icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

januska010
25. mar 2013

@teuflerin To by si išiel poležať na traumatologiu 😀 😀 😀 😀

trish31
25. mar 2013

@januska010 nase bude mat tiez automaticky kanadske a asi mu dam slovenske,ale neviem Ci to treba ist potom nejak potvrdit na ambasadu.....

januska010
25. mar 2013

@trish31 Tak bábo získava automaticky po matke 🙂 Mne tieto veci vybavoval pri prvom synovi manžel, kedže som vtedy končila VŠ, mala som dosť práce s bakalárkou, k tomu malý, tak mi manželík aspoň s týmto pomohol. 🙂

zuzimasi
25. mar 2013

Ahojte dievčatá, dosť ste sa rozpísali od kedy som tu nebola, gratulujem Vám k všetkým novo potvrdeným srdiečkam. Som rada že nie som jediná, ktorá ešte nemá žiadne špecialne tehu príznaky, mne tiež zatiaľ nie je zle ani nemám žiadne extra chute, len mám citlivé prsia a som unavená už o siedmej večer. A to už som bola z toho nešťastná že mi nič nie je.. ale trochu ste ma ukludnili, tak to hádam bude ok. Dosť sa totiž sledujem, keďže nám to už 2x nevyšlo, neviem sa tej podvedomej obavy zbaviť

lerinka
25. mar 2013

@adka11 ak smiem vedieť, kam ideš v stredu na to sono, či sa náhodou nestretneme? 🙂 na kramároch sa dlho čaká..
@94 verím, že všetko Ti dobre dopadne, daj vedieť
@isabellaa pohánkový - som sa dočítala, že obsahuje rutin - (v tabletkách ascorutin) a inak že by sa nemali bylinkové, keď tak striedať tie vhodné...

viete mi poradiť ako je to s magnéziom, brať či nebrať? dávala som si ho ráno namiesto kávy, ale vraj sa nemá...

inka070707
25. mar 2013

tak uz aj my mame prve sono za sebou, vsetko v poradecku, podla PM a aj podla utz som 7+5 tt, vraj ukazkova gravidita 😉 tesim, tesiiiim 😀 na krv idem 4. 4., 29. 4. na NT screening a tam by mi moja pani doktorka mala prezradit aj pohlavie, to budem 12tt, vsetko som krasne videla na obrazovke na stene, krasny zazitok a mam aj fotecku.. okrem toho som bola vychvalena aj na dentalnej hygiene, tak dnes budem chodit hore nos 😀

lerinka
25. mar 2013

@inka070707 paráda....teším sa s Tebou 🙂

simkarobkova
25. mar 2013

Čauky, tak sa k vám pripájam 🙂 Dnes som bola u doktora a videla som naše mimi prvý krát 🙂 Som v 6.tt , mimi má 2mm a hýbe sa jak blázen 🙂 Predpokladaný termín je 20.11.2013 škorpiónik ako mamka 🙂

simkarobkova
25. mar 2013

@zuzimasi Ahojky, ja som unavená celý deń 🙂 A tiež nám to už nevyšlo raz tak som mala doteraz pocity ako ty..ale keď som ho/ju dnes videla prvýkrát..také malé 2mm tak som už uverila a dala som sa na tie optimistické chodníčky 🙂Držím palec 🙂 V koľkatom si týždni? Mňa tiež len bolia prsia , som unavená a všetko mi smrdí 🙂

zuzimasi
25. mar 2013

@simkarobkova gratulujem že u Vás je všetko ok, ja som si zatiaľ naplánovala lekára až na 10.4. ale asi sa preobjednám a pôjdem o týždeň skôr, tiež dúfam že potom ak na UTZ uvidím, že je všetko ok, tak sa ukľudním, ale zatiaľ sa bojím, neviem si pomôcť, neviem presne ktorý sme týždeň, mne podľa internetových kalkulačiek termín vychádza na 18.11., tak som približne asi tak ako ty, plus minus pár dni. ďakujem za povzbudenie 🙂

adka11
25. mar 2013

@lerinka Ahoj idem na Antolsku. Ja som si robila este v septembri prieskum a Kramare eee🙂

94
Odpoveď bola odstránená
trish31
25. mar 2013

@januska010 viem ale ja mu mozem slovenske odopriet a dat talianske....lebo ja neviem ci sa mu vobec oplati davat slovenske

trish31
25. mar 2013

@94 krasne gratulujem

teuflerin
25. mar 2013

@94 jeeej gratulujem 🙂)) krasa :D
@januska010 no to ano, viem si predstavit :D
@simkarobkova vitaj medzi nami :D tak mate riadneho drobceka este, ako my :D 3,5 mm 🙂))ale hlavne ze nam srdiecko bije :D

lerinka
25. mar 2013

@adka11 ano? No to este len budem zistovat a rada,ked pride cas 🙂obe svoje deti som tam porodila a kdyby neco je tam detska fakultna...to ako len pre istotu,samozrejme...ale asi aj toto je o psychike,mamicke je tam najlepsie,komu veri...🙂
@94 krasne

adka11
25. mar 2013

@lerinka Presne tak ako si napisala, ze mamicka ked ma istotu v personale, tak tam je najlepsie, alebo niekedy je lepsie radcej nevidiet a nevediet........... 😖

adka11
25. mar 2013

@94 Ach jaj uprimne a v dobrom ti zavidim a blahozelam..... Dufam, ze aj ja sa budem mat cim pochvalit v stredu 🙄

januska010
25. mar 2013

@trish31 Môj názor - neoplaté ! Ja osobne nepoberám ani na jedno dieťa žiadne peniažky zo Slovenska, toľko vybavovačiek a nestojí mi to zato. ( dúfam, že ma za môj názor nikto nezožerie ) 😀 😀 😀 😀 😀
@teuflerin My sme sa dohodli, že má len také slabé slovo, kedže je otec 🙂 To hlavné mám ja 😀

ditezka
25. mar 2013

Ahojte dievčatá 🙂 Mám na vás otázku - je tu taká, čo nemá žiadne príznaky len dve čiarky? 🙂

trish31
25. mar 2013

@januska010 no ved ja tiez nebudem nic poberat....

trish31
25. mar 2013

@adka11 preco nie Kramare?

94
25. mar 2013

@ditezka ahoj mňa bolia len prsia inak mi nič nieje😉

januska010
25. mar 2013

@trish31 Mne sa to neoplatí 🙂

ditezka
25. mar 2013

@94 Však práveže ja prsia len cítim, že sú také pevnejšie, ale nebolia...

94
25. mar 2013

Baby vsak ja som sa zabudla spýtať doktora či môžme sexuvat🙂🙂🙂

94
25. mar 2013

@ditezka dnes mi doktor povedal že sa mám tešiť že mi nic nieje, bude to v poriadku neboj

ditezka
25. mar 2013

@94 Pri prvom tehotenstve ma boleli jak šľak a prišli sme o drobcov. Som si vravela, že ďalšie tehu radšej celé pregrcám a nech mám všetky príznaky, len nech je to oki. Tak sa trošku bojím, že prečo nič ...

adka11
25. mar 2013

@trish31 Ahoj ked chces, tak ti to napisem do sukromnej posty,takto na plochu to nechcem davat 🙂

vavrenka
25. mar 2013

@nanuska123 skoda, ze su ludia taki zvedavi, kurnik.. tak im povedz, ze sa naryhlo beriete, lebo doba je rychla a nitko nevie, co bude na dalsi den 😀 😀