Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
No moj gestacny vacok je ze 17mn.a lekar nevidel nic.a ktomu vsetkemu stale spinim.nie vela ale 2tyzden spinim nikto nic nevidi a to mi robili sono na porodnici a vnutorne sono a aj tak nic.nevuem co mam uz robit.tehotenske priznaky mam
vsetky co existuju.takze??????????
@gretula1975 Asi ta nepotesim, ale ja som toto iste zazila pre 1,5 rokom - diagnoza anembryomola .... gestacny vak rastol, no vnutri neboli ziadne struktury ☹ Na sono som chodila kazdy tyzden a strasne som chcela verit, ze to bude dobre - bohuzial nebolo ☹ Ale je pravda, ze ja som okrem citlivych prs ziadne ine priznaky nemala. Cakali sme do 9 tyzdna a potom som musela ist na kyretaz a tiez som uz posledne dni pre reviziou spinila ☹ Je to smutne, ale niekedy sa deju veci, ktorym nerozumieme a velmi bolia. Mne vtedy doktor povedal, ze anembryomola vznika ak splynie zla spermia alebo je zle vajicko. A vtedy sa plodik nevytvori ☹ ale len gestacny vak a ten moze rast az do 12tt, s tym ze stupa i hcg.
Mrzi ma, ak si tento pripad ☹ a o toto tehotnestvo prides ale treba verit, ze nabuduce sa to podari a vsetko bude v poriadku 🙂
Tak ja idem na sono namiesto 8.4. už zajtra večer...sa teším. Dúfam, že všetko bude OK.
@gretula1975 treba byt pripraveny na vsetko...ale uprimne drzim palce aby to bolo babetko a nie len vacok...
@gretula1975 a to bolo tvoje prve sono? alebo prečo ti ho robili?
@trish31 co sa tyka ascorutinu je to len vitamin.Aco sa tyka duphastonu..na to su rozne nazory...na zapade sa nepouziva skoro vobec,a myslim ze aj jeho studie su zastarane,mozno by somto priamo placebom nenazvala...ale nasadzuje sa ako prva pomoc pri vsetkom..a to sa mi nezda.pritom vacsinou pomoze klud.A to s tym HCG si si ista? ja som mala v 6 tt okolo 580..,sa mi zda nejak vela ...ale najdem vysledok a opisem ti tu tabulku
Ahojte, v ktorom tyzdni Vam uz bolo vidno srdiecko? Ak pojdem na zaciatku 7tt uz uvidi lekar, vsak?
@isabellaa ja som bola 6tt+2 a malé malo 4,6 mm a bolo vidieť aj srdiečko...a predtým som bola 4tt+2 a bolo vidno vačok a malé prekvapenie v ňom...
Ahojte, tak ja som sa prave vratila od Dr....vsetko v poriadku (velkyyyy kamen spadol zo srdiecka 😉 ) sme 9+3tt, mame 2,7cm a srdeicko bije ako zvon 😉 11.4. idem na tehotenske vysetrenia (krv, moc, vaha) a uz dostanem aj knizku 🙂 Este mi dr. odporucil screening vysetrenie, ze to odporuca kazdej mamicke, ale ak chcem mozem odmietnut...neviem, ale je to spojene s 3D sonom a moze tam ist aj manzelik, tak asi nejdem riesit 😉
@hrustik1
Dakujem Ti za odpoved.o tejto diagnoze som citala a je dost pravdepodobne ze to tak je ale nechapem preco ma nehavaju cakat.mne byva zle.aj priberam a prsia mam natlakovane.no a to spunenie do toho.moj priatel dufa ze son mala len neskoro ovulku nepripusti ze by to mohlo byt inak.
Ahjte, tak ja som sa nedávno vrátila od lekára a všetko je ok, srdiečko bije 🙂 som hrozne šastná, prvýkrát sme sa dostali tak ďaleko 🙂 už len to spolu vydržať do šťastného konca.
