icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

trish31
25. mar 2013

@adka11 jasne cakam🙂

andy09
25. mar 2013

@94 gratulujem krásne, aj ja mám fotečku z dneška v albume, tu to neviem dať. A pokial si v pohode tak sexovať môžeš 😀

vavrenka
25. mar 2013

@teuflerin
@trish31
@nanuska123
a ostatne kocky
uf, kocky, uz je nas tolko a tak pekne pisete, ze nestiham citat 😵 , to je super!
ja mam dnes po prvej anvsteve dokiho, bola som norlamne dojata, ked som videla pulzovat srdiecko, mm na to pozeral aj s malou ako zhypnotizovany had 😵 a potom, ked sme dosli domov, zahlasil - tak ty si fakt tehotna- tak som sa smaila, jemu asi az teraz doslo, ze je to fakt.. ale bol zlatyyyy.. jedine, co ma nenadchyna, ze si uz od zajtra picaht fraxik, bleeeeeeeeeeeee 😝
zatial sa mi dari bojovat s nevolnostami, i ked to ide coraz tazsie, uz som zacala chudnut (pri dcerke som tiez na zaciatku schudla), takze s apomaly dostavam na svoju vahu, ktoru som mala pred otehotnenim s hankou 😀 😀

trish31
25. mar 2013

@vavrenka jeeeej tak sa tesim a drzim palce a samozrejme gratulujem 😉

94
26. mar 2013

babýýýý ja mám sopeu až po koleno!!! čo si mám kvapkať do nosa???....v lekárni mi dal Quixx....že môžu tehu...ale to je slabé ako čaj, ach jaj.......ešte že od zajtra dovolenka.....len dnešok prežiť v práci. Ako sa dnes máte. Inak ja som schudla 2 kg, a to ani negr..., pri mojej nadváhe ma to aj teší, heh..... 😀 😀 😀

ewca
26. mar 2013

@94 coryzalia...mne to super pomohlo, homeopatikum

januska010
26. mar 2013

Žienky, zajtra nás čaká poradňa u Dr. Držte palčeky nech je drobec v poriadku a prihodím aj foto, ak nám Dr. spraví 🙂 Ak nie, tak ho prinútim 😀 😀 😠

pechlinka
26. mar 2013

Ahojte baby....tak od dnes som oficialne drzitelkou tehotenskej knizky..

nanuska123
26. mar 2013

@vavrenka zvažujem to, že to oznámim len vyvoleným, tak dúfam, že to nebudú rozširovať ďalej. kamarátka, keď čakala malú, tak to vedeli všetci okolo nej (známi či neznámi) už od 4 tt. malá je zdravá.... tak neviem či mám či nemám veriť týmto veciam, že povedať po skončení 3 mesiacov????

vydávať sa budem akurát, keď ukončím 13 tt.... tak to myslím, že už bude vidieť...všetci si to už všimná stejne...

ináč čítam na internete, čo všetko môžem a nemôžem jesť a mám z toho hlavu v smútku...strašne mám rada plesňové syry. minule v práci na obed som si dala vyprážaný plesnivec a potom som si na nete prečítala, že sa nesmie kvôli listerióze. potom výčitky svedomia, že som mohla drobcovi ublížiť...dnes ráno si varím v práci zase čaj a len tak zo zvedavosti si prečítam zloženie čaju (SAGA) a tam je 30 % ibištek. vygooglim si to na nete a ten by sa nemal piť...teraz neviem či iba čisto ibištekový čaj, alebo aj v zmesi ovocného čaju...neviete mi poradiť????

nanuska123
26. mar 2013

@pechlinka v ktorom si týždni??? mne doki povedal, že až po 12 tt mi dá knižku...

pechlinka
26. mar 2013

@nanuska123 Ahoj...dnes zaciname 8tt.. 🙂

vavrenka
26. mar 2013

@nanuska123 vacsina tych veci, co zena nesmie jest/pit skodia, ked sa davaju v terapeutickej davke, alebo ked je ohrozeny plod potratom- zena krvaca, spini, ma problemy s krckom. inak si v pohode raz za cas mozes dat nejaky ten bylinny caj 😉 a aj ten vyprazany plesnivec , surove plesnive syry by osmradsej nie, ale vyprazany, si mylsim, ze prilezitostne, rpeco nie..

nelynciatko
26. mar 2013

@teuflerin dakujem velmi pekne, uvidime buduci tyzden 🙂

nanuska123
26. mar 2013

@vavrenka len ja som nevedela ako s tým čajom hlavne...lebo to už mám také tradičné, že ráno keď prídem do práce, nevarím si kávu, ale čaj...a ten vypijem pollitrák ale iba jeden za deň...môžem myslíš???

