Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@andy09 Ahoj, ja si myslím, že možes byť úplne kľudná, ja som tiež potratila a tak isto ako ty, tiež mám takú skúsenosť, že som pri tom dosť krvácala, tak určite sa nestalo nič zlé, keď si pri tom "člupnutí" nevidela ani kvapku krvi, ja sa tiež sledujem či nie som menej unavená a či ma nebolia menej prsia atď, je podľa mňa normálne že sa viac sledujeme po takej negatívnej skúsenosti akú sme prežili, ja som presvedčená že tvoje bábatko je ok a že 8.4. Ti to lekár potvrdí
Babule moje caute..mam otaaaazku.Uz mate bruska take male?Asi debilna otazka ale ako zistim,ze to brusko je tehotenske?A nie spek? 😀
@mata258 so zapchou mam problem aj ja pred tehu som nemala problemy.len ja vsetko co tu pisete vacsinu casu nemozem ani vidiet..kazde rano som jedavala ovsene vlocky teraz ich vobec nemozem.s vodou mam problem lebo ked 😠si spomeniem len na vodu tak mi je zle..ovocie a zeleninu tirz nemozem vidiet...
Vy to vsetko viete normalne jest?
A ja nemozem vacsinou ani pecivo vsetko mi chuti slano aj vianocka mi je slana....
@zeleny_cajik vela sil prajem,mrzi ma,ze sa take stava...
@andy09 tiez si myslim,ze ak nekrvacas,bolo by to velmi zvlastne o babo prist takto...skor to je psychika...predstav si ako je to babo v tebe a tento obraz si len pripustaj do mysle 🙂
@trish31 Ani stopa po brušku 🙂 A ja už tak chcem, aby ho každý videl 🙂
Mam obavy aj ja,lebo stale spinim napriek duphastonu a ascorutinu...tiez sledujem bolesti,dva dni som skoro ziadne nemala a dnes zase akoby stahy vovnutri,take napnutie,keby som mala brusko,nazvala by som to,ze mi tvrdne ako v poslednom trimestri co si pamatam...teraz je to take zvlastne
@trish31 ja som v nizsom tyzdni a brusko sice navonok nevidiet,ale ta spodna cast je vydutejsia...a ked sa opriem o nieco tvrdsie napr.v kuchyni, tak akoby mi tam nieco zavadzalo,taky pomarancik 🙂
@katarinkam ano, uz na prvej poradni vyslovi Dr. podozrenie, kedze bolo vidno iba gestacny vak a 1 mm tercik. Vtedy este bola nadej, ze ide o neskore tehotenstvo, ale ja som vedela, v ktorom tyzdni som priblizne otehotnela, tak som nemala velku nadej...avsak, kedze som prave po tej prvej poradni dostala dost vyrazne tehotenske priznaky, dufala som, ze to bol predsa len nejaky omyl. Nebol.
A dakujem za mile slova. Bolo mi smutno, ale nie som zrutena, ono je to asi ine, ked sa to stane uz dvojnasobnej matke 😉 to na nejaku sebalutost nemam velmi cas a dovodov na radost mam doma chvalabohu dost 🙂
Takze este raz, vsetkym vela zdravia, pohodove tehotenstvo, rychly porod a zdrave babatka zelam 🙂
@zeleny_cajik je mi to luto:(
@eevicka83 myslím si aj ja že by som apson niečo videla ale nebolo nič, ale už len ten pocit. Tak dúfam že bude všetko v pohode.
@trish31 ako som písala naposledy ked som potratila tak som krvácala už týžden a bola som v nemocnici. Možno som aj niečo iné počula a už som si nahovorila, neviem, ale to už mám zafixované s tých mojich skuseností.
@zuzimasi ved to je to že ked si to človek už prežil tak len sa kontroluje a je to na mozog všetko.
@lerinka snažím sa už len na dobre myslieť, potrebovala som o tom napísať , lebo doma mi manžel tiež povedal že iste sa nič zlé nestalo a nemám sa zbytočne stresovať. A hlavne je mi dobre nie je mi nič.
Ďakujem Vám kočky za podporu.
@zeleny_cajik musím povedať že máš úžasný prístup. Netreba sa nechať hneď položiť, život ide ďalej. Drobci nech ti robia radosť a za chvíľu sa podarí aj tretí 🙂
Kocky prosim Vas,ja som si prave nasla take slabe spinenie,nemate to niektora?Naozaj je to slabucke,ale je ☹
@trish31 je to velmi bezne,tym netvrdim,ze to tak ma byt,ja som si vela o tom precitala v diskusiach...moze to byt len nejaka prasknuta cievka,kazdopadne lekari to sleduju vzdy a nasadia lieky,duphaston,to je hormon a ascorutin je prave na posilnenie ziliek...tak nech to prejde,ja to mam tiez...ak nemas mimoriadne bolesti,bud v pohode...
@petravelasova Ahoj 🙂 Dakujem veeelmi pekne za podporu...Ja som zo vsetkeho taka vystresovana a tym, ze nemal na mna vobec doktor cas, tak ma vystresoval. Ja som mala ovulaciu urcite as na nejaky 17 den, lebo mavala som silne ovulacne bolesti. Teraz v stredu po tyzdni idem zase, tak dufam, ze uz bude nieco vidiet.... 😢
Ahojte dievčence. Tiež sa k vám snáď pridám. V piatok idem k doktorke, už teraz mám nervy. Snáď to dopadne dobre. Je možné, že nemám žiadne tehu príznaky?
@adka11 aj jy som to tak mala,,mozno aj neskor,,nebojkaj urcite bude vsetko ok🙂 potom mi daj vediet ze ako si dopadla🙂🙂 ale som si ista ze uz ta, bude drobatko v ktorom tt budes teraz na sone??drzim palce
@andy09 sponatnny potrat je vzdy sprevadazny krvcanim a bolestami, hlavne uz v tomto tyzdni. je dost mozne, ze clupol do vody vytok - tehotensky hlien, ked je ho vela, tak proste stecie po sliznici a sup do vody a ono to clupne.. moja, drzkaj sa, viem, asi je to tazke po tom, co si pred tym zazila, ale ver mi, babatko len tak pri cikani nevypadne z bruska 😉

@slniecko001 Ahoj ja som spinila a brala som okrem duphastonu a utrogestanu este 3x denne ascorutin a 100mg Vit.E. Snaz sa co najviac oddychovat. Ja som musela len lezat a potom to preslo. Z krvaveho spinenia az na ruzove a potom nic. Uz sa mam dobre. Klop, klop, klop 🙂 Este ma sestricka upozornila, ze si nemam davat magnezium a ani kavu, ked krvacam. Tak som posluchla ;)
Drz sa v pohode a nenamahaj sa. Paaa