@gretula1975 Velmi ti prajem, aby to bola posunuta ovulacia. Inak moj muz bol presne takyto isty, stale mi opakoval, ze je to vsetko fajn a ze to len lekari sa mylia ale ja som uz vnutorne vedela, ze to nie je v poriadku ☹ Nakoniec sa potvrdila ta "mola" a bolo to ☹ Ale i ja som pri prijme na kyretaz stale niekde v kutiku duse dufala, ze tam objavia srdiecko ... no nestalo sa!!! A kedy sa chystas na kontrolne sono? Ja som chodila kazdy tyzden ci sa nieco nezmenilo... GV rastol ale nic v nom ☹ Skus zbehnut na pohotovost co ti tam povedia... v nemocnici maju vzdy lepsie sono. Drzim palce ...
@hrustik1
Ved toto chodim na sono do nemocnice.na oddelenie gynekol.a porodnictva. A dalsie sono mam prist zeaz o dva tyzdne.ved to sa neda psychycky zvladnut.stale placem lebo neviem co je so mnou a to je uplne pre mna najhorsie.co ked sa mi deje nieco zle priden o vajcnik alebo ja neviem.chapes?
@tanickaskorokubikova
Na sono chodim odkedy som zacala spinit.a staale nic nevidia.to je asi tak v skratke moj problem.na dalsie sono mam ist az o 2tyzdne!!!!!to nevydrziiiiim.
@kwetinnka
Dakujem za podporu.som pripravena na vsetko ale preco to tak natahuju??????
ahojte, ak mozem, tak sa k vam pridam. dnes mi lekar potvrdil 7.tyzden tehotenstva, tak sa opatrne tesime 🙂 mam uz za sebou tri potraty, tak dufame, ze bude vsetko ok..
@andy09 😉 sranda, ako pekne sme sa skoro trafili 🙂 mozme porovnavat 😉 a ako tvoja dcerka? tesi sa na drobca? mna sa vcera moj krpec (no krpec...uz ma 6 😕) pytal, kedy moze ist so mnou ku dr. aby sa aj on mohol pozriet na babetko 🙂
@kucierka1 vitaj 🙂 a drzim palce...tvoj Danko ma 5 mesiacikov? to budete mat natesno 😉 ja by som sa bala ze to nebudem zvladat... 😕
@cobinka Jasné môžme aspoň porovnať🙂 Som zvedavá kolko bude teraz merať, keď som bola 25.3. tak sme merali 1,2 cm. Sa mi to zdalo málo oproti tomu čo tu iné kočky písali, ale lekárka vravela, že to je akurát. Moja dcéra sa nenormálne teší, bude mať v auguste 9 rokov a každé vianoce asi od 2 rokov bolo jej želenie pri otázke Miška čo Ti donesie Ježiško? A ona rok čo rok, že brata🙂 Takže ked sa dozvedela pred necelými dvomi rokmi že budeme mať bábo sa tešila, ale potratila som. Tak teraz som aj váhala či jej to hned povedať, ale ona je taká, že počuje všetko, tak sme jej to povedali, ale tá radosť nemá konca🙂 Tiež chce ísť stále so mnou k dr., ale vždy ked idem tak je v škole. Tak minule jej dr. urobila fotku aj ked tam bola len machulka vidieť, ale bola štastná a vystavila si ju v izbe. Dnes idem na sono poobede bude mi ho robiť jeden mamin známi o 16:00 lebo má službu, tak som jej povedala že môže ísť so mnou a že ked dr. dovolí môže sa ísť pozrieť, tak sa velmi teší a ráno ked som ju niesla do školy mi vravela dnes sa budem každému chváliť v škole že uvidím bábätko🙂
Ahojte, aj ja sa k vám pridavam. Konečne potvrdene. Moc sa tešíme.
Ahojte novembrovky. Sice ma zaradili u lekara na koniec novembra, hadam tam aj ostanem :D a mozno preskocim na december, uvidime. Drzim nam vsetkym prstiky, nech nam brucha rastu, nech sme velke a zdrave :D
Ahojte baby, ja mám termín okolo 23.11. 🙂 Ste tu niektorá aj z Košíc?

@ewca a co vam na tej pohotovosti povedali?