Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
no babule vidim, ze sa trapie s dojcenim...my celkom v pohde az na poslednych par dni ked jurko odmietal prsnik, prisal sa ako divy, 5x cucol,odtiahol sa vreskot najvacsi...uz som nevedela co, skusala som vsetko...po dvoch dnoc som dostala menzes a tam bola odpoved preco nechce pit asi mu nechutilo... fakt toto dieta asi na vsetko negaivne zareaguje
@havana_frost ahoj ja pouzivam na líčka po kúpaní trošku Excipial U Lipolotio 😉
Ahojte,tak my sme zase v nemocnici.zápal močových ciest má malúch.neviem ako k tomu prišiel.a neviem ako budeme v noci spať,lebo ma infuzku a je priviazany,a on je v noci zvyknutý spávať so mnou. To bude ťažký boj. ☹
@matrix87 no aj som si myslela, ze teplota a zidne ine viditelne problemy...my sme mali toto s dcerou...odvtedy mam doma kupene z learne tie testovacie pruzky na moc a ked sa mi zda, ze je nejaky problem, skontrolujem doma, ked su tam bielkoviny, popripade krv, volam lekarke, drzim palce nech ste rychlo ok
@havana_frost ja mam od koznej predpisane na taku drsnu ozu na lickach kyselinu mliecnu a je to uplne ze super. A este mame z lekarne taky olejcek do kupela a maly ma z toho krasnu kozku. (Oilatum sa to myslim vola). Pouziva to aj svagrova na synovca co ma atopicky a je to skvele.
baby, co mate druhe dieta....ziarlia starsi na drobca? A robia mu aj naschval zle? Nas sa z maleho tesil, ale teraz mu obcas robi zle, hoci aj rad s nim pomoze.
@euka210 no ze ci ziarli.. no ze ci.. hrozne to je.. doteraz Majka, ako velmi zive dieta vyzadovala 100% mojho casu.. no a teraz nemam kedy pozriet na miminko.. ta ziarlivost, ked si dieta nestastne sadne do kuta a smokli je ten lepsi pripad, malicku nemozem nechat sekundu bez dozoru, lebo vacsia je hned tam a uz sa po nej vala, taha rucicku, nozicku.. hrozne hrozne.. teraz je to o to horsie, ze sa neda byt vonku, len zjape, vrci, jeduje sa ☹ ocakavam, ze sa vycasi a bude 3 hodiny doobeda vonku, 3 hodiny poobede, potom dlho v kupelni.. len teraz.. des a to som u rodicov, pomahaju ako sa da popri svojej robote a zdravi..
no zas ale musim povedat, ze ked malicka cez den dobre spi, tak zamknem izbu a upracem, navarim, aj sa naporiadok venujem Majke, predsa uz je v predskolskom veku, do skolky ju nevzali pre nedostatok miesta, kolektiv by sa jej zisiel..
Ahojte baby ake mate skúsenosti po kvapkaní espumisanu a sabsimplexu mne malinký po ich užívaní spinká cez de cca (dokopy) 6h 🙂 predtým bol celý nervózny a podráždený
My davame taktiez espumisan ale len ked nas boli brusko aby malemu zase brusko neprestalo pracovat samostatne ;)
@euka210 na naštastie pri tej Šimonkovej spotrebe sa mi stíhajú takto doplnať čo sa až čudujem, lebo on by stále papal on nemá také že papá každé 2-3 hodiny, kedy on chce vtedy papá a on nemá ani dudel tak to sa ešte aj na mne ukludnuje🙂 Ale som rada že mu chutí papať a dobieha to čo sa o 6 týždnov skôr narodil.
Babule, boli sme na poradni, tak nase predcasniatko (34tt) ma dnes ako 3,5 mesacny 6020g...dr. sa smiala, ze mam smotanu miesto mlieka
Ahoj mamičky,
nechcem sa vam miešat do diskusie, ale z dôvodu stahovania sa potrebujem čo najskôr zbavit čo najviac vecí z bazaru.
Mam tiez septembrove dietatko - dievčatko, ale o rok staršie. Ak by mal niekto zaujem, ponukam na predaj velky balik oblečenia velkosti 68, 74 a 80. Väčšina su to značkove veci HM, Next, Mothercare, Carters niečo Cherokee aj ine. Vsetko ponukam tu na MK v bazari za myslim dost nizke ceny 😉 Ale ak by ste to vzali naraz vsetko, tak by bola ešte vyhodnejšia cena.
Spolu by to bolo okolo 50 - 60 ks oblečenia + určite niečo popribalujem naviac. Ak zratam ceny, čo mam v bazari je to spolu cca 120 €, ale za 99 € by som dala cely balik vratane postovneho. Takze v priemere za 1 ks oblečenia su to necele 2 €. Vy to potom predate v bazariku určite aj za vyššiu cenu, mozno ešte aj zarobite 😉
A niektore su ozaj krasne kusky a minimalne nosene 🙂 Pre predstavu dam par fotiek.
Mne by to velmi pomohlo, ze sa toho rychlo zbavim a mozno niekomu z vas, ze kupi vyhodne pekne oblečenie 🙂
Ak niekoho zaujala ponuka, napiste mi do IP. Ak nie, nehnevajte sa, ze som vam to tu zahltila dlhou spravou a fotkami 😀 Dakujem za prečitanie a prajem vela radosti s detičkami 😵
Tak nasa dnesna poradna v 2.mes. 4950g a 59 cm... 🙂
este ma tak napadlo...na co davate ten espumisan...akoze viem na co je..ale ze ci preventivne alebo ich bolia bruska?

@andy09 no hej také oranžové kadejaké je...uvidím...skúsim ešte aj ten cosmos...