Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@lerinka no nejako to dobojujem s tou mojou trpezlivostou.ale myslim ze je vsetko ok!zle mi byva statocne a to cely den,lenlen mi vadi ze sa nemozem z chuti najest
.proste mi nechuti a idu tieto velkonocne sviatky.prsia takisto naliate.boze ako sa sledujem!!!!!!
Len to spinenie ma trochu sere.
@gretula1975 ahoj.akurat pozeram ze sme asi v rovnakom tyzdni 🙂 ...a spinenie myslis taky biely vytok,ci?...mne zas vobec zle nieje len unavena byvam zatial.
baby, aj vy sa tak "tesite" na Velku noc ako ja? Z jedal asi len hrudka a jaja (vajicka ako vravi moj drobec), udene mi nevonia, sladkosti nemozem ani vidiet, takze nepeciem. A obrady...bud su skoro ze maly este poobede spi, alebo neskoro v noci a mam dost vydrzat narmalne hodinovu omsu ci liturgiu a nie to dlhe obrady...hoci ich mam rada. Zase to bude jedna velka obeta.
@mata258 ahoj.nie biely vytok.hnedy doktor vravel ze je to stara krv a ze ani ta nic dobre nevesti!biely vytok pokym Ta nic nesvrbi tak to nic nie je.mozes byt stastna lebo je to dojaz a priznak tehotbosti.a zle Ti asu len zacne byvat.a co sono?? Videli Ti srdiecko???kedy si mala poslednu mrchu???ja 1.2.
@gretula1975 no svrbiet nic nesvrbi nastastie. No poslednu som mala 16.2....doktor mi v utorok povedal ze je to 5 tyzden,len som z tych vypoctov trosku zmatena...a este bol vidiet len vacok,mam ist o tyzden v piatok na sono.no som zvedava teda ako to bude moj zaludok znasar...teraz som sa akurat zacala trapit so zapchou ☹
I
@gretula1975 mne to prešlo a duphaston by mal pomôcť, no a nie je to preklep s tou PM 1.2.? však to by si bola už vo vyššom týždni, alebo si mala neskôr ovulku?ja som mala 17.2. a som 6tt.
@andy09 dnes už pre štvrtou som buntošila, neviem ako telo vedelo že mám si dať liek 🙂 ale zaspala som ešte, normálne sa teraz snažím aj pracovať, deti prázdninujú. Možno tá slabá bolesť a také akoby ťahanie už bude bežná...
@lerinka aka sranda ze???? Poslednu som mala 1.2.2013.a to mo nieje vidiet tlkot srdiecka.lenze akirat dnes ked som isla na vecko uz nenam spinenie ale cistu cervenu krv.tak asi dnes alebo zajtra mam koniec.ci?????
@mata258 neboj ty su uplne zdravo tehotna a zelam Ti to vazne.ja dieta uz mam a co sa ma stat s tymto malinkym nech sa stane aj ked babo mat by nebolo pd veci.neva.zivot ide dalej.myslum v mojon pripade.ty si to tehu uzivaj nech hi prezijes co najkrajsie a bez probllemov a to prajem kazdej co tu je.
@gretula1975 myslíš, že je to koniec? ☹ ja som tiež krvácala pri oboch deťoch...a sú zdravé...hmmm...želám Ti, aby sa to ešte vykryštalizovalo tak ako si praješ.
Ahoj baby.ktora ste mali posledny menzes 1.2ako ja???ak ste tu nejake kolkom ste tyzdny???dakujem za odpoved.
@gretula1975 jaj budem velmi drzat palce aby to dobre dopadlo...kamoska na zaciatku riadne silno krvacala, balik vloziek za den a teraz uz maju chalani, dvojicky viac ako rok....
@ewca aj lerinka dakujem.ale nebudem mat velke nadeje.pojdem na pohotovost.potom dam vediet.som realista.aj myslienka ze mat dalsie dietatko je nadhera.ved uvidim.
@gretula1975 dakujem aj tebe zelam aby to dobre dopadlo ...nic sa neboj nemusi to urcite nic zle znamenat...len davaj na vas pekne pozor a nestresuj sa aj ked viem ze urcite to je pre kazdu v tomto obdobi tazke nestresovat...ja to vsetko teraz prezivam prvykrat tak je to pre mna nezname a neviem co mozem od tela ocakavat...ale snazim sa byt uplne v klude a oddychovat..to je urcite velmi dolezite....tak drzim prsteky 😉
@gretula1975 ano, chod, dufam, ze pomozu, velmi budem drzat palce
@gretula1975 ja som mala pm 30.1., ale ovu som mala az 20.2., takze som podla ovu (aj vlekost plodu tomu zodpoveda) 7+1tt, inka, ak by som mala ovu 14 dni po ps, tak by som bola 8+1tt
@euka210 mne obrady tento rok nehrozia, ani jedlo ☹ , budem rada, ka mm vezme malu so sebou a ja budem moct spat popr. tisko plakat od nervov, ako mi zacalo byt zle, ale som optimista, vsak uz iba par tyzdnov a potom si to vynahradim. uz som schudla vyse kila, snazim sa jest, ael kedze kojim, tak ta troska,c o do seba dam ide babatku a starsej dcerke a na mna vela nezostava,a le az mi prejdu nevolnosti, tak to bude ine..
@gretula1975 Ja som mala poslednu menstruaciu 5.2. A dnes som 7+2 tt, cize som prebiehajuci 8 tt.
@gretula1975 ja som na tom ako vavrenka, pm 30. 1., ovu 12. 2. a som 8+1, cize 9tt
ahojte, pridavam sa, som tu nova, dnes sme sa dozvedeli, ze cakame tretie babo. Nase dvojicky oslavili tento vikend jeden rok. Jaaaaaj mam take zmiesane pocity, pomoooooc.... Chcela som si dvojky uzit este bez rastuceho brucha... Akurat teraz dietujem a cvicim na brucho, takze mozem si dat rovno prestavku.... Uz viem co ma caka a viem, ze nesmiem tak vela pribrat ako pri dvojkach.... Je tu niekto taky, kto je v soku z pozitivneho tehu testu a ma doma male babo?
@antony31 moj syncek ma 2 a stvrt roka, takze budeme mat takmer trojrocny rozdiel medzi detickami a presne tak sme si to priali 🙂

@pechlinka Volá sa to Prenatal box a sú tam zväčša reklamné vzorky produktov pre tehotné a tiež pre bábätko, napr. plienka, samponik, caro káva, vzorka detského pracieho prasku, atd.