icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

vavrenka
28. mar 2013

@inka070707 podla mna je to idealny vekovy odstup

lerinka
28. mar 2013

@antony31 ahoj,blahozelam 🙂 pri prvych detoch som otehotnela ked mala dcera 10 mesiacov...a to som chcela len jedno 🙂 a kedze zvladas dva drobce a mas taku pozitivnu naladu,isto,ze zvladnes aj tretie 🙂

adka11
28. mar 2013

Ahojte baby, som rada, ze sa vam dari 😉 Ja som stale v depresi z toho, ze vo vackoch nebolo vobec nic vidiet (6+2tt) ☹

lerinka
28. mar 2013

@adka11 skus na to nemysliet,viem,ze je tazke cakat,ale zacitaj sa do knihy a nedepkuj...lebo nas nakazis 🙂srandujem....a drzim palceky...

mata258
28. mar 2013

Prosim vas mate niektora problemy so zapchou?..chcela by som vediet co je na nu dobre .dakujem za info

cobinka
29. mar 2013

Ahojte, tak my uz zaciname 10tt..neako to leti 😉 uz sa tesim na buducotyzdnovu navstevu dokiho 🙂 predvcerom som chytila anginu, tak ledva rozpravam (esteze mozem pisat 🙂) a snazim sa nepriblizovat k synatorovi, aby sme si to tu potom nekolovali dalsi mesiac 😒...zajtra mame velku oslavu 6-tich rokov a ja nemam nic upratane, okna spinave...a najlepsie je, ze mi to je uplne jedno 😉 hlavne aby som bola v klude 😉
@mata258 mne zabera cerstva zelenina, jem aspon 1-2 jablka, pomaranc...a vcera som nestihla a veru som mala rano problemy...tak tipujem, ze ovocie zabera 😉

mata258
29. mar 2013

@cobinka prajem skore uzdravenie 😉 ...skusim teda tie jablcka...dakujem za radu...mne sa zas stava to ze vecer uz druhykrat dostanem krce co citim ze by som si aj ufukla ale nejde to ..az po chvilke ked si nohy skrcim tak to ide a potom uz je dobre,len neviem ci je to az takto normalne 😒

hrustik1
29. mar 2013

@adka11 Adi nestresuj, ja som bola tiez v 6tt+2 u lekara na sone a videl le gestacny vacok a zltkovy obal ... ani plodik ani srdiecko a o 2 tyzdne uz bolo krasne srdiecko a mali sme 17mm 🙂 Takze pekne oddychuj a nestresuj ... to i tak nicomu nepomoze ! A neboj o par dni uvidis len maly "zazrak" v tvojom brusku 🙂

zigy
29. mar 2013

@antony31 ja mám deti 17 a 13,takze poriadny vekovy rozdiel 😀

jaja018
29. mar 2013

Caute baby ja mám dcérku, teraz bude mať 11 mesiacov. A teraz podľa ms som v 7 tt ale podľa ovulky som 18dpo. U dr. som este nebola ale idem 4.4.

blondy12
29. mar 2013

@jaja018 tak to ideme rovnako..🙂 ale ja uz som teraz asi tak 28DPO

eevicka83
29. mar 2013

@cobinka a kedy si mala ty poslednu MS? Lebo ja presne neviem v kolkom som tyzdni vlastne kedze u mojho dr. Som bola uz daaavno a vtedy povedal ze som 5-6tt medzi tym som bola na sone co som si vybavila u znamych ale tam sme riesili to ci to malicke rastie nie to kolky tyzden som oficialne.. a ako sa citis uz je to lepsie v 10tt? Ty si uz bola na sone teraz niekedy?

eevicka83
29. mar 2013

@antony31 ahoj viem si trochu predstavit ako ti je...ked som ja mala len prvu dcerku necakane ked mala nejakych 13 mesiacov som zistila ze som tehotna poviem ti uvazovala som vselijak...preplakala som 2 tyzdne a potom som sa s tym nejak zmierila ..bolo to vtedy na mna nejak velmi skoro aj ked dalsie deti som este chcela..a poviem ti ze teraz som velmi stastna ze som nespravila nejaku hlupost a mam tu druhu dcerku a teraz som opat tehotna..no viem ze ty to mas tazsie predsa dvojicky su o dost narocnejsie...a co na to muz?

