Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@lerinka ja som vzdy chcela mat krasnu velku rodinu a tak snad sa mi to splni, mame este havina, ktory je tiez ako nase dieta 😀 no jo, ten moj toho este vela neporobi, ale popratat hracky pred spanim som ho naucila 😉
Ahojte, vcera som bola u doktora. Len ma vysetril, ze maternica zvacsena a krcok uzavrety no a mam prist o tyzden na prvy ultrazvuk
@ewca to je dobry napad s tou bezkofeinovou kavou 🙂 asi aj ja kupim
@nanuska123 ja tiez uzivam femibion 800
@nanuska123 mne dala doki letak s nazvom pripravku, ale nechala som ho v lekarni, tak dodatocne ti mozem poslat nazov, je to subor vitaminov - zelezo, vapnik, kyselina listova, atd., vsetko, co v tehu potrebujeme 🙂
@nanuska123 určite nejaké, kde je kyselina listová, pre otehotnením som brala čistú....mám nejaký komplex tehotenských vitamínov, asi prejdem na femibion, keď ho tak odporúčajú, snáď to nie je len farmaceutický ťah 🙂 ...užívam aj morské riasy, aj v tehotenstve sa môžu, to je na vyčistenie tela...inak sa budem aj zdravšie stravovať...
@inka070707 no havino veľa nepomôže, ale chápem... 🙂 hoci včera som videla krásnu reportáž ako hluchonemej tehotnej mamičke jej asistenčný psík oznamoval aj to že jej dcérka ju volá 🙂 vycvičený na všetko 🙂 veľkú rodinu ešte môžeš stihnúť...
idem o chvílu do nemocky na to sono tak potom sa ozvem, keď budem múdrejšia....
Caute baby tak som sa prave vratila od lekara :( V maternici mi nasiel miesto jedneho vaku dva, ale zatial babetka tam nevidi. A to som 6+2tt. O tyzden idem na kontrolu, som z toho uplne nestastna :(
tak dnes som tym upirom nechala asi pol litra krvi v ambulancii.... som este vyflusnutejsia ako predtym... pri odhrabavi auta od snehu som sa nikdy tak nezadychala....
inak novinka... aj vy idete na ekg v ramci gravidity? dnes som ostala prekvapena, ze to treba... ze predtym chodili len zeny v 3.trimestri, ktore mali ist na cisarsky a po novom uz teraz...haluz
baby tak dnes 12.30 poradna,,,tesim sa aj bojim,,podla ovu by som mala byt cca 8+6,,,uvidime... 🙂
Ahojte kočky 🙂 Všetko je v poriadku, sme 8 tt + 2 , bola už aj akcia srdiečka, dostali sme Mutterpass 🙂 🙂 🙂 🙂 Ženy neviem čo skôr od štastia 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@adka11 drzím ti palce,aby bolo vsetko v poriadku a hlavne sa nestresuj,lebo to nerobí dobrotu.
Aj ja mám dovod sa znervóznovat,no snazím sa byt v klude.Ja som bola vcera u mojho lekára a dostala som duphaston a este jeden liek,lebo som mala hnedy vytok a vraj tym telo moze ukazovat,ze sa chce zbavit tehotenstva,co ja vobec nechcem.Zatial je vsak vsetko v poriadku aj srdiecko bilo a kontrola o 2 tyzdne,takze ja to mám este dlhsie.Uvidís,vsetko bude v poriadku 😉
@grace @blondy12 @inka070707 a všetky tehulky...sono mi v 5+3 ukázalo cca 10-12 mm gestačný vak, ale plodík ešte nevidno...myslíte, že je to ok? mne sa zdáa dúfam, že napredujeme 🙂 nemám ísť na UZV skôr ako o päť týždňov ak nebudem mať problémy, že to nemá význam...no isto....však to by som nevydržala 🙂
@adka11 neboj sa, je to fakt rôzne ako čítam...a dvojičky by boli? 🙂
a dostala som duphaston konečne...treba tomu pmôcť. uff....ale som trochu spokojnejšia...
Dakujem baby ste straaasne zlate 🙂 Uz som asi vyplakala vsetky slzy ☹ Ja sa asi zblaznim....
@blondy12 tak verím, že bude ako vravíš 🙂
@adka11 neplač hlavne, veď ide len o pár dní, to bábätká v brušku doženú..
Môj gyn. ma videl v rámci preventívky pár dní po ovulke, nemohol vedieť, že som tehu, ešte aj cytológiu mi bral...len som mu spomenula, že by som chcela otehotnieť...no ale teraz má dovo tak sa ukážem o týždeň-dva, ak spraví sono už by mohol byť ten plodík...doktorka čo dnes robila v nemocnici UZV tá spomenula že netreba tak skoro....ono, keby som mala problémy, ako v 4tt, keď nevedeli či to nie je mimomaternicové tak sono opakujú, ale keď je to intra...treba len čakať ako sa to udrží 🙂
@gretula1975 @55kvetinka55 čo máte nové?

ináč užívate nejaké výživové doplnky???? mne hneď kázal brať femibion 800....