. nov 2013

@lerinka tiež na teba dnes myslím, zajtra je váš veľký deň a ja veľmo držím palčeky 🙂 !
Ja mávam poslíčkov asi 4 dni , tak cca 5-6 krat za den, tak verím, že je to dobré znamenie na spontánny pôrod...len mi akurát partner zahlásil, že musí na služobku cez víkend 😒 ..a kamoška , ktorá v prípade nepritomnosti , mala isť so mnou, tiež ide do Brna navikend..no hovorím si -zaujíímave veci sa to dejú...tak ešte nejaké založné zdroje 🙂 vypátram 😀 ....

andy09
22. nov 2013

@lerinka držíme palce...

06lenuska09
23. nov 2013

@mummyofthree Ja tiež stále čakám 🙂

mummyofthree
23. nov 2013

@06lenuska09 jejdaneeeenky, uz si skusila vsetko? schody sex cury sprcha ananas?:D

zofrinka
23. nov 2013

ja už som tiež skúsila fakt všetko!!! Pikantné, tonc, škoricu, červené víno. schody, sex........moje dieťa je asi slon a rozhodlo sa, že bude u mňa bývať dva roky!! 🙂

06lenuska09
23. nov 2013

@mummyofthree No už hádam všetko, aj na prechádzky chodím a nič :D to dieťa to nejak ignoruje :D

jaja018
23. nov 2013

@zofrinka
@06lenuska09 ja tiež som skúsila už úplne všetko a nič. Asi sa to malé rozhodlo že príde az na jar do tepla 😀 5 dni do termínu a ja nič. Dokonca mám pocit ze pred mesiacom mi viac tvrdlo brucho ako teraz ☹ No som zvedavá ze čo lebo vôbec sa neotvaram a ani krcok nedozrieva a je tuhý.

06lenuska09
23. nov 2013

@jaja018 No tie deti si z nás robia asi srandu.. hoci ja momentálne neviem či mi začala odtekať voda alebo čo sa deje... lebo zrazu mi začalo po nohách čosi stekať a ked som sa utrela tak teraz nič... tak čakám brucho mám ako skala... tak naozaj neviem či to bola voda alebo nebola... tak uvidime ale ja dufam ze sa to rozbehne :D

jaja018
23. nov 2013

@06lenuska09 jeeej no tak snáď to bola voda a rozbehne sa to. 🙂 Brucho ako skala je dobré znamenie 🙂

06lenuska09
23. nov 2013

@jaja018 No už som si dala aj horúcu spchu, brucho zasa ztvrdlo ale už voda netečie žiadna.. tak som mierne v šoku že čo teda :D:D

jaja018
23. nov 2013

@06lenuska09 hmmmm no ta voda je zvláštna. A možno sa ti cvrklo s toho ze babo tlači na mechúr a sa nejako pohybalo. Ale to brucho je dobré znamenie ked aj po sprche tvrdne. Držím palce aby sa to rozbehlo a nebol to len plany poplach

06lenuska09
23. nov 2013

@jaja018 No je to zvlastne len som bola akurat vycikana som vysla akurat zo tachoda preto si nemyslim ze to bolo cvrknutie :D Tak uvidime ci teda sa nieco udeje 🙂

mummyofthree
23. nov 2013

@06lenuska09 tak uz fakt neviem 🙂 asi nic nepomoze :D .. ale tak hadam uz sa deje daco, drzim prsty!!!

zofrinka
23. nov 2013

@jaja018 tak ja uz sa hlasim z porodnice. Doma praskla voda,po ceste do nemocky bolesti po 10 min.teraz tak po 7 min. Tak uvidime,kedy to škvŕňa vylezie. 🙂 Ohlásim sa po !!! 🙂

jaja018
24. nov 2013

@zofrinka Jeeej super držíme palceky!!!!!!! Nech všetko dobre dopadne a moc ta netrápi 🙂

zofrinka
24. nov 2013

Hotovooooooooooooo!
@jaja018 04:24 - 52 cm, 3700g, Monika!!

jaja018
24. nov 2013

@06lenuska09 ako? Nič nové sa nedeje?

jaja018
24. nov 2013

@zofrinka Jeeej gratulujem 🙂 Tak to bolo rýchle 🙂 A počkala si presne na vypočítaný termín 😀 Prajem obom veľa zdravíčka.

06lenuska09
24. nov 2013

@jaja018 Nieee :D to dieťa si zo mňa robí prdel... normálne mi tvrdlo brucho po 10 minnutach potom dokonca už aj po 5-tich ale žiadne boelsti len ma strašne tlačilo na konečník tak som si šla lahnúť že bud zaspím alebo nie... a ja som zaspala :D:D Porazí ma :D

06lenuska09
24. nov 2013

@mummyofthree Noo asi nedialo :D teda možno aj hej ale rozmyslel si to :D

jaja018
24. nov 2013

@06lenuska09 prespala si to 😀 no strašne s tými našimi deťmi, lenive su ešte aj narodiť sa. Kedy ideš k dr?

06lenuska09
24. nov 2013

@jaja018 Tomu ver :D A ja reku že si trošku odýchnem že ked to príde aby som mala sily.. a ja som to prespala :D Strašné s tými deťmi :D Vo štvrtok mám poradňu a to verím že už by si ma tam nechali keby čosi .

jaja018
24. nov 2013

@06lenuska09 aj ja mám vo stvrtok poradňu a vtedy mám aj termín, ja dufam ze sa mi nejakým spôsobom dovtedy podarí rozpadnúť. Ja zase nechcem ísť do nemocnice a tam le tak čakať ☹

06lenuska09
24. nov 2013

@jaja018 No to je najhoršie že ked pjdeš do nemocky tak tam ťa takčitak nechajú neviem ako dlho čakať... Ja mám termín dnes a pevne verím že doštvrtka sa tiež rozmnožíme na dve časti 🙂

zofrinka
24. nov 2013

Monika