jaja018
29. mar 2013

@blondy12 ja som zvedavá ze podľa sona to bude kolkatemu tt zodpovedať 🙂

antony31
29. mar 2013

@eevicka83 no muz je tiez v soku. Ja som mala tehotenstvo s dvojkami dost bolestivy, nevladala som nic robit uz uplne zo zaciatku, ale musela som, lebo sme prerabali izby, potom prisli vianoce, silvester, moja 30, muzova 25ka, proste oslavy a ja som musela piect prichystat jedla, prisla rodina, kazdy sa opijal, citila som sa hrozne, bolelo ma cele telo. Cize spomienky na tehu onicom, nerada som tehotna, aj ked sa na babo velmi tesim. Len tie obmedzenia, co sa tyka jedla, pitia, som prilezitostny fajciar... Fajcenie musi tiez bokom... Vela som pribrala, lebo som nevedela ci to ide na brucho ci na seba.. No teraz som uz mudrejsia.
Ked vidim tehotne, tak ich lutujem. A teraz som v tom aj ja... Budu to tazke mesiace, ale cas leti rychlo, musim mysliet pozitivne... Mimochodom, takto budem na materskej menej rokov. Planovali sme dalsie dieta az ked budu mat dvojky minimalne dva roky. Nebola som na toto este pripravena,
Bojim sa tohto stavu viac ako ked som cakala dvojicky...

vavrenka
29. mar 2013

@antony31 motno toto tehu bude ine ako to predtym 😉 , pohodovejsie, vlemi ti to rpajem, halvne zaidne staranie sa o inych a tak 😉 a teraz cakate jedno, ci opat dve?

eevicka83
29. mar 2013

@antony31 no ja ti verim ... urcite by som sa tiez citila podobne, bude to velmi tazke ale aspon bude detom velmi veselo... tri deti este nie je tak vela, na zaciatku to bude tazke ale myslim ze potom o.k. ved deti su velka radost a nic v zivote nema taky zmysel podla mna... moja svagrina mala 2 rocnu malu ked zistila ze caka dvojky a teraz ma doma 3 rocnu malu a polrocne dvojky, snazia sa vsetci pomahat a zase ten rok co mas ty mladsie dvojky ako ona nie je az tak vela. jej mala si tiez nevie sama nic obliect ani umyt sa ani sa sama velmi nehra takze to ma tiez tazke... ale zatial zvlada...

eevicka83
29. mar 2013

@vavrenka no neviem ako sa antony31 nebude starat o inych ked ma doma male dvojky... o tie sa starat musi. a mozno ak caka jedno tak to tehotenstvo nebude ani zdaleka take narocne ako s dvojkami.

vavrenka
29. mar 2013

@eevicka83 no jasne, v tom mas pravdu, skor som reagovala na to, ze musela pripravovat kadejake oslavy a tak 😉 ... ja mam doma 21m dcerku a poviem ti, nezastavim ma, iba ked ma vystrieda manzel

eevicka83
29. mar 2013

@vavrenka no to poznam... ja som takto mala doma novorodenca a 22 mesacnu malu... fakt som mala co robit preto chapem aj antony.

Baby aj vy ste take neschopne cely den nieco urobit ako ja? inak som velmi akcna osoba ktora stale niekde beha s detmci s muzom ci sama cvicit a teraz som schopna sa nepostavit cely den zo sedacky... idem iba ked treba nieco detom dat jest alebo sebe...

zeleny_cajik
29. mar 2013

Ahojte, ja som dnes bola na revizii, missed abort. Uz sa to rysovalo 3 tyzdne, od prveho UZV.
Drzim palce, nech som posledna v tejto teme a ostatne dobojujete do stastneho konca 🙂

vavrenka
29. mar 2013

@zeleny_cajik to mi je velmi luto 😔 .. prajem ti rychle telesne aj vnutorne zotavenie..

