Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
Ahojte baby neviete mi poradiť... Malý sa mi často ohýba v chrbátiku ako LUK mate s tým niekto skúsenosti???
A stale sa chce len nosiť na rukách, a nejako sa mi nedarí ho odučiť ked ho dam do postieľky tak strasne plače takže znovu musím vziať na ruky... ☹
Nas sa tiez ohyba ale doboku a neplace pri tom.Kocky ktore ste z BA?
@dagi12 no vacsnou ano, plus s tym refluxom vzpriamene a chrtom ku mne... uz mavam depky vecer...a muz mi zabije, ze klud, ked si nrvozna on to citi...lenze on nie je uplakany lebo ja som nervozna, ale ja som nervozna lebo plae...on je celkom spokojny s holou ritkou ale aj to iba chvilku
baby, moc neprispievam, pri dvoch detoch nie je kedy absolutne, ale dnes ozehlene, navarene, po prechadzke, obe dievky spia a ja som z tisicky mailov narazila na tento.. manzel poslal.. http://zasmejsa.com/videa/zobrazit/67650/rodici...
pripadam si nenormalna, ze by som tuzila po tretom drobcovi ☹
ale neodvazila som sa ist ani len na gyndu na kontrolu, uz to bude 8 tyzden a stale krvacam.. uz mam vajecniky po operacii, tak som zvedava, co ma zase caka..
vychytavka: uz malicka neplace, v overalcekoch sice neplakala ale nebola pokojna, zacala som davat teplejci kabatik a dupacky, razom zmenene dieta, asi jej byvalo zima, predsa mne sa nezda zima, ale stale sa hybem.. ono len lezka, aj ked zavinujem, aj tak jej asi byvalo .. nech uz sa nam nic nepokazi..
nech sa Vam dari!! aj ked placu urcite to prejde, coskoro.. s prvou som sa natrapila vo dne v noci, ale uz si to nepamatam 🙂
@rony185 Aj ja som z BA🙂
@euka210 aj ja mám brucho ako v piatom, možno aj 6. mesiaci 🙄 ..odkedy som doma z pôrodnice mi nejde dole ani kilo..ach jo, mám za sebou druhú sekciu, a ked si dobre spomínam, po prvej mi trvalo asi 8 mesiacov vyzerať ako predtým.. aj mi to dosť vadí, lebo si stale nič neoblečiem,len legíny.. 😝
No a aby bolo veselšie, tak staršia dcerka má ovčie kiahne ☹ ..tak testujeme, či ozaj platí , že najmenšia dostáva protilátky v mojom mliečku, kedže ja som ich v detstve mala...zatiaľ je ok..aj ked pupačiky sa mi ťažšie na nej skumajú, lebo má potničky..verííme!
@ewca
@radha nasla som toto: http://bocianiehniezdo.conetix.sk/content/diast...
@radha tak to sa nenudite....a kedy ich mala dostala,lebo inkubacna doba je 14 az 21 dni,takze prve vyrazky sa mozu ukazat az po tomto obdobi.
A tie protilatky ma babo len kym je kojene
@rony185 ja som z biskupic takze okolie,aj ked az tak vela sa neprechdzam...idem rano s dcerou do skolky a poobede zo skolky.
@06lenuska09
@rony185 kocky a odkial ste? a plavat sa chystame,s Lili som chodila do SNOP ale teraz este neviem,mozno si najdem nejaky kupon na zlavach.Od februara sa chystam na kurz masazi dojciat
Jaj a este....preco mu davas med??ten by sa mal davat tusim az od roka...a mrkvovu stavu????? to preco? ved on je este malicky..a mrkvova je dost tazka na zaludok aj keby si ju riedila...a co ja viem tak aj tie z obchodu su az od 4 mes.Este tu vodu dobre...ale tu stavu by som este nedavala...jeho traviaci trakt sa stale vyvija...ved keby si len kojila nepotrebuje nic do pol roka.
@euka210 idem studovat
@euka210 vobec ma tie informacie nepotesili...a ja som dufala ze to my len prebytocne kila ostali na tom buchu...a aj pruh mam..ten sa mi spravil este ked som bola .
Som to asi s tym mliekom zakrikla..lebomaly sa mi z tej Beby nevie vykakat.a je na vecer dost nekludny...si mslim ze prdiky.a teraz neviem ako dalej.Tym ze je aj kojeny.Neviem co urobit,ci mu davat vodu,alebo probiotika alebo zmenit mlieko....poradte...Vodu lyzickou nechce a flasu nedavam...dat mu aj vodu cievou..to by sa dalo..
@kwetinnka Ja som z podunajských biskupic
@06lenuska09 vaazne...tak to niekedy mozme brazdit ulice spolu..a kde byvas?mozes napisat aj od IP
@kwetinnka ešte pred vianocami-okolo 16.12. tu bola kamoška s decerkou, ktorá asi 3 dni na to začala pupačikovať..a ja som mojej objavila vyrážky 6 januara a vyzerá to tak, že už možno 2 dni predtým nejaké mala vo vlasoch..vôbec som si to nevšimla 😝 ..ešte že má mierny priebeh, neteplotuje, vyvádza rovnako 😀 , ju musim nahanať ked ju idem natrieť propolisom! Bábo sa drží zatiaľ , ešte partner je otázny , lebo on ovčie kiahne nemal..
ja som s bebou nebola spokojná ani pri prvej dcerke, ani pri mladšej, teraz máme Hipp Bio Combiotic a vyzerá to , že je dobré pre ňu..ani tak veľa negrcká ako pri Bebe..
@rony185 čo viem, tak kojené deti majú mať protilátky , určite nie na celý život, to ich musia prekonať.
@euka210 som sa o tom bavila so sestrickami v nemocnici aj s laktacnou sestrou a ze to tak nie je.Aj deticky z inkubatoru su dokrmovane z flase a 90% odchadza domov plne dojcenych.A aj moje svagrine aj dojcili aj flasu davali a v poho.A moj maly aj ked mal uz flasu ja som uz mliecko nemala a aj tak sa tesil z cicika.Tym flasu nejako neobhajujem a nic ine neodcudzujem.Len sa mi cievka zda ako komplikacia.Ine je ked potrebuje mamicka stimulovat bradavky samozrejme.No hlavne aby ti nasi drobci neboli hladni.

Jjj v nemocnici som bola s opaterou velmi spokojina a ty?