icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

slabachvila
6. mar 2013

@trish31 nie dr mi povedala že sme mali byť 2x vačší, ale že ešte uvidíme o týž. nie som negatívna, iba som sa zlakla

zigy
6. mar 2013

@eevicka83 mna neboli,ani nebolelo 🙂 kazda sme ina.

slabachvila
6. mar 2013

@zigy však mne už baby na ploche vysvetlili že to je OK, ja som bola len vystrašená ale už myslím POZITíVNE a dala som si na to aj dva deci piva! jaaaaaaaaaaj s pivom sa mi bude ťažko lúčiť 😀 😀

jarka191
6. mar 2013

@trish31 Ahoj, páči sa mi tvoj prístup, aj to ako radíš ostatným, ja tiež pôjdem asi až o pár týždňov. Nechcem tam prísť priskoro a strachovať. Zatiaľ žiadne ťažkosti nemám, akurát sem tam sa mi zatočí hlava, ale inak úplne nič. 🙂

trish31
6. mar 2013

@slabachvila joj ty si ako ja,ja pivko milujem.Ale vies co je zvlastne?Vino mi prestalo chutit,je mi zle z neho ale pivko sa mi ziada

trish31
6. mar 2013

@jarka191 dakujem 😉 No tu v CA vraj vysetruju az od 14.tyzdna lebo skor sa moze este vselico stat....Ale ja pojdem k Dr.na SVK,pisala som mu a povedal,ze je to ok aj na prve vysetrenie....Len dufam,ze let neuskodi malemu.

zigy
6. mar 2013

@trish31 neboj neuskodi 🙂 mozno sa jej zapaci a bude letuska 🙂

trish31
6. mar 2013

@trish31 ale vidis,asi je to aj na daco dobre,aspon nestresujeme zbytocne,lebo nevidime babo

trish31
6. mar 2013

@zigy haha nooooo,to by som bola len rada🙂Ved jazyky uz vie teraz,s muzom po anglicky,muz na brusko hovori taliansky,ja slovensky 😀

trish31
6. mar 2013

@jarka191 to co som poslala sama sebe malo byt tebe 😀

zigy
6. mar 2013

@trish31 to je super 😀 dostane do vienka uzitocne veci.

trish31
6. mar 2013

@zigy to hej,ozaj taka mala omeletka,mix vsetkeho 😀

slabachvila
6. mar 2013

BABY, a ste tu aj také čo prestali fajať? ja som už nefajčila dva dni. 😝

slabachvila
6. mar 2013

@trish31 a ako často si to pivko môžem teraz dať? čitala som na nete že jedno malé raz za týžden je OK..

trish31
6. mar 2013

@slabachvila moj nazor je taky,ze co sa ti ziada,tak si daj.Jasne ze nie kazdy den,ale sem tam si male pivko 10 ku alebo este lepsie cierne pivko dat mozes.To je ale moj nazor.Citala som aj nazory,ze ziaden alkohol,vobec...

zigy
6. mar 2013

@trish31 omeletka nema chybu 😀

pechlinka
6. mar 2013

@slabachvila No..to prave mna chvilkami to brucho pobolieva.. :(

slabachvila
6. mar 2013

@pechlinka si si to privolala 😕 😀

pechlinka
6. mar 2013

@trish31 Ahoj moja..ja som prvy krat tehotna..tak preto sa pytam... 🙂 vela bab pise ze im je zle...a ja nic...tak preto sa bojim.. 🙂

trish31
6. mar 2013

@pechlinka no,ved aj ja som prvykrat tehotna 😉

trish31
6. mar 2013

A vsetky povinne pozriet,neprestanete sa smiat🙂

https://www.youtube.com/watch?v=lFx9LDIaR7E
eevicka83
6. mar 2013

@slabachvila chcela som ti len napisat ze napr aj mne dr. povedal ze je to mensie ako by malo byt ale ja viem ze som ovu nemala na 14 den, ale mozno na 20 den DC, lebo este 18 den cyklu som bola na sone lebo mam endometriozu dr. mi povedal ze rastie folikul ale 18DC mal len 14 mm a to je malo na ovu takze ovu musela potom prebehnut az nejaky 20-22DC takze sa neznepokojujem za tu velkost.... ale inak sa tiez trochu bojim stale lebo uz som mala jeden zamlknuty potrat. no teraz si nechcem nic take pripustat.. odvtedy som uz porodila dve deti takze hadam to bude o.k.

slabachvila
6. mar 2013

@eevicka83 ja som mala ovulku na 16dc (bola som na folikulometrii) u mna to nemôže byť posunutou ovulkou. ale nevadí, uvidím ved budúci týž čo mi povie dr. ja som tiež už mala dva mikropotraty. ☹

zeleny_cajik
6. mar 2013

@eevicka83 takze u vas tiez neplanovane? 😉 Posledna ma bola 26.1., ale ja mam cyklus max 24 dni. No ale evidentne mi tento mesiac nejako cely zblbol. Prvykrat v zivote 😅

@slabachvila tie merania su v tomto stadiu este velmi nepresne, zatial by som flintu do zita nehadzala 😉 a vobec... mne prveho syna 4 tyzdne pred porodom traja lekari nezavisle zmerali tak, ze mal abnormalne velky priemer hlavy oproti ostatnym rozmerom mu ulietala o 4-5 tyzdnov, a strasili ma vsetkym moznym... Tomi bol uplne normalne babo s uplne normalnou hlavickou 🙂 pockaj si, kym bude cas na hladanie srdiecka. Potom sa da hovorit, co dalej...verim, ze bude dobre.

slabachvila
6. mar 2013

@zeleny_cajik však ja som uz pokojnejšia. je to pre mna všetko nové tak čekujem 😕 😕 a dakujem 😉

andy09
6. mar 2013

Ahojte, tak aj ja sa k Vám pridávam a dúfam, že bude všetko v poriadku.Test som si robila 3.3.2013 a konečne vytúžené //. Mala by som byť 5-6 týždeň. PM bola 26.1.2013 a termín pôrodu by mal vychádzať na 2.11.2013. U lekárky som ešte nebola, chcem ešte počkať a pôjdem až okolo 18.3.2013 aj tak by asi ešte nič nevidela.

uskulienka
6. mar 2013

@andy09 vitaj ja mam presne tie iste datumy, aj k lekarovi idem ako ty 🙂

eevicka83
6. mar 2013

@andy09 ahoj a vitaj. ja som si test tiez robila 03.03. a termin mam podla dr 03.011. som tiez 5-6tt aj ked by som uz malabyt viac ale ja mam dlhy cyklus.. byva ti uz zle?

vavrenka
6. mar 2013

@hodula myslim na teba, kiez by to dobre dopadlo..

vavrenka
6. mar 2013

@slabachvila drzkaj sa, nech to tvoj maly spunt v priebehu tyzdna dobehne.. 😉