katarinkam
30. mar 2013

@zeleny_cajik to mamrzí. ☹ a to myslíš že od začiatku sa rysovalo MA? Či? Skóre uzdravenie prajem 🙂

cobinka
30. mar 2013

@eevicka83 poslednu MS som mala 25.1. a u dr. som bola 11.3. a podla sona sme mali 6-7 tyzden a velkost bola rovnych 5mm, ovulka neviem kedy bola, ja som to nepocitala, kedze sme sa nejak nesnazili, skor sme tomu nechali volny priebeh...a ked som to zadala sem do modreho konika, tak to pekne pocita, este aj dni do porodu 😉

slniecko001
30. mar 2013

ahojte baby, poraďte, nemali ste niektorá podobný problém? V pondelok večer som mala v podbrušku pocit, ako keby som mala dostať mrchu. Trochu som zašpinila, hneď som si ľahla do postele. Ešte aj v utorok ráno, som trochu zašpinila, ale bolo to slabšie, bola som u doktora, bábätko bolo ok, iba tam našiel nejaký maličký hematóm, poslal ma do nemocky, tam mi pichli niečo na ukľudnenie, nechali si ma tam 3 dni a ako keby naschvál tam som nešpinila. Poslali ma včera domov a dnes ráno opäť slabé ružovkasté špinenie. Beriem 3x denne Duphaston + Utrogestan večer 2 tbl. zo spodu. Neviem čo by som mohla užívať, aby to prestalo, do nemocky už ísť nechcem ☹ Začala som dnes brať šumivé Magnézium a snažím sa ležať.

eevicka83
30. mar 2013

@cobinka no tak ja som mala poslednu menstruaciu 16.01. u dr. som bola 04.03. a vtedy povedal ze to vyzera na 5-6 tyzden. tak som velmi zvedava vlastne v kolkom tyzdni som oficialne, neviem kedy bola ovulacia ale viem ze 01.02. som bola na sone a dr. hovoril ze rastie folikul a ze ma 14cm ale ze to uz asi nebude ovulacia lebo som uz bola za polovicou cyklu a folikul bol este maly. a zrejme ovulacia bola ale teda neviem kedy.... kde sa tu na konikovi da vypocitat kolky tyzden som oficialne??? a inak ja som to tiez nejak extra nesledovala len ja mam endometriozu a mala som bolesti a aj myom na vonkajsej stene maternice kvoli ktoremu mi chceli vo feb, robit laparoskopiu.... preto viem tieto podrobnosti inak by som nemala ani sajnu,....

andy09
30. mar 2013

@eevicka83 tu si môžeš vyrátať v kolkom týždni si. mne to sedí presne tak ako aj lekárka to ráta http://tehotenstvo.academy.sk/index.php

vavrenka
30. mar 2013

@eevicka83 ani ja neviem v ktorom tt som 😀 😀 , podla ovu som 7+3tt, ale podla poseldnej ms 8+3tt. hoci mi doki povedal, ze babatko je velke podla ovu, ale t. porodu mi zatial dal pojla ms - na 6.11.

petravelasova
30. mar 2013

@adka11 ahoj,,ja som bola na sono v 6+4 a tiez bolo vidiet zatial len vacok,,Dr ma upokojil ze na babo a srdiecko mame este cas🙂 🙂 ,,takze moja ziadne stresy,,mozno si mala neskor ovulku,,nemavala si dlhsie cykly??neboj vsetko bude v poriadku,,hlavne pozitivne mysli

andy09
30. mar 2013

ahojte kočky som strašne nerozna, stala sa mi taká vec. Včera som bola u našich a išla som na wc na malú potrebu a počula som niečo akoby člupnuť do wc, ked som sa hned pozrela nič tam nebolo, ale už som sa tak začala chytať doma a sa mi zdá že mám také mäkšie brucho ako predtým, neviem či si to len namýšlam. Inak mi nič nie je ani nekrvacam ani ma nič nebolí, ale mám taký divný pocit. Som asi šiši a asi zbytočne stresujem, ale len sa chytkám za to brucho, sa mi zdalo že som si predtým cítila tak viac tu maternicu. Pred rokom a pol som potratila tak že som krvacala týžden a potom to skončilo vo wc čo som ani nevedela až ked ma lekár zobral na sono a tam nič nebolo vidieť. Tak teraz stresujem že pôjdem 8.4. na sono a nič tam nebude 😢