ewca
26. mar 2013

@nanuska123 v tehotenstve sa moze v podstate vsetko, ale s mierou, ide hlavne o to aby si niektore potraviny alebo tekutiny nemala kady den... mozes pit aj caje, ale je dobre ich striedat, aby si nepila stale ten isty... ja som napr. pri prvom tehu pila aj kavu, nie vela a nie silnu ale pila som... a teraz som volaka ustrachanejsia, tak som si kupila taku speci pre tehotne bez kofeinu s antioxidantami, prave ju tu chlipkam a je dobra....

agy77
26. mar 2013

@pechlinka Ahoj, tiež som po IVF. 18.3. som bola na druhej kontrole, už bolo vidieť aj srdiečko a to sa s nami aj rolúčili, že už môžem chodiť ku svojej tak sa chystám v 10.týždni. Dnes končím 8tt. Na koľký krát sa Vám podarilo?

teuflerin
26. mar 2013

@vavrenka ahoj no tak to je super ze vsetko bolo v pohode 🙂 tesi ma to 🙂)

teuflerin
26. mar 2013

boze kocky vy tak vela pisete ze ja naozaj nestiham citat..ked ma niekto ani neoznai tak aj den zabudnem nakuknut a potom nemam cas ani citat :D

ewca
26. mar 2013

cely vikend mam chut na slepaci vyvar a ked si ho sravim, tak mi smrdi... ja uz fakt neviem co mam jest

pechlinka
26. mar 2013

@agy77 No..super tiez ti gratulujem. 🙂 Nam to vyšlo na prvý krat IVF.. 🙂

vavrenka
26. mar 2013

@nanuska123 tak ako pisala @ewca - to sa mi pacilo - vsetko s mierou, striedaj cajiky, aby si nemala denne tu istu bylinu a striedaj aj s nejakymi kvalitnymi ovocnymi (v sackoch to je odpad, mne je po nich tazko aj ked nie som tehu, ael dobre sypane z cajovne su super) a nerob si silne, len slabsie,a myslim, ze by to malo ybt v pohode. ja som napr. dnes vypila pol litra koly. som potrebovala. ale uz si nedam viac. 😉

zigy
26. mar 2013

tak žienky zajtra držte palce,idem k doktorovi a ak sono ukáže viac ako jednu fazuľku tak sa dám rovno odviezť na psychiatriu 😀

euka210
26. mar 2013

@nanuska123 ibištek je v každom ovocnom čaji a ja na nich stale frčim celu zimu. Ja o tom neviem, že sa nemože...skor take ako šalvia a niektore bylinky, surove mlieko a pozor na konzervacne latky. Hoci ine je to pri prvom a pri druhom 🙂 ...vcera som si dala pasteku, co by som pri prvom v 1trimestri neurobila, ale ked na nic ine som nemala chut a bolo mi zle.

euka210
26. mar 2013

@ewca mne sa naopak v nedelu podaril taky fajny, ze zajtra idem varit zase, lebo ked mne nieco teraz chuti tak to je zazrak 🙂

ewca
26. mar 2013

@euka210 on je dobry ten vyvar, aj muz ho jedol aj dcera... aj ja, len mi proste smrdi

euka210
26. mar 2013

@ewca tak to poznam 🙂

lerinka
26. mar 2013

Tehulky,je mi strasne smutno pred zajtrajsim sono...vyse tyzdna ubehlo, cakam a nechapem vlastne pocity....a rano mi bolo prvykrat zle,tak,ze som zalahla znova do postele aspon na par minut,tocenie hlavy,silna nevolnost,ale nie od zaludka....ten sneh tomu nepridal,namiesto slnka....dufam,ze ked zajtra vsetko dobre dopadne,zbavim sa tohto divneho smutku... Vsak som sa tesila...a verila...

inka070707
26. mar 2013

@lerinka jasne, ze bude vsetko v poriadku, inak ani nemoze byt! 😉 inak, obdiv, ze piate dietatko na ceste, musite mat doma veselo 🙂

lerinka
26. mar 2013

@inka070707 dik,mala som len dve deti,to je v pohode,ale vzala som jedno do pestunstva a najmensia je noveho partnera,to mrna v mojom brusku bude nase spolocne 🙂 a je skvele,ze zase ty mas takeho drobca doma 🙂to je narocnejsie,moji uz porobia co treba...

h0sher
27. mar 2013

pozeram,ze som tu jediny chlap :D my sme v 5tt :D dalsie stretko u Dr. po 5 tyzdnoch...polovicke chuti vsetko,nema nevolnosti,jedine na prsicka si stazuje....