icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

andy09
1. apr 2013

@vavrenka Ďakujem moja, ja som si to iež myslela ale už som z toho taká šiši, mám za sebou dva také potraty a velmi sa bojím všetkého a len sa kontrolujem. Už aby bol aspon oktober🙂

vavrenka
1. apr 2013

@trish31 ak by cosi, kasli na nich, mas pravo na to, ked prides na pohotovost, aby ta spon pozreli. ench si myslia, co chcu, blbci!

trish31
1. apr 2013

@vavrenka ak to bude silnejsie alebo krv jasne ze pojdem,ja neviem,tu su uplne mimo ti ludia

vavrenka
1. apr 2013

@andy09 trosku ti rozumiem, ja som tiez 2x potratila a vies si predstavit, co som robila pri 3. tehu... prvy trimester dokonale psycho... neboj, dotiahneme to spolu do uspesneho konca!

januska010
1. apr 2013

@trish31
@vavrenka Kočky, pozitívne myslieť 🙂 Všetko bude v poriadku a v novembri z nás budú krásne a šťastné maminy ! 😉 🙂

vavrenka
1. apr 2013

@trish31 tlacia sa mi na jazyk same nadavky, ael aj preto, lebo kamaratovi zomrel cerstvo narodeny syncek, bol velmi postihnuty a ked si ho chel odfotit,t ak mu to nedovolili!!! (ze v miestnsoti, ked su inkubatory, sa nesmie fotit) a este hodili poznamku- vsak to ani pekne nie je, pozrite sa! - a on plaal a povedal im, ze je to jeho syn a v jeho ociach je pekny... skoda, ze MK zakazuje pisat vulgarizmy.. 😠 😢

trish31
1. apr 2013

@vavrenka to bolo na SVK?

trish31
1. apr 2013

@januska010 ja sa snazim:(

januska010
1. apr 2013

@trish31 Musíš veriť, že všetko bude dobré . Hore hlavu, nahoď sa na pozitívnu vlnu, žiadne negatívne myšiienky. 🙂

adka11
1. apr 2013

@petravelasova teraz ked pojdem k doktorovi, cize v stredu to budem 7+2tt. Ja dufam, ze uz tam bude nieco vidiet :
😖 😖

vavrenka
1. apr 2013

@januska010 presne ako pises!!! 😉

vavrenka
1. apr 2013

@trish31 hej, dnes rano v trencine.. niektori zdravotnici stratili ludskost a uctu k zivotu.

januska010
1. apr 2013

@vavrenka 😉 😉 Asi tu začnem šíriť pozitivnu energiu .

trish31
1. apr 2013

@vavrenka to keby mi povedali rovno ich vyfackam rad za radom

prahaxx
1. apr 2013

ahojte, hlasim sa do skupiny, cakame druhe babatko 🙂 doktor tehu potvrdil, mame zatial krasne velku dutinku na spravnom mieste, zaludok mam v krku - primerane stavu a spanok je jedine na co dokazem mysliet 😀 ☹
baby, ktore mate tehu vitaminy, pozriete mi v zlozeni, ci obsahuju vapnik? ja mam laady vita a tie vapnik neobsahuju, pri prvom tehu a po kojeni som prisla o 4 zubky a dalsie su v dezolatnom stave, tak hlavne vapnik budem musiet doplnat nad ramec mlieka a mliec. vyrobkov, aj tak sa musim prekonavat, aby som nieco zjedla
prajem vela pozitivnej energie!! stastne az do konca 🙂

trish31
1. apr 2013

@januska010
@vavrenka kocky,idem s muzom predsalen na pohotovost,je to silnejsie ☹

andy09
1. apr 2013

@vavrenka ved aj u mna je to tak snažím sa myslieť od začiatku pozitívne a byť v pohode ale vedela som, že akonahle sa vyskytne niečo čo sa mi nebude pozdávať tak začnem stresovať. Tak sa už teším ked prejdem do druhého trimestra aj ked to na stresovaní a kontrole neuberie.
To čo píšeš o tom kamarátovi, to sú klasický slovenský lekári, bezcitný a bezodhladný ja ked som druhý raz potratila, tak doktor mi robil sono po týždni čo som ležala v nemocnici a chodil mi každý den na vizitu a aj ma príjmal do nemocnice a tiež robil sono pri nástupe do nemocnice a po týždni ked na sone nevidel nič sa ma spýtal že a vy ste tehotná? tak som nanho len pozerala a dal mi test tehotenský a že mám si ho urobiť. A vôbec nevedeli kedy som potratila a hlavne že na vizite tvrdil že je všetko ok. A potom sa ma surovo spýtal ked som ja plakala že a máte deti? Vravím že dceru a on že a čo teda chcete. No ja som len žasla nad tým strašným prístupom našich lekárov.

