Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@lerinka ahojte.no dnes som prisla akurat zosona a pan doktor mi povedal toto ze tehotna som ale srdiecko este nebije mam prist o tyzden opet na sono gestacny vak mam 15 mm a tehotnost podla sona je 6plus 2 dni.no tak uvidiiim.dnes mi moja doktorka vypisala teh.preukaz.tak musiiim len cakat,ale ide ma porazat!!!
@gretula1975 takže sa to dozvieme až o týždeň...to je všetko 🙂 nezúfaj si...ale chápem ťa, mňa to čaká v stredu...nemôžeme od tých drobcov chcieť všetko naraz....ale vážne...určite si čítala aj tu na MK, že srdiečko sa ukáže až neskôr v niektorých tehotenstvách...
Babulky, ja som bola tiez dnes na sone ... mame 17mm a srdiecko bilo ako zvon 🙂 Takze je vsetko v poriadku 🙂 Tak sa tesim 🙂 AJ som sa rozplakala v ambulancii po tom co mi urobil sono. Pred 1,5 rokom som mala anembryomolu, takze som sa hrooozne bala, aby sa to nezopakovala. A knizocku dostaneme az o 2 tyzdne, to by som mala byt v 10tt.
Ahoj baby Tak Ja uz ani nevolnosti nemam,je to zvlastne kedze som este nebola u lekara ani neviem,Ci je babo ok....vy sa citite ako tehotne vobec?
@trish31 ja sa veru tehotne citim ... ani jest ani nejest .... stale mi je zle ☹ Ale nejako to zvladnem, ved musim 🙂 A prsia ma bolia neskutocne!!! A to nehovorim o tom brusku, co mi kazdym dnom rastie 🙂 Dnes som uz musela ist v rozopnutym gombikom na rifliach do mesta 🙂 Ale vcera som stretla kamosku ( 14tt) a tej nie je absolutne nic 🙂 Keby jej nerastie brusko, ani nevie ze je tehotna 🙂 A ty nestresuj, vsetko bude v poriadku a v novembri sa budes tesit z vonaveho miminka 🙂
@blondy12 veru viem ako sa citis ☹ Ja ked som bola teraz na prvom sone, este bolo vidiet len gestacny vacok + zltkovy vak a na dalsie sono som cakala 2 tyzdne. Dnes rano by sa mi krvi nedorezali, prehnalo ma, zvracala som a to vsetko zo stresu ci bude srdiecko vidiet. A tak mi odlahlo, ked doktor povedal, ze je vsetko OK 🙂 Roztriasli sa mi ruky a zacala som plakat 🙂 Ale je pravda, ze som cele dva tyzdne mala taky nejaky dobry pocit, ze to bude fajn 🙂
Verim, ze i tebe to teraz dobre dopadne 🙂
@hrustik1 vies co ..aj ja mam taky pocit ale pritom sa velmi bojim..lebo ciim sa inac...nie je mi zle ale napr.schudla som pol kg..ale zacinaju mi byt tesne rifle 😉 ..a aj citim trosku bolesti v podbrusku a prsia mi pridu take vydute..kde predtym uz som take nemala...no stale sa bojim ci to bude ok...ja som bola minuly tyzde a povedal ze to vypada na tehu a idem 4.4 co by som mala byt nejaky 6+4tt..tak snad uz uvidi srdiecko...musi
@lerinka si velmi zlata dakujem
@lerinka a ozaj ty sa ciiitis ako??
@gretula1975 🙂 ...pomáha keď sa dočítame o niekom kto je na tom podobne...a ide len o to pár dní počkať...v 4tt mi nebolo vidieť nič, samozrejme...len hcg porástlo tak tiež verím, že ten čas ešte len príde...a @trish31 tiež nemám žiadne nevoľnosti...pobolieva bruško, hlavne keď viac chodím...trochu divno od žalúdka mi bolo len pred termínom menzesu, odvtedy nič, len nejem toľko, napriek tomu sa podbruško nadvihlo, hold dlho to neutajím... 🙂
@gretula1975 cítim sa fajn, už aj prsia začali pobolievať okrem podbruška, veľmi mierne som špinila, pijem pohánkový čaj, kúpila som si ascorutin, ale dala som si len jeden...až keď sono potvrdí, predpokladám mi dajú lieky na udržanie...tak musím vydržať a myslieť na drobca
@trish31 pri druhom bábätku je naozaj bruško vidieť skôr. Ja už nezapnem žiadne nohavice a zakrývam to zatiaľ voľnými svetrami, ešteže je vonku taká zima, lebo keď príde teplo a zhodím bundu, tak to už budú vidieť všetci 😉
Ahojte,zajtra ráno idem k mojmu lekárovi,dúfam,že je všetko v poriadku.Aj mna pobolievajú prsia,niekedy musím okamžite zatvorit chladničku a niekedy mi býva zle,no zatial mi stačí to predýchať.
Ozaj a zabudla som ešte, mám aj fotočku dr. mi ju urobila pre moju Mišku, aj keď je tam len machulka , ale už sa nevie dočkať tak aby aspoň niečo videla🙂
teuflerin, vavrenka, cobinka : ja tiež robím teraz stále šoféra, ale ide o to, že o mesiac a týždeň sa bereme a prvé čo sa ľudia spýtajú, tak čo tak zrazu...tak neviem či mám klamať alebo nie... a čo sa týka zamestnávateľa, tak pôjdem o 2 týždne opäť na sono - to by mal byť už 10 tt, tak na druhý deň sa normálne priznám a dám aj písomné oznámenie v práci...predsa len v mojej práci budú musieť niekoho nájsť a zaučiť kým odídem...
@vavrenka ,
@teuflerin
@cobinka ja tiež robím teraz stále šoféra, ale ide o to, že o mesiac a týždeň sa bereme a prvé čo sa ľudia spýtajú, tak čo tak zrazu...tak neviem či mám klamať alebo nie... a čo sa týka zamestnávateľa, tak pôjdem o 2 týždne opäť na sono - to by mal byť už 10 tt, tak na druhý deň sa normálne priznám a dám aj písomné oznámenie v práci...predsa len v mojej práci budú musieť niekoho nájsť a zaučiť kým odídem...
Baby, ake caje pijete? Ktore su vhodne pri tehu?
@trish31 Náš starší syn sa narodil na Slovensku, ale kedže sme v tom čase už boli manželia a tatino je rakúsky občan, malý má obe. Max sa už narodil v Rakúsku a tiež má obe 🙂 Som zvedavá čo bude teraz, kedže plánujem rodiť v Nemecku 😀 😀 😀
nieco som nasla:
https://www.ecajovna.sk/blog/pitie-cajov-v-teho...

Ahojte kočky, tak aj ja som už dnes dostala knižočku🙂 Lekárka mi robila sono máme 12 mm, srdiečko bije, všetko je v poriadku , krvné výsledky dobré, tak sa teším. O 2 týždne idem znova na sono a potom 17.4.do poradne.