andy09
1. apr 2013

@trish31 držím palce, nech je všetko v poriadku.

januska010
1. apr 2013

@trish31 Držíme veeeľmi silno palce, aby bolo všetko v poriadku .

pechlinka
1. apr 2013

@cicuska5 Ahoj..ja zajtra zacinam 9tt a stale mi nie je zle... ale snad je všetko ok..uz som dostala aj tehu knizku...takze mozem byt rada..ze to je ako je.. 🙂

petravelasova
1. apr 2013

@adka11 neboj urcite bude🙂 🙂 ,,ja ked som bola v 5tt gak nebolo vidiet nic iba zvacsenu sliznicu 😅 ,,a potom som sla o tyzden aj styri dni a uz bolo vidiet pekne vacok a v nom zltok🙂 🙂 ,,takze tebe bude vidiet uz mozno aj babo,,a mozno aj srdiecko🙂 🙂 ,,budem na teba mysliet,,ja idem az 15teho ☹ ,,to je celaaa vecnost

vavrenka
1. apr 2013

@trish31 jej, moja, drzkaj sa, daj vediet, myslim na teba a na male.. 🤐

adka11
1. apr 2013

@petravelasova Dakujem to velmi pekne 🙂 Som strasne rada, ze som tu nasla nejaku oporu, lebo kazdy sa tesi z tehotenstva (ja by som sa tiez rada tesila), ale stale to nemam na 100 percent potvrdene ☹

petravelasova
1. apr 2013

Jasne moja ja to uuplne chapem,,aj ja som tak stresovala lebo mna vtedy naplasil Dr ze to moze byt aj mimomaternicove,kedze tym nebolo nic vidiet,,tak som sa strasne bala,,ale obavy mam aj teraz lebo este stale nebolo babatko vidiet,,alevtie obavy tu budu asi pocas celeho tehu ci je naozaj vsetko v poriadku..ale tak verim ze si to budeme aj uzivat🙂 🙂 drzkaj sa a budem na teba v stredu mysliet🙂 🙂

cobinka
1. apr 2013

@trish31 myslim na teba a drzim vsetky palceky, aby ste boli v poriadku!!!

trish31
2. apr 2013

@andy09
@cobinka
@vavrenka
@januska010
@teuflerin a ostatne kocky,co Ste na nas mysleli Prave sme prisli z nemocnice,mudre hlavy doktorske skonstatovali,ze spinenie bol zacinajuci potrat ale omeletka a moje telo sa ubranili.Prvykrat som videla to male stvorenie na UTZ,to nemalo ani chyru o mojich problemoch,spokojne si plavalo na chrbatiku,srdiecko krasne bije.Vyzera ako Nemo🙂Mam nariadeny klud na lozku,ziadne lieky mi ale nedali,tu sa to vraj nedava vobec,vraj o tom ani nepoculi...

ditezka
2. apr 2013

@prahaxx Gratulujem 🙂 Pozerám, že máme takmer rovnaký termín. Ja idem k doktorke až v piatok, tak som zvedavá že čo a ako.

meruska
2. apr 2013

@adka11 ahoj sme na tom uplne rovnako, ale mna ani nenapadlo stresovat. Tiez u mna pred 2 tyzdnami bolo vidno len dutinku. Teraz idem v stredu ako ty a tiez budem 7+2 😀 teda tes sa so mnou ze uz nielen uvidime ale i budeme pocut nasich drobcekov 😉 😵

prahaxx
2. apr 2013

@ditezka ja som uz u doktora bola, hned ako mi som to zistila, som po operacii, beriem duphaston, tak ako rizikova budem chodit castejsie na kontroly, no a cyklus som mala dost rozhadzany, tak uz teraz mam 3 terminy, jeden svoj, jeden od sestricky a jeden doktorov z UTZ, od 22.11, do 1. 12. - uvidime, este sa to skoriguje, len nech je vsetko v poriadku

@trish31 pri prvom som silno krvacala 3 tyzdne v kuse, stale som si robila testy, ci este mame babatko, potom to konecne preslo, taky riadny ocistec to je.. pri porode som potom tiez riadne krvacala, nevedeli mi povedat preco, jednoducho telo tak reaguje ☹ drzim palce, nech je vsetko OK

teuflerin
2. apr 2013

@trish31 super...tak si spokojnejsia ano? je to vsetko ok......tak mi odlahlo.......teraz uz naozaj klud...zajtra letis?